Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:28:17 GMT

اجرای طرح «امام محله» نتایج خوبی داشته است

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۹۲۱۰

اجرای طرح «امام محله» نتایج خوبی داشته است

حجت‌الاسلام ناصر میرمحمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در حال حاضر در ۲۳ استان کشور شاهد آغاز فعالیت پایگاه‌های فرهنگی اجتماعی هستیم، افزود: در این زمینه زنجان جزو استان‌هایی بود که آغاز فعالیت این پایگاه‌ها را در اولویت برنامه‌های خود قرار داد.

وی با اشاره به اینکه امروز بحث آسیب‌های اجتماعی یکی از دغدغه‌های مهم جامعه به شمار می‌رود و هر کس با توجه به تجربه‌ای که در این زمینه دارد، باید در راستای کاهش این آسیب‌ها گام بردارد، تصریح کرد: تا به امروز نیز شاهد این موضوع بودیم که هر کس با توجه به دانشی که در این زمینه داشته، تلاش کرده است تا این آسیب‌ها را در جامعه کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با یادآوری اینکه دغدغه‌ای که باعث ایجاد پایگاه‌های فرهنگی - اجتماعی در کشور شد، این است که آسیب‌های اجتماعی فقط با یک تحول اجتماعی از بین می‌رود، ادامه داد: این تحول اجتماعی را نیز می‌توان با انسجام اجتماعی و تقویت روابط اجتماعی، همچنین انسجام گفتارهایی که در اجتماع به وجود آمده، محقق کرد.

میرمحمدیان با تاکید بر اینکه همه این موارد خود به خود محقق نمی‌شود و باید عنصری که وحدت‌بخش و جریان‌ساز بوده و قادر است کار را پیش ببرد، در این مسیر کمک‌حال باشد، اظهار کرد: امروز از این عنصر به عنوان «امام محله» یاد می‌شود که اگر به این محله اضافه شود، می‌تواند این حرکت و وفاق را ایجاد کرده و این گفتمان خوب را غالب کند.

وی با بیان اینکه در همه مناطقی که به نظر ما آسیب‌پذیر است، همه نوع افرادی زندگی می‌کنند، بیان کرد: نکته این کار در این است که وقتی امام محله به این جامعه اضافه می‌شود، توازن در آن محله تغییر می‌کند، یعنی اشخاص خوب احساس می‌کنند گفتمان‌شان در آن منطقه گفتمان برتر شده و خود به خود بعد از مدت کوتاهی محله تغییر خواهد کرد.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: بی‌تردید در این فضا تربیت بهتر اتفاق می‌افتد و اصلاحات با ساختارهای خوبی شکل گرفته و جریانی که مدنظر ما است، بهتر شکل می‌گیرد، لذا وجود پایگاه‌های فرهنگی اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردار است.

میرمحمدیان با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی لایه‌های مختلفی دارد، عنوان کرد: بخشی از این لایه‌ها شامل آسیب‌هایی چون طلاق، اعتیاد و … است اما همه این آسیب‌ها معلول اتفاقاتی است که به قبل از خود باز گشته و مواردی چون از بین رفتن هویت محلی، ضعیف شدن پیوندهای اجتماعی و… از جمله مواردی است که به از بین رفتن کنترل اجتماعی منجر می‌شود.

وی گفت: اگر در یک محله کنترل اجتماعی قوی و گفتمان حاکم بر محله گفتمان مثبتی باشد، جلوی بسیاری از این آسیب‌های اجتماعی را خواهد گرفت، افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ هزار محله در کشور وجود دارد که اگر بتوانیم در همه این محله‌ها این ساختار و مدل محله‌محور را حتی در طولانی‌مدت حاکم کنیم و این انسجام اجتماعی حول امام و حول مسجد تقویت شود، توانسته‌ایم به هدف خود دست یابیم.

میرمحمدیان خاطرنشان کرد: این طرح به مدت سه سال است که آغاز شده و تا به امروز نتایج خوبی از این طرح به دست آمده که امیدواریم این روند موفقیت‌آمیز تداوم داشته باشد.

کد خبر 4993643

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی تبلیغات ویروس کرونا شیراز روز خبرنگار بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم عید سعید قربان گرگان قزوین شهرکرد ماه محرم کمک مومنانه آمار کرونا بیرجند آسیب های اجتماعی آسیب ها پایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۹۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک گفت: طرح محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستورکار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، پیمان عین القضاتی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شورا در این دوره نگاه ویژه به توسعه نشاط اجتماعی و ایجاد بستر مناسب دارد و در این راستا اقدامات لازم انجام شده است.

وی با بیان اینکه ساخت پارک‌های تخصصی و ورزشی یکی از رویکردهای اصلی شورای ششم است، افزود: ساخت نخستین پارک شطرنج با بیش از ۲۷ میز شطرنج تخصصی انجام شده که این پارک آماده بهره‌برداری است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک گفت: طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله دستور کار قرار دارد.

عین‌القضاتی با بیان اینکه تکمیل طرح گردشگری ۱۶۰ هکتاری نور الشهدا از پروژه‌های تفریحی گردشگری بزرگ در کشور محسوب می‌شود، گفت: این طرح از جمله طرح‌هایی است که سال‌ها پیگیری ناموفق داشته اما در این دوره شورای شهر در حال انجام است.

وی ایجاد و راه‌اندازی یک‌هزار و ۱۶۰ متر مربع تله‌سیژ، در نظر گرفتن انتهای مسیر تله‌سیژ به عنوان بام اراک و ایجاد ۴۳۰ متر خط بازی زیپ لاین را از جمله اقدامات در نظر گرفته شده برای منطقه گردشگری برشمرد و اظهار کرد: احداث پارک ویژه دوچرخه سواری، پارک ویژه زمین ساحلی و فوتبال ساحلی و راه‌اندازی اولین زورخانه با استانداردهای ملی و ایجاد پنج زمین بازی در نور الشهدا از اقدامات ورزشی تفریحی این دوره شورا است که هم اینک در حال اجراست.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک اضافه کرد: از جمله برنامه‌های شورا در این دوره در راستای توجه به مناطق کم برخوردار تأسیس زمین‌های چمن مصنوعی است که در دستورکار قرار دارد و امسال در کوی سجادیه، کوی ابوالفضل، شهرک اندیشه و کوی هجرت انجام می‌شود.

کد خبر 749846

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات آسفالت‌ریزی در محله ۳۸ منظریه
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • طرح همیاران آرامش اجتماعی فراجا در محله‌های قزوین
  • تارتار: انصافا حق‌مان برد بود
  • برای بازگشت سه امتیاز شمس آذر مذاکرات متعددی انجام شده است
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد