Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین_ زینب ‌زینال‌زاده:  وقتی به مهر،‌بانی مهر شدند و دانش‌آموزان را بورسیه کردند و به مدرسه فرستادند، نور امیدی در دل خانواده‌های دانش‌آموزان تابید و به آینده فرزندانشان امیدوار شدند. اعضای مؤسسه خیریه دارالاکرام قدم پیش گذاشتند تا آینده‌سازان در مسیر تحصیل و علم گام بردارند. دکتر «مصطفی میراحمدزاده» درباره مسیر مؤسسه دارالاکرام و خدماتی که به دانش‌آموزان ارائه می‌دهد، در مقام مدیرعامل توضیح می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
«ما یک مؤسسه خیریه و مردم‌نهاد هستیم که تلاش می‌کنیم فارغ از مذهب،‌نژاد، ملیت و قومیت و البته با حفظ کرامت انسانی به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل خدمت کنیم.» مدیرعامل مؤسسه دارلااکرام صحبت‌هایش را با این جمله شروع می‌کند و می‌گوید: «وظیفه ما حمایت از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل است که به دلیل نداشتن سرپرست یا وجود مشکلات اقتصادی درس و مدرسه را ترک کرده و برای تأمین معاش خانواده راهی بازار کار شده‌اند.» البته خدمت‌رسانی این مؤسسه شامل همه دانش‌آموزان نمی‌شود و به گفته میراحمدی‌زاده، دانش‌آموزانی می‌توانند از بورسیه و خدمات این مؤسسه بهره‌مند شوند که به تحصیل و درس علاقه داشته باشند. 

 حمایت تا پایان تحصیل 
دانش‌آموزانی که تحت حمایت و بورسیه مؤسسه خیریه دارالاکرام قرار می‌گیرند، می‌توانند با خیالی آسوده از مقطع ابتدایی تا هر مقطعی که دوست دارند تحصیل کنند. میراحمدی‌زاده می‌گوید: «دانش‌آموزان از طرق مختلف به مؤسسه معرفی می‌شوند و سپس همیاران معتمد یا کارشناسان مؤسسه وضعیت آنها را بررسی و پس از تأیید، قرارداد بورسیه بسته می‌شود.» در مؤسسه به هر دانش‌آموز یک مددکار اختصاص داده می‌شود تا در تمام مراحل تحصیل وضعیت دانش‌آموز بررسی شود و اگر نیاز به کمک و راهنمایی داشت، خدمات دریافت کند. مدیرعامل مؤسسه در خصوص نحوه ارائه کمک هزینه تحصیلی می‌گوید: «کمک هزینه تحصیلی دانش‌آموزان تحت پوشش توسط حامیان تأمین و ماهانه به‌طور منظم به حساب آنها واریز می‌شود.» با توجه به مقطع تحصیلی کمک هزینه ماهانه 150 تا 250 هزار تومان است. دانش‌آموزان در قبال بورسیه شدن تعهد می‌دهند خوب درس بخوانند و اگر بنا به هر دلیلی موفقیتی در تحصیل نداشته باشند، از چرخه حمایت خارج می‌شوند. میراحمدی‌زاده در این مورد می‌گوید: «حامیان تعهد می‌کنند کمک هزینه تحصیلی دانش‌آموزان را تقبل کنند و دانش‌آموزان هم متعهد می‌شوند درس بخوانند. وضعیت تحصیلی دانش‌آموز به‌طور مستمر و منظم توسط مددکار اجتماعی رصد می‌شود و اگر در ترم‌های مختلف افت تحصیلی داشته باشد و برای بهتر شدن تلاش نکند، براساس تعهدات انجام‌شده، از بورسیه حذف می‌شود.»

 چتر حمایتی بر سر بیش از 5 هزار دانش‌آموز
مؤسسه از سال 1380 که فعالیتش را با هدف حمایت از دانش‌آموزان شروع کرده است تاکنون 21 شعبه فعال در کشور دارد و دانش‌آموزان را در 65 شهر حمایت می‌کند. به گفته مدیرعامل مؤسسه در مدت 20 سال حدود 5618 دانش‌آموز بورسیه شده‌اند و در حال حاضر 4270 دانش‌آموز خدمات دریافت می‌کنند: «در این مدت برخی از دانش‌آموزان به دلیل علاقه نداشتن به تحصیل حمایت مؤسسه را از دست داده‌اند و تعدادی فارغ‌التحصیل شده‌اند.» سوق دادن دانش‌آموزان به سمت و سوی رشته‌های فنی و حرفه‌ای از اهداف دیگر این مؤسسه است که میراحمدی‌زاده درباره آن می‌گوید: «تلاش می‌کنیم با بورسیه کردن دانش‌آموزان زمینه تحصیل را برایشان فراهم کنیم و در نهایت هم به سمت و سوی رشته فنی و حرفه‌ای سوق داده می‌شوند تا بعد از اتمام تحصیل بتوانند براساس رشته‌هایی که فراگرفته‌اند، وارد بازار کار 
شوند.»

همیار معتمد کیست؟ 

همیار معتمد، نیکوکاری است که بخشی از وقت و مهارت خود را در چارچوب منشور مؤسسه دارالاکرام، به‌صورت داوطلبانه برای توسعه مهربانی اختصاص می‌دهد. این افراد در منطقه تحت پوشش خود به نمایندگی از مؤسسه اقدام به معرفی، شناسایی و تأیید دانش‌آموزان واجد شرایط می‌کند.

مددکار کیست؟ 

مددکار، نیکوکاری است با تجربه مددکاری که نظارت، پشتیبانی معنوی و همراهی با دانش‌آموز را به‌صورت مستمر برعهده می‌گیرد. این فرد همچنین مسئول برقراری ارتباط بین خانواده‌ها و سازمان است و دستاوردها و نیازهای آنها را جهت ارائه خدمات بهتر به اطلاع سازمان می‌رساند.

خدمات پنجگانه

علاوه بر بورسیه تحصیلی مؤسسه دارالاکرام خدمات پنجگانه دیگری هم ارائه می‌دهد و هزینه‌ها و امکانات معیشتی، آموزشی، فرهنگی، استعدادیابی و مهارت‌آموزی را تأمین می‌کند. قیمت این خدمات از 50 هزار تومان تا یک میلیون تومان است که توسط حامیان تقبل می‌شود.

کد خبر 537628 برچسب‌ها همشهری محله خیریه دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله خیریه دانش آموز دانش آموزان دانش آموز کمک هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی جمعه شب در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و شهدای دانش‌آموز و فرهنگی استان بوشهر از ارتقا رتبه آموزش و پرورش استان بوشهر در عرصه کنکور سراسری خبر داد و اظهار داشت: آموزش و پرورش استان بوشهر در عرصه قبولی دانش‌آموزان در بین ۳۲ استان رتبه ۱۳ کسب کرد و این صعود چند رتبه نشان از تلاش خانواده‌ها، دانش‌آموزان و فرهنگیان است.

وی از تدوین سند چشم‌انداز توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: نقشه راه و سند توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر تا سال ۱۴۰۸ طراحی شده و از مهر ماه امسال اجرایی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر به فعالیت‌های حوزه پرورشی پرداخت و با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۱۱ هزار دانش‌آموز استان بوشهر به اردوی راهیان نور اعزام شدند گفت: در همین راستا ۳۵ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان توسعه و پیشرفت اعزام شدند.

موحدی برگزاری یادواره ۵۸۲ شهید دانش‌آموز و فرهنگی استان بوشهر را از دیگر برنامه‌های حوزه‌های پرورشی دانست و خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری مراسم تشییع شهدای گمنام ۸ سال دفاع مقدس در ۳۵۰ مدرسه با مشارکت ۱۵۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر برگزار شد.

وی از برپایی جشن تکلیف ۱۵ هزار دانش‌آموز استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری ۱۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر در جشن تکلیف شرکت کردند که نسبت به سال قبل آن رشد ۷۱ درصدی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از ساخت و افتتاح ۱۲۰ مدرسه در ۲.۵ سال دولت مردمی ایران قوی آیت‌الله رئیسی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این مدت به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات در مدارس استان بوشهر توزیع شده است.

موحدی با اشاره به حل مشکل ناوگان خودروی آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: بدون اعتبارات دولتی ۵۰ خودرو به ارزش ۲۰ میلیارد تومان خودرو برای آموزش و پرورش استان بوشهر خریداری شد.

وی کمبود معلم را یکی از مشکلات اساسی آموزش و پرورش اعلام و خاطرنشان کرد: امسال یک‌هزار ۱۵۰ معلم، دبیر، مربی، مشاور، مربی بهداشت، مربی تربیت‌بدنی، آموزگار پس از پذیرش در آزمون استخدامی جذب آموزش و پرورش استان بوشهر می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به جذب ۵۲۱ نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: در مجموع تا سال تحصیلی جدید مهرماه امسال، یک‌هزار و ۶۷۱ معلم و مربی جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می‌شود.

کد خبر 6096014

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان