Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@05:21:43 GMT

گذر زمان بر روابط زوجین تاثیرگذار است

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۰۱۵۰

گذر زمان بر روابط زوجین تاثیرگذار است

رضایت زوجین پس از شروع زندگی مشترک، طی چهار سال اول به شدت کاهش پیدا کرده و سپس برای مدتی تثبیت می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مطالعات پژوهشگران نشان می‌دهد سطح علاقه زوجین پس از ازدواج می‌تواند بر اساس موارد مختلفی یک روند نزولی را طی کند اما با استفاده از راهکارهایی مختلف امکان پیشگیری از کاهش علاقه متقابل وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توان این روند را صعودی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد اعتقاد دارند عشق مقوله‌ای است که در نگاه اول اتفاق می‌افتد و معمولاً دلیل و انگیزه منطقی پشت آن وجود ندارد، گروهی دیگر نیز بر این باور هستند که عشق محصول شناخت عمیق و احساس ارتباط عاطفی و کشف ویژگی‌های مشترک است.

    معمولاً رضایت زوجین پس از شروع زندگی مشترک، طی چهار سال اول به شدت کاهش پیدا کرده و سپس برای مدتی تثبیت می‌شود. در صورت تداوم این شرایط، سرانجام پس از هفت سال ثبات عاطفی، روابط احساسی زوجین نسبت به یکدیگر نزول دیگری را آغاز می کند.

 گروهی تأکید می‌کنند که در ابتدا باید عشق وجود داشته باشد و پس‌ازآن افراد باید برای ازدواج اقدام کنند و در مقابل افرادی نیز معتقدند که عشق می‌تواند پس از ازدواج شکل گیرد. فارغ از پاسخ به این سؤال که می‌تواند بر اساس زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و روان‌شناسی در جوامع مختلف، پاسخ‌های مختلفی داشته باشد باید به بررسی این موضوع بپردازیم که در صورت وجود عشق در هنگام ازدواج دو فرد، گذر زمان چه تأثیری در آن خواهد داشت و آیا زوجین پس از سپری شدن سال‌های بیشتر از زندگی مشترک خود، به یکدیگر علاقه بیشتری پیدا می‌کنند یا بالعکس شعله علاقه در بین آن‌ها رو به افول و خاموشی می‌رود. پاسخ به این سؤال نیز بسیار دشوار است و شاید ویژگی‌های منحصر به فرد موجود در اشخاص و جوامع فرهنگی مختلف بر آن تأثیری مستقیم داشته باشد.

نتایج یک مطالعه گسترده که در سال 1999 میلادی توسط پژوهشگران دانشگاه ایالتی رایت (Wright State University) در اوهایو، ایالات‌متحده آمریکا انجام شد نشان می‌دهد گذر زمان به طور معمول در احساس عاطفی زوجین تأثیر گذار است. در این مطالعه صدها زوج از مناطق مختلف از بدو ازدواج تحت نظر قرار گرفته و به صورت دوره‌ای از آن‌ها سؤالاتی پرسیده شد.

این مطالعات برای ۱۰ سال ادامه داشته و بر اساس نتایج به دست آمده از آن مشخص شد که رضایت زوجین پس از شروع زندگی مشترک، به شدت طی چهار سال اول کاهش پیدا کرده و سپس برای مدتی تثبیت می‌شود. در صورت تداوم این شرایط، سرانجام پس از هفت سال ثبات عاطفی، روابط احساسی زوجین نسبت به یکدیگر نزول دیگری را آغاز می کند. البته باید در نظر داشت که این آمار به طور میانگین محاسبه شده و میزان قابل توجهی از متغیرها را پوشش می‌دهند.

در سال ۲۰۱۲ یک مطالعه جامع دیگر در این مورد و باز هم در ایالات‌متحده آمریکا انجام شد که نتایج آن نشان داد، زوج‌های مختلف مسیرهای متفاوتی را برای احساس خوشبختی و شادی طی می‌کنند.

در برخی موارد این زوج‌ها موفق می‌شوند سعادت زناشویی خود را برای سال‌ها حفظ کنند و برخی دیگر در زمانی کوتاه از هم جدا می‌شوند. به طور کلی از نظر متخصصان، اصلی ترین شرط بقای خوشبختی در زندگی مشترک این است که هم شما و هم همسرتان از نظر عاطفی مقاوم باشید، سعی کنید مشکلات را با یکدیگر و نه به تنهایی حل کرده و از همه مهم‌تر شرایط خود را با نیازهای شریکتان مطابقت دهید.

در صورت رعایت این موارد شانس خوشبختی و تداوم پیمان ازدواج افزایش یافته و ازدواج شما به احتمال زیاد پایدار خواهد بود. در این میان به نظر می‌رسد وجود کودک در زندگی مشترک در ایجاد احساس خوشبختی و سعادت بسیار مؤثر بوده و می‌توان از آن به عنوان عامل اصلی یاد کرد.

در خاتمه این گزارش که در وب‌سایت ساینس فوکوس منتشر شده است، تأکید شد: اگر می‌خواهید زندگی مشترک موفقی را تجربه کنید، برای حل امور زندگی در کنار هم بمانید. شما می‌توانید به دنبال فرصت‌های جدیدی برای همکاری با همسر خود باشید. تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که ادامه مشارکت در فعالیت مختلف و درگیر شدن هر دو طرف با موارد همچونی سرگرمی‌های جدید یا سفر به مکان‌های ناآشنا، می‌تواند اشتیاق زوجین را به یکدیگر افزایش داده و شرایطی را مانند روزهای نخست ازدواج ایجاد کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زوجین جوان زندگی مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟

زی‌سان: «سلین ماری کلودت دیون» متولد ۳۰ مارس ۱۹۶۸خواننده کانادایی است. از این خواننده با عنوان «ملکه بالاد‌های پاور» یاد شده و بابت آواز ماهرانه و قدرتمندش مورد توجه است. موسیقی او شامل ژانر‌هایی مانند پاپ، راک، آر اند بی، گاسپل و کلاسیک می‌شود. آثار او عمدتاً به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی بوده‌است، اگرچه او به زبان‌های اسپانیایی، ایتالیایی، آلمانی، لاتین، ژاپنی و چینی نیز خوانده است. 

به گزارش زی‌سان؛ معروف‌ترین ترانه او، تیتراژ پایانی فیلم تایتانیک به‌نام «قلب من ادامه خواهد داد» بود که فیلم، بیش از ۱۰ سال رکورد پرفروش‌ترین فیلم جهان را در اختیار داشت. دیون بیش از دویست میلیون نسخه از دیسک‌های خود را در سراسر دنیا فروخته است. وی علاوه بر مراسم جوایز جهانی موسیقی در سال ۲۰۰۷، موفق به کسب جایزه افسانه، به پاس «موفقیت جهانی و مشارکت مثال زدنی‌اش در صنعت موسیقی شده‌است. در پایان سال ۲۰۰۹، دیون از سوی لس آنجلس تایمز، پردرآمدترین هنرمند آن دهه شناخته شد، که مجموع فروش آلبوم و درآمد کنسرت او بیش از ۷۴۷ میلیون دلار بود. 

لغو تورها و تشخیص یک بیماری نادر 

مسیر زندگی این خواننده مشهور جهان که با آلبوم انگلیسی زبان «افتادن در دام تو» (یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تاریخ) در سال ۱۹۹۶ با ۳۲ میلیون نسخه فروش توانست به اوج قله افتخار برسد از دسامبر سال ۲۰۲۲ دچار تغییری شدید شد زمانی که او برخی از تور‌های خود را لغو کرد. بعدا اعلام کرد که به بیماری نادری به نام «سندروم استیف پرسن» یا سندروم شخص سخت مبتلا شده است. وی دو سال گذشته را به درمان این بیماری مشغول بود تا اینکه در مراسم گرمی حضور یافت و جایزه آلبوم سال به تیلور سویفت اعطا کرد. وی اخیرا با مجله «ووگ فرانسه» مصاحبه کرده و عکس روی جلد این مجله رفته است و از حال و هوای روحی و سجمی خود نیز گفتگوکرده است. 

«سلن دیون» می‌داند که سندرم شخص سفت (سندروم استیف پرسن)، وضعیت نادری که باعث اسپاسم عضلانی غیرقابل کنترل و اغلب شدید می‌شود، همیشه به نوعی بخشی از زندگی او خواهد بود. وی در یک گفتگوی جدید با «ووگ فرانسه» که روز دوشنبه منتشر شد، آخرین وضعیت سلامتی خود را به اشتراک گذاشت و گفت: «خوب است، اما کار زیادی است. من روزی از پس آن بر خواهم آمد.»

مصاحبه با مجله ووگ فرانسه 

سلن دیون در گفتگو با مجله ووگ فرانسه گفت: «من بیماری را شکست ندادم، زیرا هنوز در من وجود دارد و همیشه خواهد بود.» امیدوارم معجزه‌ای پیدا کنیم، راهی برای درمان آن با تحقیقات علمی، اما در حال حاضر باید یاد بگیرم با آن زندگی کنم. پس این من هستم، اکنون مبتلا به سندرم شخص سفت هستم.»

تشخیص بیماری این خواننده مشهور ۵۶ ساله اوایل سال ۲۰۲۲ بود زمانی که یک سری از تور‌های خود را به تعویق انداخت. سپس وی در همان زمان بیماری خود را به اشتراک گذاشت. او تا حد زیادی از محافل عمومی ناپدید شد، اما اخیراً به صورت قابل توجهی دوباره ظاهر شده است، از جمله اهدای جایزه رکوردشکن آلبوم سال به چهارمین آلبوم تیلور سوئیفت در مراسم گرمی ۲۰۲۴ و در آغوش گرفتن خواننده در پشت صحنه مراسم. دیون به «ووگ» گفت: «پنج روز در هفته تحت درمان ورزشی، فیزیکی و صوتی هستم. من روی انگشتان پا، زانوهایم، ساق پا، آواز خواندن و صدایم کار می‌کنم... باید یاد بگیرم که با آن زندگی کنم و دیگر از خودم سوال نکنم.»

دیون اکنون بر حرکت رو به جلو و پیشرفت بیشتر متمرکز شده است، و مصیبت زندگی و زیستی او که با این بیماری افزایش پیدا کرده بود اکنون به پایان رسیده است.

وی گفت: «زندگی هیچ پاسخی به شما نمی‌دهد. فقط باید زندگی کنی!». من به دلایل نامعلومی این بیماری را دارم. آن طور که من آن را می‌بینم، دو انتخاب دارم. یا مثل یک ورزشکار تمرین و فوق العاده سخت کار می‌کنم، یا خاموش شوم و همه چیز تمام شود، در خانه بمانم و به آهنگ هایم گوش دهم، جلوی آینه ام بایستم و برای خودم آواز بخوانم. من انتخاب کرده ام که با تمام جسم و روحم، از سر تا پا، با یک تیم پزشکی کار کنم. من می‌خواهم بهترین باشم. هدف من این است که دوباره برج ایفل را ببینم»!

این خواننده ۵۶ ساله در ادامه گفت: «مردم زندگی را همیشه زیر سوال می‌برند». از زیر سوال بردن زندگی دست بردارید، ما باید آن را زندگی کنیم. زندگی همیشه زیبا نیست، اما اینجاست.»

با این حال، این پذیرش ظاهری به راحتی انجام نمی‌شود. سخت است، من خیلی سخت کار می‌کنم و فردا سخت‌تر خواهد بود. فردا روز دیگری است.»، اما یک چیز وجود دارد که هرگز متوقف نمی‌شود و آن اراده است. این اشتیاق است. این رویا است. این عزم است.»

اگرچه او نمی‌توانست بگوید چه زمانی برای اجرای عمومی دوباره آماده خواهد شد، اما بر «هدیه» حمایت عزیزانش و «داشتن پزشکان خوب و درمان‌های خوب» تأکید کرد. وی در ادامه گفت: «علاوه بر این، من این قدرت را در درون خود دارم. «من می‌دانم که هیچ چیز مانع من نمی‌شود». 

دیون گفت که رویای او «زندگی در زمان حال» است.

خواننده آلبوم «افتادن در دام تو» گفت: «من واقعاً بسیار خوش شانس هستم و من افتخار می‌کنم که برای «ووگ فرانسه» عکس می‌گیرم. چرا که اگرچه در ۳۰ سالگی از سلامت و زیبایی بهتری برخوردار بودم، اما در آن زمان از من درخواستی نشد. من بسیار مفتخرم که در ۵۵ سالگی از من خواسته شده که زیبایی خود را آشکار کنم. اما زیبایی چیست؟ زیبایی تو هستی، من هستم، آن چیزی است که در درون ماست، رویا‌های ماست، امروز است. زیبایی چیزی است که ما را احاطه کرده است، آنجاست. افرادی هستند که آن را می‌بینند و افرادی هستند که آن را از نزدیک مشاهده می‌کنند. امروز من زنی هستم که نسبت به آینده احساسی قوی و مثبتی دارم. یک روز خاص در یک زمان خاص.»

سندرم شخص سخت یا استیف پرسن

سندرم استیف - پرسن یا سندرم شخص سفت یا به اختصار اس‌پی‌اس یک اختلال عصبی نادر با علت نامعلوم است که مشخصه‌اش سفت و سخت شدن پیشرونده ماهیچه‌هاست. این سفت شدن در آغاز در ماهیچه‌های تنه بیشتر مشهود است و مشخصه‌اش اسپاسم و گرفتگی عضلانی است که سبب تغییر شکل وضعیتی بدن می‌شود. درد مزمن کمر، اختلال در تحرک، گودی کمر علائم شایعی این اختلال هستند. 

احتمال بروز اس‌پی‌اس در حدود یک در یک میلیون نفر است و بیشتر در افراد میانسال دیده می‌شود. اقلیت کوچکی از بیماران دارای گونه پارانئوپلاستیک این بیماری هستند. گونه‌های مختلفی از این بیماری وجود دارد، مثلا سندرم سفت اندام که عمدتاً یک اندام خاص را تحت تأثیر قرار می‌دهد. 

اس‌پی‌اس نخستین بار در سال ۱۹۵۶ توصیف شد. معیار‌های تشخیصی آن در دهه ۱۹۶۰ میلادی پیشنهاد و دو دهه بعد بازنگری و اصلاح شد. در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰، نقش آنتی‌بادی‌ها در این بیماری آشکار شد. در دسامبر ۲۰۲۲، خواننده کانادایی سلین دیون اعلام کرد که از این سندرم رنج می‌برد و در نتیجه تمام اجراهایش لغو شد و از ان زمان به درمان این بیماری پرداخته است. وی اگرچه برای مدت‌ها از آن زمان در محافل عمومی دیده نشده، اما اخیرا در مراسم گرمی حضور یافت و جایزه بهترین آلبوم سال را به تیلور سویفت اهدا کرد. این حضور دوباره باشکوه برای این خواننده معروف جهان است.

tags # موسیقی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جغرافیای لایک‌ها و دیس لایک‌ها
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد