Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - محمود کلهری شهردار منطقه 17 تهران ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و روز خبرنگار، به مناسبت این روز که گرامیداشت دلاوران عرصه رسانه و قلم است یادداشتی را برای روزنامه حسبان نوشته است.
«جان نباشد جز خبر در آزمون/ هر که را افزون خبر جانش فزون» خبر جانفزاست و آنکس که موجب این رحمت است خبرنگارانی هستند که با قلم حق، جز حقیقت نمی نگارند و همواره در تلاشند تا اقشار مختلف جامعه از نعمت آگاهی بهره مند شوند و نور دانستن بر روزگارشان بتابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امسال روز خبرنگار متاثر از کرونا شده و مثل همه روزهایی که رنگ و بوی تغییر به خود گرفته اند به شکل و شمایلی متفاوت برگزار می شود و با توجه به شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری مراسم های تجلیل از خبرنگاران نیست اما این قشر همچون همه بزنگاه های حساس و پیچ و خم های بحرانی، نقش خود را در زمانه کرونا زده نیز به خوبی ایفا کرد و بار دیگر نشان دادند که خبرنگاران نیز در خط مقدم حرکت به سمت آگاهی مردمی پیش می روند.
در ماه های اخیر چه در رسانه های تصویری و چه نوشتاری و مجازی، خبرنگارها به دل بیمارستان ها و مراکز درمانی زده و با ثبت گزارش ها و به تصور کشیدن فضای بیمارستانها در فرهنگ سازی و اطلاع رسانی برای مقابله با ابن بیماری منحوس پیشقدم بوده اند. اگرچه در روزهای نخست جای خالی پرداختن به پرسنل خدوم شهرداری خصوصاً کارگران زحمتکش به شدت احساس می شد اما با کمک همین خبرنگاران گوشه گوشه های خدمات رسانی سازمان بزرگ و محترم شهرداری تهران به تصویر کشیده شد تا امروز که ماه ها از هجوم این میهمان ناخانواده گذشته، وقوف کاملی بر تلاش همه فعالین عرصه خدمات رسانی حاصل شود.
شهر به مثابه موجودی زنده همواره در حال تکاپو است و خبرنگاران به عنوان پیغامبران رسانه، رسالت خبررسانی را برعهده گرفته و در هر زمان و مکان برای عمل به وظیفه آستین همت را بالازدند تا شهر را برای شهروندانش به «شهری ارتباطی» تبدیل کند که در آن آگاهی موج می زند و افراد با بهره مندی از اخبار و گزارشها تمامی اقدامات را قضاوت می کنند و از سویی
امروزه شهروندان می دانند با انعکاس مشکلات مردم و معضلات شهری می توانند به داشتن شهری سالم و پاک کمک کنند. به نظر می رسد همسو بودن مسیر شهرداری ها و خبرنگاران در حل مشکلات شهری، بیان معضلات، ارائه راهکارها و نظر جستن از شهروندان و کارشناسان برای داشتن شهری عاری از مشکلات امری ضروری است. در سالهای اخیر بحث شهروند خبرنگار نیز قوت گرفته و با پیشرفت تکنولوژی و در اختیار داشتن تلفن های همراه هوشمند، به تصویر کشیدن کاستی های شهری و مطرح کردن مسائلی چون آلودگی هوا و ترافیک به شهرداری برای حل مشکلات کمک کرده است.
جلب مشارکت شهروندان و افزایش حس مسئولیت پذیری شهروندی نیز با «شهروند خبرنگاری» محقق شده که به عنوان یکی از دستاوردهای مهم عصر ارتباطات الکترونیک، فضای مناسبی را از طریق رسانه های اجتماعی پدید آورده تا شهروندان به سهولت با مدیرانی که شهرشان را اداره می کنند در ارتباط باشند و عموم مردم در فرآیند گردآوری اخبار و اطلاعات، گزارش و تحلیل و همچنین انتشار آنها نقش فعالی ایفا کنند.
هدف چنین مشارکتی؛ فراهم آوردن اطلاعات مستقل، قابل اعتماد، دقیق، گسترده و مناسب است که مانند روزنامه نگاری سنتی و حرفه ای از اصول خاصی پیروی می کند. این اصول همان اصول اخلاقی است که در هر رسانه ای باید رعایت شود. اینک با جلب مشارکت شهروندان در ارائه نظرات و پیشنهادات سازنده ازطریق سامانه های مختلف ارتباطی و شهروند خبرنگاری در ارائه مشکلات شهری و نگاه ریشه ای و حرفه ای خبرنگاران خبره در بیان مشکلات و موانع توسعه شهری سبب شده تا تهران شهری زیست پذیر و انسان محور باشد که زندگی در آن با روندی پرشتاب در جریان است.
شهرداری تهران در ایجاد ارتباط موثر با شهروندان در حوزه های مختلف حیات شهر، مرهون تلاش و زحمات خبرنگاران عزیزی است که در بخشهای تخصصی به ارائه محتوای مطلوب و روشنگری پرداخته و به جلب مشارکت همه شهروندان برای اداره شهری انسان محور و زیست پذیر منجر شدند تا تهران عزیز «شهری برای همه» باشد.
به بهانه روز خبرنگار برخود لازم می دانم از زحمات و تلاش خبرنگارانی که برای رشد و تعالی شهروندان و آگاهی بخشی قدم برداشتند تقدیر نمایم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!