Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-27@02:48:14 GMT

انفجار بیروت سبب هراس مقام های هندی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۵۶۰۲

انفجار بیروت سبب هراس مقام های هندی شد

خبرگزاری میزان- پس از انفجار عظیم دو هزار و ۷۰۰ تن نیترات آمونیوم در بیروت لبنان، برخی مقام های هندی با اعلام اینکه بیش از ۷۰۰ تن از این ماده شیمیایی در بندر چنای واقع در جنوب این کشور از سال ۲۰۱۵ تاکنون انبار شده است از این موضوع ابراز نگرانی کردند. تاریخ انتشار: 12:15 - 19 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۴۹۸۷

خبرگزاری میزان - تاکنون بیش از ۱۵۳ نفر در انفجار عظیم بیروت جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۵ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند. بخش بزرگی از بندر بیروت نابود شده و مناطق مجاور آن تا چند کیلومتری دچار آسیب‌های جدی شده‌اند. حسن دیاب نخست وزیر لبنان اعلام کرده است که این انفجار به دلیل جوشکاری غیر استاندارد در نزدیکی انبار ذخیره دو هزار و ۷۵۰ تن نیترات آمونیوم رخ داده است.

این ماده شیمیایی به شدت قابل اشتعال است و در ساخت کود شیمایی و همچنین اهداف صنعتی و نظامی کاربرد دارد. پس از وقوع این حادثه مقام های هندی دستور بررسی تمام مواد خطرناک و حادثه آفرین را صادر کرده‌اند که در این بررسی متوجه انبار ۷۰۰ تن نیترات آمونیوم در بندر چنای شده‌اند.

یک مقام هندی در بندر چنای هند پس از بروز انفجار در بندر بیروت هشدار داد: ۳۷ کانتینر حامل نیترات آمونیوم در سال ۲۰۱۵ از کره جنوبی توسط یک شرکت هندی وارد شده است اما به دلیل انفجاری بودن آن، مجوز خروج از بندر و گمرک صادر نشده است.

سازمان گمرک بندر چنای با انتشار بیانیه‌ای درعین حال دراین زمینه گزارش داد: این ماده شیمایی به صورت استاندارد انبار شده است و با توجه به خطرناک بودن آن، امنیت مردم و این محموله تامین شده است. نیترات آمونیوم به شکل تکه‌های کوچک متخلخل تولید می‌شود و یکی از رایج‌ترین کودهای شیمیایی جهان است. نیترات آمونیوم در مواد منفجره حفر معدن هم کاربرد زیادی دارد. نیترات آمونیوم به خودی خود نمی‌سوزد، بلکه به عنوان منبعی از اکسیژن عمل می‌کند که می‌تواند احتراق مواد دیگر را سرعت ببخشد.

بیشتر بخوانید: بیروت میزبان تظاهرات مردمی/ مردم لبنان خواستار محاکمه عاملان انفجار بندر بیروت شدند

طبق این گزارش ، سوانح صنعتی در هند امری معمول هستند. در ماه مه سال جاری، نشت گاز سمی استایرن از یک کارخانه باعث کشته شدن ۱۵ نفر در جنوب هند شد. همچنین در سال ۱۹۸۴، بر اثر نشت گاز سمی متیل ایزوسیانات از یک کارخانه کود شیمایی در شهر بوپال، ۳ هزار و ۵۰۰ نفر کشته و هزاران نفر دیگر راهی بیمارستان شدند. این رخداد از بدترین سوانح صنعتی در تاریخ بوده است.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بیروت مقام های هندی نیترات آمونیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هراس اسرائیلی‌ها از افتتاح غرفه در شصتمین دو سالانه هنر ونیز + فیلم

بیست و چهار هزار هنرمند حاضر در دوسالانه ونیز جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و با تجمعات اعتراضی خود و راه اندازی پاویون نمادین نسل کشی انزجار خود را از اسرائیل و اقداماتش اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شرایط برای تداوم بقای رژیم صهیونیستی در دنیا لحظه به لحظه سخت‌تر می‌شود. در حالی که از آغاز هجوم وحشیانه این رژیم به غزه در جریان طوفان الاقصی، اعتراضات گسترده بسیاری از سوی مردم سراسر دنیا به سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم صورت گرفته است، اکنون شاهد بروز سطح دیگری از اعتراضات به موجودیت رژیم صهیونیستی هستیم و این بار، شصتمین دوسالانه هنر ونیز، محمل شکل‌گیری این اعتراضات است.

شصتمین دوسالانه هنر ونیز که به عنوان المپیک هنر‌های تجسمی از آن یاد می‌شود، طی روز‌های اخیر به صورت رسمی گشایش یافته است. با وجود این، غرفه رژیم صهیونیستی به دلیل ترس و وحشت نمایندگان این رژیم از بروز واکنش‌های شدید اعتراضی، افتتاح نشده است و اکنون چند سرباز ایتالیایی تحت تدابیر شدید امنیتی در مقابل آن نگهبانی می‌دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در شصتمین رویداد دو سالانه هنر ونیز پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران با عنوان "بنی‌آدم اعضای یک پیکرند" به نمایش آثار هنرمندانی، چون مصطفی گودرزی، کاظم چلیپا، مرتضی اسدی، عبدالحمید قدیریان و غلامعلی طاهری می‌پردازد که همگی حول محور مظلومیت کودکان غزه خلق شده‌اند.

 


چندی پیش بود که بیش از هشت هزار هنرمند از سراسر جهان با امضای بیانیه‌ای خواستار ممنوعیت حضور رژیم صهیونیستی از حضور در شصتمین دوسالان هنر ونیز شدند. اکنون در مدت زمانی کوتاه، این بیانیه به امضای بیش از ۲۰ هزار هنرمند از اقصی‌نقاط دنیا رسیده و عرصه را برای کوچک‌ترین بروز و ظهور رژیم صهیونیستی در دوسالانه ونیز ۲۰۲۴ به شدت تنگ کرده است.

جالب آنکه نمایندگان رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای که در ورودی پاویون آن‌ها در منطقه جیاردینی نصب شده است، اعلام کرده‌اند که تا زمان برقراری کامل آتش‌بس و آزادی گروگان‌های‌شان از گشایش غرفه رژیم در شصتمین دوسالانه هنر ونیز، امتناع خواهند کرد. صدور چنین بیانیه‌ای نشان می‌دهد که گستره اعتراضات به سیاست‌های رژیم صهیونیستی تا چه سان به درون اهالی این رژیم نفوذ کرده و مشروعیت پوشالی صهیونیست‌ها را حتی در میان مردم خود نیز با بحران‌های جدی روبه‌رو ساخته است.

 


در همین راستا، امیر عبدالحسینی کیوریتور (نمایشگاه‌گردان) ارشد غرفه رسمی جمهوری اسلامی ایران که این روز‌ها برای ساماندهی به پاویون کشورمان در شهر ونیز به سر می‌برد، به عنوان شاهدی عینی درباره بسته بودن غرفه رژیم صهیونیستی اظهار کرده که یکی از نکات پررنگ و خبرساز دوسالانه شصتم، تعطیلی غرفه اسرائیل است. طبق مشاهدات این هنرمند، هم‌اینک چند سرباز ایتالیایی در مقابل پاویون تعطیل اسرائیل نگهبانی می‌دهند و تنها یک ویدیوآرت در داخل غرفه رژیم صهیونیستی پخش می‌شود که صرفا از بیرون قابل مشاهده است.

بروز این وضعیت بحرانی برای رژیم صهیونیستی، آن هم در شصتمین دوسالانه هنر ونیز که مهم‌ترین آوردگاه هنر‌های تجسمی در دنیا محسوب می‌شود، عمق فاجعه و انزوای مطلق و فزاینده رژیم صهیونیستی در رویداد بسیار مهمی، چون دوسالانه هنر ونیز را نشان می‌دهد.

به هر روی انزوای رژیم صهیونیستی در رویدادی با مختصات ونیز، اتفاقی به غایت مثبت و خوشایند است که باید آن را به فال نیک گرفت و برای تعمیم و تداوم آن در دیگر رویداد‌های مهم فرهنگی و هنری جهان کوشید؛ چراکه این امر می‌تواند تا حدی افسار این رژیم را بکشد و محو او از صحنه روزگار را تسریع سازد.

دیگر خبرها

  • هراس اسرائیلی‌ها از افتتاح غرفه در شصتمین دو سالانه هنر ونیز + فیلم
  • هراس افسران صهیونیست از پاسخ تنبیهی ایران (فیلم)
  • سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا| شکست سنگین شهرداری گرگان در بیروت
  • روایت ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • هراس صهیونیست‌ها از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فیلم| هراس افسران صهیونیست از پاسخ تنبیهی ایران
  • اعتراض آوارگان فلسطینی به سیاست‌های آنروا
  • فردا: مصاف نخست شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • طرز پخت 10 کیلو چلو مرغ کاری توسط آشپز هندی (فیلم)