Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل هلدینگ تخصصی نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا گفت: تا پیش از آنکه سپاسد وارد پروژه خط 7 مترو تهران شود، 95 درصد تجهیزات مترویی از خارج وارد می‌شد، اما امروز این درصد برعکس شده است و 95 درصد تجهیزات لازم، بومی‌سازی شده است.

محمد رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: هلدینگ تخصصی نیرو از زیرمجموعه های قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیا، در زمینه ساخت سدهای بزرگ، خطوط انتقال، راه آهن، تونل، مترو و غیره فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هلدینگ نیرو، هلدینگ بزرگ پیمانکاری در بازار و صنعت ساخت پروژه های زیربنایی، سد و تاسیسات وابسته، شبکه های آبیاری، زهکشی و انتقال آب، حمل و نقل ریلی، نیروگاه و شبکه های انتقال برق ایفای نقش می کند.

* خط 7 مترو تهران بلندترین تونل مکانیزه مترو در کشور

مدیر عامل هلدینگ تخصصی نیرو با اشاره به ورود موفق این هلدینگ به  پروژه خط 7 مترو تهران اظهار داشت: شرکت مهندسی سپاسد به عنوان یک شرکت پیشرو در پیاده‌سازی سیستم مدیریت پروژه در خط 7 مترو تهران از سال 87 وارد کار شد تا یک پروژه خط ریلی کامل به همراه ایستگاه‌ها را اجرا ‌کند.

رستمی با بیان این که فاز اول این پروژه به پایان رسیده است، توضیح داد: مدل این قرارداد در ابتدا به صورت EPCF توسط شرکت مهندسی سپاسد عقد قرارداد شد، اما با توجه به مشکلات تحریم و عدم امکان ارائه تضامین از سوی کارفرما، تغییری در قرارداد ایجاد شد و قرارداد به صورت EPC شد.

مدیرعامل هلدینگ تخصصی نیرو با تأکید بر اینکه خط 7 مترو تهران مشخصات خاصی نسبت به دیگر خطوط مترو دارد، افزود: این خط عمیق‌ترین خط مترو تهران است، از زیر سایر خطوط مترو عبور می‌کرد، بیشترین ایستگاه‌های تقاطعی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارد، بلندترین تونل مکانیزه مترو در کشور محسوب می‌شود و با روش‌های بازمهندسی در طراحی مترو صورت گرفته است.

وی بیان کرد: ما در این خط ریلی توانستیم ابعاد ایستگاه‌ها را نسبت به ایستگاه قبلی کوچک‌تر کنیم و این یک مزیت بود، به جهت آنکه فضای کمتری از فضای سبز سطح تهران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خاطر حفظ محیط‌زیست اشغال کند و تداخل کاری با خیابان ‌ها و معابر نداشته باشد.

* بومی سازی 95 درصد تجهیزات مترویی لازم در خط 7 مترو تهران

رستمی افزود: تا پیش از آنکه سپاسد وارد این پروژه به عنوان پیمانکار شود، 95 درصد تجهیزات مترویی از خارج وارد می‌شد، اما در حال حاضر دقیقا این درصد برعکس شده است و 95 درصد بومی‌سازی شد و این دستاوردی بسیار مهم است.

وی با اشاره به اشتغال زایی این پروژه، بیان کرد: در پیک عملیات اجرایی خط 7 مترو حدود 9 هزار نفر مشغول فعالیت بودند.

مدیر عامل هلدینگ تخصصی نیرو در باره اعتباراتی که در این پروژه هزینه شده و تخصیص داده شده است، گفت: تاکنون حدود 4 هزار میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است.

وی درباره پیشرفت عملیات تکمیلی پروژه توضیح داد: فاز اول این خط ریلی مترو از میدان بسیج به طول 22 کیلومتر همراه با 11 ایستگاه مسافرگیری و 8 ایستگاه عبوری تا میدان صنعت مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

رستمی در باره زمان تکمیل کل مسیر مترو خط 7 تهران گفت: کل مسیر این خط مترو شامل 27 کیلومتر و 24 ایستگاه است، اگر نقدینگی مورد نیاز این پروژه تأمین شود، مابقی مسیر به طول 5 کیلومتر خط و 13 ایستگاه تا شهریور سال 1400 به پایان خواهد رسید.

مدیر عامل هلدینگ تخصصی نیرو اضافه کرد: این خط مترو از ورزشگاه تختی در شهرک امیر المؤمنین(ع) در شرق تهران آغاز شده است و به صورت شرقی ـ غربی به تقاطع نواب ـ قزوین می‌رسد و سپس از آنجا تغییر مسیر می‌دهد و در امتداد بزرگراه نواب با گذر از کنار برج میلاد و میدان صنعت به میدان کتاب می‌رسد.

* در پروژه خط 7 مترو تهران 500 میلیارد تومان از شهرداری طلب داریم

رستمی درباره طلب این هلدینگ از کارفرمای پروژه خط 7 مترو (شهرداری تهران) اظهار داشت: در این پروژه حدود 500 میلیارد تومان از شهرداری طلب داریم.

به گزارش فارس روز 11 مرداد بود که شرکت تخصصی نیرو از مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در پروژه خط 7 متروی تهران موفق به اخذ نشان نقره جایزه ملی کیفیت شد. 

بنابراین گزارش، مجموعه سپاسد با نام جدید هلدینگ تخصصی نیرو در سال 1371 به منظور رشد، شکوفایی و توسعه پایدار کشور ایجاد شد؛ احداث پروژه های عظیم ملی مانند سد مخزنی کرخه به عنوان بزرگترین سد خاکی تاریخ کشور  و سد گتوند علیا به عنوان بلندترین سد خاکی کشور در پرونده این مجموعه عمرانی است.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: مترو تهران مدیریت پروژه مترو خط 7 مترو تهران محمد رستمی پروژه خط 7 مترو خط 7 مترو تهران بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی در اولویت و دستور کار اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و همچنین مجمع خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد.

علی محمدی کیا امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در جلسه شورای آموزش و پرورش تیران و کرون، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۶ پروژه احداث آموزشگاه جدید در حال انجام است که با توجه به نیاز به محیط جدید آموزش اولویت بخشی به این پروژه‌ها ضرورت دارد.

وی افزود: خیرین مشارکت در اجرا و احداث این پروژه‌ها داشته‌اند و بخش عمده نیاز مدارس این منطقه به همین خاطر رفع شده است.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: حدود ۱۰ مدرسه در این منطقه فرسوده و قدیمی هستند که برنامه‌ریزی برای احداث محیط جدید باید انجام و برای جذب خیرین زمینه سازی شود.

وی با اشاره به سرویس مدارس و بعضی از نارضایتی‌های خانواده‌ها در این خصوص، خاطرنشان کرد: مدیریت سرویس مدارس باید در کارگروه تخصصی با محوریت سازمان حمل و نقل شهرداری تیران صورت گیرد.

به گفته محمدی کیا نظارت بر کیفیت و قیمت ضروری بوده و باید دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌ها که از جمله آن افزایش قیمت است مورد دقت و کارشناسی قرار گیرد.

وی همچنین به بزرگداشت هفته مقام معلم اشاره و اظهار کرد: تکریم معلمان به‌صورت مردمی و مشارکت دستگاه‌های اداری انجام شود و با انسجام عمومی همراه باشد.

فرماندار تیران و کرون همچنین بر ضرورت گسترش فرهنگ علم آموزی و نهادینه سازی توصیه‌های شهید مطهری تاکید و تصریح کرد: مساجد بهترین محافل برای چنین اقدام و همچنین تکریم معلمان هر محله هستند که باید ادارات اوقاف و امور خیریه و تبلیغات اسلامی در این خصوص مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه جامعه نیازمند فراگیری مفاهیم انسان‌سازی و تربیتی است، خاطرنشان کرد: اندیشه‌های استاد مطهری برای گره‌گشایی از مشکلات کارگشا بوده امکان پیشرفت را فراهم می‌کند و تیم‌سازی و تربیت نیروی انسانی متعهد نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • آخرین خبرها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو