Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سردار محمد کرمی روز شنبه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار و عید سعید غدیر خم در دیدار با جمعی از مدیران رسانه‌های سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت و جایگاه رسانه گفت: امروز رسانه ها رسالت بسیار مهمی برعهده دارند بطوریکه رهبر معظم انقلاب می فرمایند امروز جنگ، جنگ اراده‌ها است، جنگ اراده ها بخشی از طریق رسانه ها انجام می شود به همین سبب رسانه ها در سمت وسوی اجرایی شدن فرامین رهبر معظم انقلاب و خنثی سازی توطئه های دشمنان گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: دشمنان انقلاب اسلامی همواره در تلاشند از رسانه ها مختلف برای تحقق خواسته ها و اهدافشان استفاده کنند و فعالیت در حوزه علوم شناختی از جمله این اقدامها و اهداف آنان است که باید ما در  این حوزه نگاه بلندی داشته و علاوه بر فعالیت های پدافندی به اقدامات آفندی توجه ویژه داشته باشیم.

فرمانده قرارگاه منطقه ای قدس افزود: رسالت سپاه پاسداران اجرای فرامین الهی در کل دنیا است.

سردار کرمی بیان کرد: امنیت پایدار بدون توسعه اقتصادی و بدون حضور علمی و فرهنگی محقق نمی شود و از آنجایی که سیستان و بلوچستان جوان ترین استان کشور است باید امید آفرینی را در این منطقه تقویت کرد.

وی ادامه داد:  تقویت فرهنگ دینی باید بوسیله رسانه ها انجام شود، و این فرهنگ شیعه و سنی ندارد و انسجام وحدت یک فرهنگ قرآنی است که رسانه ها باید با تشریح ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان نگاه مردم سایر نقاط کشور را به این منطقه تغییر دهند، چهره امنیتی که از این استان در اذهان عمومی شکل گرفته جفا بر مردمان خونگرم، مهمان نواز و غیرتمند این منطقه است.

فرمانده قرارگاه منطقه ای قدس نیروی زمینی سپاه با تاکید بر اینکه رسانه در امید آفرینی به جامعه نقش موثری دارد، افزود: اقدامات گروهک‌های تروریستی سبب شده تا سرمایه گذاران کمتر برای فعالیت های اقتصادی در این منطقه سرمایه گذاری کنند.

وی گفت: امروزه جنگ‌ها به سمت حوزه علوم شناختی در حرکت است به همین سبب رسانه ها باید در حوزه عملیات روانی تاثیرگذار باشند و اجازه ندهند افکار جامعه در سیطره آنچه دشمن می‌خواهد قرار گیرد.

سردار کرمی تاکید کرد: باید بر موضوع هدایت مغزها و فکرها به سمت فعالیت ها و خدمات نظام بیشتر تلاش شود.

فرمانده قرارگاه منطقه ای قدس نیروی زمینی سپاه با اشاره به هم مرز بودن سیستان و بلوچستان با دو کشور افغانستان و پاکستان، بیان کرد: ارتباط رسانه‌های کشورهای همسایه با یکدیگر بسیار مهم است و می تواند در حل مشکلات کشورها موثر باشد.

وی از تعامل و همراهی رسانه‌های استان با ارگان‌های امنیتی تقدیر کرد و گفت: با تلاش و هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج)، عامل انفجار شیء صوتی در مسیر خودروی نیروی انتظامی در زیباشهر زاهدان نیز دستگیر شده است.

سردار امان الله گشتاسبی جانشین فرمانده قرارگاه قدس نیز در این دیدار از انعکاس اخبار و فعالیت های سپاه بوسیله رسانه های استان تقدیر کرد و گفت: آمادگی انجام اردوهای رسانه ای به نقاط مختلف استان که اقدامات محرومیت زدایی و مردم یاری انجام شده است را داریم و زمینه حضور خبرنگاران را برای انعکاس فعالیت ها و خدمات انجام شده نظام در این منطقه فراهم خواهیم کرد.

در ادامه این نشست مدیران رسانه ها به تشریح دغدغه ها و مسائل خبرنگاران برای فعالیت بهتر در حوزه تولید محتوا و تحلیل مسائل استان پرداختند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز خبرنگار قدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز خبرنگار قدس سیستان و بلوچستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز خبرنگار قدس سیستان و بلوچستان فرمانده قرارگاه فعالیت ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!

تین نیوز

براساس مجموعه ای از داده ها، چیزی که برای مدت طولانی اجتناب ناپذیر به نظر می رسید اخیرا محقق شده است:«چین به عنوان بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان تایید شد.» یکی از شرکت های تولیدکننده خودرو در چین با نزدیک شدن به پایان سال ۲۰۲۳ تبدیل به بزرگترین تولیدکننده خودروهای الکتریکی شد و فروش سالانه آن در خارج از کشور ۳۳۴ درصد افزایش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، فولاد قطعا در اقتصاد جهانی یکی از مولفه های قدرت در قراردادهای تجاری است؛ صنعت خودروی چین نیز مقدار زیادی فولاد وارد می کند. از ۳۲ کشوری که زنجیره فولاد را تشکیل می دهند، تقریباً نیمی از آنها به چین به عنوان مقصد برتر متصل هستند. یکی از بخش های اصلی خودرو اما لاستیک است که تقاضای مرتبط با گسترش تولید خودرو در چین اخیراً به افزایش قیمت این کالا به بالاترین سطح سه سال اخیر کمک کرده است. بزرگترین صادرکنندگان آن، مانند تایلند و اندونزی، فهرستی از واردکنندگان برتر لاستیک دارند که چین اصلی ترین آن ها است.

تاریخچه صنعت خودروسازی در چین

صنعت خودروسازی چین در ۱۹۵۰ میلادی شکل گرفت، زمانی که چین با کمک اتحاد جماهیر شوروی و به لطف اصلاحات گسترده دنگ شیائوپینگ، رهبر حزب کمونیست در اقتصاد و صنعت چین، در طول سه دهه روند صعودی به خود گرفت و در ۱۹۹۰ به شکوفایی رسید. تولید سالانه ی خودرو در چین برای نخستین بار در سال ۱۹۹۲ از مرز یک میلیون دستگاه گذشت؛ اما ۲۱ سال بعد، در سال ۲۰۲۳ شاهد بودیم که چینی ها به تنهایی ۵.۲۲ میلیون دستگاه خودرو صادر کردند.

شرط جالب چینی ها برای سرمایه گذاران خارجی

یکی از اصلی ترین عواملی که موفقیت چین را توضیح می دهد، سرمایه گذاری مستقیم کشورهای خارجی در این کشور است. سرمایه گذاری خارجی در چین در اندازه بازار، هزینه های نیروی کار و کیفیت زیرساخت ها موثر بود. سرمایه گذاری مستقیم خارجی به افزایش سرمایه گذاری و رشد بهره وری در چین کمک کرد و باعث ایجاد شغل و شکل گیری بخش صادرات پویا شد.

چینی ها برای استقرار خودروسازان برتر دنیا در کشورشان که به لطف بازار مصرف گسترده، نیروی کار ارزان و هزینه ی تولید پایین به یکی از بهترین زیرساخت ها برای صنعت خودرو تبدیل شده بود، شرط جذابی را مطرح کرده اند؛ هر خودروسازی که خواهان سرمایه گذاری در چین است باید با یک خودروساز چینی شریک شود تا طرفین معامله از بستر صنعتی شکل گرفته به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

سیاست جذاب چینی ها باعث تولد خودروسازان متعددی شد که بسیاری از آن ها صاحب سبک به نظر می رسند. خودروسازی FAW که زیرمجموعه های متعددی دارد از دل سرمایه گذاری فولکس واگن در چین به یکی از چهار خودروساز برتر این کشور تبدیل شد و شرکت SAIC نیز با رشد زیرمجموعه های جنرال موتورز در چین به شهرتی باورنکردنی دست پیدا کرد. برند برلیانس که خودروهای آن را در بازار ایران هم مشاهده کرده ایم، نشأت گرفته از سرمایه گذاری گسترده بی ام و در چین بوده است.

بی وای دی، جیلی، چانگان، چری و دانگ فنگ از جمله مهم ترین و شناخته شده ترین خودروسازان چینی هستند. اگرچه صنعت خودروسازی در چین هنوز رنگ و بوی دولتی دارد و بسیاری از هلدینگ های غول پیکر صاحبان اصلی خودروسازان شناخته شده چینی هستند، واقعیت این است که رویکرد دولتی هم نتوانسته مانع رؤیاپردازی های شرکت های چینی باشد.

۲۰۲۳، سال سرنوشت ساز صنعت خودروسازی چین

سال ۲۰۲۳ یک لحظه مهم در تکامل صنعت خودرو چین بود. این صنعت به تولید ۳۰.۱۶ میلیون دستگاه و فروش ۳۰.۰۹ میلیون دستگاه دست یافت که نشان دهنده نرخ رشد سالانه ۱۱.۶ درصد و ۱۲ درصد است.

ریشه دوانی خودروسازی چین در کشورهای همسایه

ژاپنی ها اما در شکل گیری سیاست گذاری چین برای توسعه صنعت خودروسازی این کشور، بی تاثیر نبوده اند. ژاپنی ها در دهه ۱۹۹۰ میلادی و اوایل قرن بستم خطوط تولید خود را به کشورهای گوناگونی در سارسر جهان منتقل کردند و تلاش کردند تا بازارهای بزرگی برای محصولات خود پیدا کنند؛ ایده ای که بی شباهت با سیاست های خودروسازان چینی نیست.

بی وای دی نمونه ی بارزی از تلاش چینی ها برای موفقیت بیشتر است. این خودروساز برای ساخت کارخانه های بیشتری در خارج از چین از جمله یک کارخانه ی ۶۰۰ میلیون دلاری در برزیل و دیگری در مجارستان برنامه ریزی می کند. ام جی و چری نیز علاقه مند هستند که کارخانه ای برای مونتاژ خودروهایشان در مکزیک تأسیس کنند. درعین حال، چری سعی دارد که با موفقیت زیرمجموعه های شناخته شده اش یعنی اومودا، جیکو، جتور و اکسید در اروپا، به تأسیس کارخانه ی تولید خودرو در قاره ی همیشه سبز نزدیک شود.

چری با اومودا ۵ [که در ایران با نام فونیکس اف ایکس شناخته می شود] وارد بازار استرالیا شده و امیدوار است که در بازار پویای این کشور هم فرصت های متعددی داشته باشد. فونیکس اف ایکس اخیرا در بازار بریتانیا هم عرضه شده؛ اما آن چه چینی ها در حال مقدمه سازی اش در کشورهای گوناگون هستند، به لطف ارتباطات عمیق میان ایران و چین همین حالا در ایران ریشه دوانده است. محصولات چری در ایران با نمایندگی مدیران خودرو تحت برندهای «ام وی ام»، «فونیکس» و «اکستریم» با رده های قیمتی مختلف مونتاژ و عرضه می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هشدار جدی جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است
  • کنعانی: افکار عمومی جهان بیدار شده است
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!