Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ایران سرزمینی است که از شمال تا جنوب آن معبری برای طبیعت دوستان است. از صدها سال گذشته تاکنون برای حفظ این طبیعت بکر برنامه‌هایی تدوین و اجرا شده، در حالی که در راستای توسعه کشور بخش‌های بسیاری از طبیعت و تنوع زیستی مان تخریب و نابود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاری که نسل امروز ایران با طبیعت کشور کردند پدران و مادران آن‌ها دست کم در طول ۲۵ هزار سال گذشته با این سرزمین نکرده بودند، در سفرنامه ناصرخسرو می‌خوانید که «زمانی که از معمره (خرمشهر) به سمت اهواز سفر می‌کردم آسمان را نمی‌دیدم، اما هم اکنون در این مسیر درختی هم دیده نمی‌شود»، همه این‌ها هشدار‌هایی هستند که به ما داده می‌شود.

 باید تلاش کنیم به سرعت، خردمندانه و با اراده سبک زندگی خود را متناسب با واقعیت‌های اکولوژیک تغییر دهیم، چرا که با ادامه این روند چیزی برای از دست دادن نداریم.

 جامعه ما از جمله جوامع کم تحرکی است که در آن بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، کبد چرب، سکته‌های مغزی و قلبی، فشارخون و ناراحتی‌های ریوی رو به افزایش است.

براساس گزارش وزارت بهداشت و درمان، در بین ۲۳۷ کشور جهان تنها کودکان کمتر از ۱۲ سال ایران در طول یک دهه اخیر وزن متوسط شان دو برابر شده است.

جامعه‌ای که نوجوانان آن درگیر مشکل کم تحرکی شود، دچار قند خون و دیابت می‌شود و تنها برای درمان دیابت در سال ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه می‌شود، یعنی ۴۰۰ برابر بودجه یک سال سازمان حفاظت محیط زیست و دو سوم بودجه آموزش و پرورش است.

 اگر تصمیم بگیریم تا جایی که امکان دارد به جای استفاده از خودروی شخصی که سوخت فسیلی مصرف، جزیره گرمایی تولید، آلودگی هوا و ترافیک ایجاد می‌کند، مسیری را پیاده و یا از مسیر‌های حمل و نقل عمومی استفاده کنیم، به سهم خودمان برای بهبود عیار زندگی در شهر موثر واقع شدیم که تمام این‌ها نیاز به فرهنگسازی دارد.

باید در کشور قوانینی را وضع کنیم که این قوانین مشوق انسان‌هایی باشد که مسئولیت‌های اجتماعی را به درستی رعایت می‌کنند، چرا در توکیو که جمعیت بیشتری نسبت به تهران دارد شهرداری هر دو هفته یک بار اقدام به جمع آوری زباله‌ها می‌کند، اما در تهران روزی سه بار هم کم است، این‌ها به دلیل نبود انگیزه است.

اگر در هلند بیشترین دوچرخه سوار را داریم، به این دلیل است که مسئولان و نخبگان جامعه دوچرخه سوار هستند. اگر قرار است اتفاقی در شهر‌های کشور رخ دهد باید نمایندگان مجلس و مدیران ارشد با مردم، سوار بر اتوبوس و مترو شوند و تمام این‌ها می‌تواند به پایداری کیفیت زندگی در هر جامعه منجر شود.

بیشتر بخوانید

نابودی جنگل‌ها نفس زمین را می‌گیرد افزایش تخریب زیستگاه‌های محیط زیست/ خطر انقراض برای اکثر گونه‌های بومی هشدار محیط زیست؛ میانکاله با لایروبی نابود می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست نابودی جنگل ها تخریب محیط زیست تنوع زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۷۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله محسن اراکی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مراسم سالروز شهادت امام صادق(ع) که صبح امروز در دفتر مقام معظم رهبری در قم برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت احیاگر اسلام ناب محمدی و مبارز با استکبار و طاغوت اظهار داشت: بزرگترین چالش انبیاء الهی مبارزه با طاغوت ها بوده است و اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است.

وی با اشاره به اینکه از آغاز آفرینش انسان خط مبارزه با استکبار و طاغوت شروع شده است، بیان کرد: مبارزه هابیل و قابیل هم مبارزه حکومت الهی و حکومت استکبار بوده است، هابیل حاکم به حق معرفی شده از سوی خدا و قابیل در صدد حکومت استکباری بر دنیای خود بود و حسادت از همین نقطه آغاز شد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه حضرت نوح پس از طوفان 500 سال حاکمیت الهی را در جامعه به اجرا در آوردند، افزود: جریان طاغوت و استکبار در تقابل با حاکمیت رهبران الهی جریان طولانی است و اساس با حاکمیت الهی می باشد و تأسیس دولت و نظام حاکم به وسیله انبیا و رسل الهی بوده و تمدن جهانی بر حاکم الهی نیز به دست حضرت نوح پس از طوفان تشکیل شد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه جریان طاغوت به سه ابزار و روش در مقابل حکومت الهی دست می زدند، تصریح کرد: شیوه اول حذف فیزیکی رهبران الهی و یاوران موثر آنها بوده است و اگر کسی بخواهد در این زمینه کتابی بنویسد چندین جلد کتاب خواهد شد.

وی با اشاره به ترور شخصیت انبیاء و ائمه اضافه کرد: ابزار و شیوه دوم حذف معنوی شخصیت انبیاء و اوصیا و یاوران آنها بوده است، در برخی از کتب روایی ببینید که به پیامبر و امیرالمومنین صلوات الله علیهما چه تهمت ها زده شده است و این جریان تا به امروز ادامه دارد.

استاد حوزه علمیه روش و ابزار سوم را حذف محتوای دین از زندگی انسان ها مطرح کرد و اظهار داشت: از بزرگترین اتفاقات تاریخ مبارزه ائمه با این جریان مهم بوده است که حذف دین با پنج روش توسط حکومت طواغیت صورت گرفته است.

آیت الله اراکی افزود: روش اول نابود کردن متون و نصوص دینی به روش های مختلف از جمله آتش زدن، نابود کردن روایات پیامبر و اهل بیت است.

وی ادامه داد: روش دوم کتمان و جلوگیری از نشر و پخش متن و نصوص دینی و روایی اهل بیت و پیامبر اعظم (ص) است، قریب به صد سال منع روایت در جامعه اسلامی به جز شیعیان رواج داشته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری، تحریف متن را از دیگر شیوه‌های جریان حذف محتوا دانست و گفت: تحریف متن گاهی با اضافه یا کم کردن و گاهی کلمه ای را به جای کلمه دیگر گذاشتن صورت می گیرد.

وی تعریف معنا، تفسیر و شأن نزول و تحریف در تطبیق را از دیگر موارد برشمرد و عنوان کرد: اساس حیات پیامبر به وسیله حمایت حضرت ابوطالب می باشد اما در تاریخ این شخصیت بزرگوار را تحریف و تطبیق های نادرستی نسبت به ایشان انجام داده اند.

آیت الله اراکی با اشاره به نتیجه قیام حسینی در کربلا خاطرنشان کرد: امام صادق علیه السلام با استفاده از فاصله میان دو حکومت اموی و عباسی و با استفاده از ظرفیت‌هایی که عاشورای حسینی مهیا کرده بود به نشر معارف الهی و اهل بیت پرداخت و با تحریف ها مبارزه و جریان اصیل اسلام محمدی را احیا کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • رهاسازی ۵ پرنده در طبیعت تالاب بیشه دالان بروجرد
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی