Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عباس نجفی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: ارسال گزارشات به سامانه سجام موجب افزایش مشارکت‌های مردمی، مسئولیت پذیری اجتماعی و جلوگیری از شکل‌گیری دعاوی مختلف شده و در نهایت موجب کاهش حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی خواهد شد.

معاون قضائی و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان عنوان کرد: با توجه به اینکه یکی از وظایف مهم و اصلی قوه قضائیه بر اساس بند ۵ اصل ۱۵۶ قانون اساسی پیشگیری از وقوع جرم است معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در کنار اقدامات متعدد پیشگیرانه در حوزه‌های مختلف تلاش دارد در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس قوه قضائیه از حداکثر ظرفیت‌های مردمی در قالب اشخاص حقیقی در سازمان‌های مردم نهاد باهدف پیشگیری از وقوع جرایم، تخلفات و کاهش هزینه‌های ناشی از آن استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استفاده از این ظرفیت در مبانی دینی تحت عنوان امر به معروف نهی از منکر دیده شده که بر اساس آن آحاد مردم جامعه به لحاظ اقتضائات زندگی اجتماعی باید نسبت به منکرات در سطح جامعه حساس و از خود واکنش نشان دهند، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در قانون اساسی در موضوعات مختلف پیش‌بینی شده و در مجموعه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز با راه‌اندازی سامانه سجام (سامانه جامع اطلاعات مردمی) اقدام به ایجاد بستر مناسب برای دریافت گزارشات مردمی در حوزه تخلفات و جرایم در سطح ادارات، سازمان‌ها و نهادهای مختلف جامعه کرده است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان همدان اضافه کرد: از محاسن سامانه سجام امکان دسترسی عموم مردم به این سامانه تحت عنوان دیده‌بانان پیشگیری و بدون افشای هویت آنان است که تمام اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند با ورود به سامانه سجام نسبت به درج اطلاعات اولیه و ارسال گزارشات خود اقدام کنند.

نجفی ادامه داد: تمام گزارشات ثبت شده به صورت روزانه توسط کارشناسان معاونت پیشگیری از وقوع جرم رصد و برای رسیدگی و اعلام نتایج به دستگاه مربوط ابلاغ و تا حصول نتیجه پیگیری انجام خواهد شد.

وی عنوان کرد: هر موضوع مجرمانه یا تخلفی مانند تخلف کارمندان در ادا را ت که به سامانه اعلام شود به هیئت بررسی ارجاع داده می‌شود و پس از بررسی‌های مورد نیاز دستور پیگیری و رسیدگی آن صادر خواهد شد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان همدان بیان کرد: از ابتدای سال جاری روند مشارکت مردم در سامانه سجام افزایش پیدا کرده و متوسط در هر ماه بیش از ۱۰۰ گزارش مردمی در حوزه‌های مختلف در این سامانه ثبت و به این معاونت واصل شده است.

نجفی ارسال گزارشات به سامانه سجام را موجب افزایش مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی افراد دانست و خاطر نشان کرد: این اقدام همچنین از خسارات بیشتر، شکل‌گیری دعاوی مختلف جلوگیری می‌کند که در نهایت موجب کاهش حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی خواهد شد.

کد خبر 4993822

منبع: مهر

کلیدواژه: سامانه سجام دادگستری همدان پرونده قضایی ویروس کرونا شیراز روز خبرنگار بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم گرگان عید سعید قربان شهرکرد قزوین ماه محرم کمک مومنانه آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سامانه سجام خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد


به گزارش تابناک به نقل از  تسنیم، علی صالحی؛ دادستان تهران اظهار کرد: متهمان این پرونده با مانور‌های متقلبانه اقدام به اخذ وجوه بدون مجوز در قبال پیش فروش خودرو نموده و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ضمن ارتکاب اخلال 6 هزار میلیارد ریالی در نظام اقتصادی کشور، مبالغ هنگفتی تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ایراد خسارت به مالباختگان مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران افزود: این پرونده 1294 شاکی و 43 متهم دارد و متهمان اصلی که 16 نفر هستند با عناوین اتهامی مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق اخذ وجوه بدون مجوز قانونی (جمعاً به مبلغ 6037 میلیارد و 620 میلیون ریال)، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای و پولشویی تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

 

وی تصریح کرد: برای 23 نفر از متهمان پرونده که به عنوان واسطه در جذب مشتری نقش داشته و پورسانت دریافت می‌کردند؛ به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع درخواست مجازات شده است، ضمن اینکه دو نفر از متهمان به اتهام پولشویی و دو نفر دیگر به اتهام اختفا و تصاحب صوری اموال متهمان در مرحله تحقیقات قضایی، تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

دادستان تهران با تأکید بر اهتمام دستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به جرایم عمده و کلان اخلال گران در نظام اقتصادی کشور؛ اظهار داشت: متهمان این پرونده پس از اخذ وجوه کلان از طریق مانور‌های متقلبانه، گرچه بدواً حدود 2000 خودرو به مشتریان تحویل داده بودند؛ لیکن از اجرای تعهدات خود نسبت به 2754 خودروی باقی مانده سر باز می‌زنند که این موضوع موجب طرح شکایت از سوی مالباختگان و تشکیل پرونده کثیرالشاکی در مرجع قضایی می‌شود، که بلافاصله تحقیقات قضایی آغاز و پرونده با 1294 شاکی و 43 متهم با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مراجع نظارتی به منظور پیشگیری از عملکرد اخلال گران اقتصادی و تسریع در توقف اقدامات مجرمانه، مکلفند راجع به گزارش‌های کمیته مبارزه با پولشویی در خصوص معاملات مشکوک، اقدامات به موقع و مؤثر انجام دهند، ضمن اینکه شهروندان هم می‌بایست قبل از افتادن به دام کلاهبرداران، در خصوص قانونی بودن فعالیت‌های شرکت‌های پیش فروش خودرو، تحقیق و بررسی کنند.

دیگر خبرها

  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه