Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا محبوب فر کارشناس محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به فرسایش خاک در ایران اظهار کرد: وقتی در منطقه‌ای از کره زمین تغییرات اقلیمی اتفاق می‌افتد، آنجا دچار فرسایش خاک می‌شود.

او در ادامه بیان کرد: تخریب محیط زیست، چرای بی رویه دام، از بین رفتن پوشش گیاهی و دخل و تصرف در اراضی ملی و مناطق کوهستانی نیز از جمله عوامل فرسایش خاک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس محیط زیست گفت: خاک یکی از منابع ارزشمند زمین و به عنوان میراث طبیعی محسوب می‌شود که اگر دچار فرسایش شود و از بین برود، تجدید پذیری آن بیش از ۵۰۰ سال طول می‌کشد.

محبوب فر تصریح کرد: فرسایش خاک از رشته کوه‌های البرز تا رشته کوه‌های زاگرس کشیده شده است، به طوری که در استان‌هایی مانند فارس، کهگیلویه و بویراحمد شاهد فرسایش خاک هستیم.

او عنوان کرد: فرسودگی و از بین رفتن خاک به تدریج صورت می‌گیرد، به طوری که به مرور زمان خاک از بستر خود جدا شده و زمین تبدیل به صحرا و بیابان می‌شود.

این کارشناس با اشاره بر اینکه ایران رتبه اول را در فرسایش خاک دارد، گفت: سالیانه خسارت ناشی از فرسایش خاک در کشور بیش از ۵۰ میلیارد دلار برآورده شده است.

محبوب فر تصریح کرد: هر سال ۲ درصد از خاک ایران به بیابان تبدیل می‌شود که این مسأله می‌تواند امنیت غذایی کشور را تحت تأثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید

امروز محیط زیست یک انتخاب اجباری است

بدون سرمایه هوای پاک به دست نمی آید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست فرسایش خاک تنوع زیستی فرسایش خاک محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری

سعید یوسف پور مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: معلمان حامی محیط زیست در آگاهی بخشی به دانش‌آموزان و فرهنگ سازی مدیریت پسماند خانگی و نحوه بازیافت زباله‌ها نقش به سزایی دارند.

بیشتر بخوانید

مردم چهارمحال و بختیاری ۴۷ روز هوای سالم تنفس کردند

وی افزود: راهکار‌هایی برای پاک نگه داشتن زمین، تفکیک، بازیافت، عدم استفاده از ظروف پلاستیکی ارائه شد.

در پایان از معلمان حامی محیط زیست چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد