Web Analytics Made Easy - Statcounter

انفجار بیروت باعث خشم عمومی در این لبنان شده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از نیویورک تایمز، معترضان در اعتراض به فساد، سهل‌انگاری و غفلت مقامات سیاسی کشورشان تجمع کرده و شعار دادند. نیروهای امنیتی نیز برای متفرق کردن معترضان گاز اشک‌اور شلیک کردند.

اعتراضات در بخش‌های مرکزی لبنان به خشونت کشیده شد و فضای شهر پر از دود گاز اشک‌آور، حرکت باتوم (باتون) و پرتاب سنگ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضان که سهل انگاری مسئولان در باره انفجار بزرگ بیروت به خشم آمده بودند به ساختمان‌های دولتی مانند مجموعه وزارت اقتصاد حمل کردند.

دفتر نخست وزیری و ریاست جمهوری گفته‌اند که ۲۷۵۰ تُن نیترات آمونیوم که به مدت شش سال بدون اقدامات امنیتی در انبار بندر نگهداری می‌شد، عامل این انفجار بوده است.

در غروب شنبه معترضان که به 3 ساختمان دولتی حمله کرده و  خواستار برکناری مقامات سیاسی شدند. حزب مسیحی "کتائب" لبنان نیز اعلام کرد که سه نفر از اعضای این حزب به دلیل انفجار بیروت از عضویت در پارلمان لبنان کناره‌گیری کردند. نخست وزیر لبنان نیز برای خروج از این بحران خواستار انتخابات زودهنگام شد.

نیویورک تایمز در این باره نوشت: ظاهرا اولین علایم این بحران سیاسی سیستم سیاسی این کشور را لرزانده است.

بسیاری از لبنانی‌ها این انفجار را که باعث مرگ حداقل 154 نفر و زخمی شدن هزاران انسان شده را آخرین نمونه فساد و سهل‌انگاری مسئولان خود عنوان کرده‌اند.

درگیری‌های روز شنبه در حوالی مرکز شهر بیروت رخ دادو برخی از معترضان تلاش داشتند تا عبور از موانع خود را به داخل ساختمان پارلمان برسانند.

در ماه‌های گذشته معترضان لبنان بارها به فساد، وضعیت وخیم اقتصادی و بیکاری اعتراض کردند.

برخی از معترضان در گفت‌و‌گو با آژانس‌های خبری خواستار کنترل لبنان از سوی سازمان‌های بین‌المللی شدند.

"سلین دیبو" دانشجوی لبنانی به خبرگزاری رویترز گفت: ما به دولت اعتماد نداریم. کاش سازمان ملل کنترل لبنان را در اختیار بگیرد.

برخی از معترضان نیز اعلام کردند که امانوئل مکرون به دیدن مردم آسیب دیده رفته و مقامات لبنان حتی چنین کاری نکرده‌اند.

 

فرار تظاهرکنندگان از گلوله اشک‌آور پلیس در جریان اعتراض به انفجار روز سه شنبه در بیروت- لبنان/ عکس: رویترز

 

گروه‌ امداد در حال کمک به یکی از مصدومان تظاهرات- بسیاری به انفجار روزهای گذشته لبنان اعتراض دارند/ عکس: رویترز

 

تصویری از اعتراض مردم لبنان به انفجار  محوطه بندر بیروت/ عکس: رویترز

 

گاز اشک‌آور فضای بخش‌های مرکزی بیروت را در جریان اعتراض به انفجار این شهر را پر کرد/ عکس: رویترز

 

 یک معترض به انفجار بیروت در حال تماشای سوختن یک کامیون در مناطق مرکزی پایتخت لبنان/ عکس: رویترز

 

مرد معترض لبنانی به انفجار بیروت تلاش دارد با راکت تنیس گلوله گاز اشک‌آور را به سمتی دیگر پرتاب کند/ عکس: رویترز

 

معترض لبنانی در حال صحبت با پلیس لبنان/ عکس: CNN

 

زن لبنانی در حال انداختن سلفی در کنار طناب دار/ او می‌گوید این سیاستمداران باید اینجا (مرکز شهر ) تاوان پس دهند/ عکس: Getty Images

 

معترضان خشمگین از انفجار بیروت در تلاش برای شکستن دیوار برای ورود به پارلمان/ عکس: CNN

 

 تجمع معترضان به انفجار بیروت و تقابل آنها با پلیس/ عکس: CNN

 

معترضان به انفجار لبنان از خود در برابر پلیس دفاع می‌کنند/ عکس: CNN

 

یکی از معترضان به انفجار بیروت در حال عکس گرفتن از ساختمان در حال سوختن/ عکس: CNN

 

بیشتر بخوانید:

*اعتراضات لبنان به خشونت کشیده شد/تلاش معترضان برای ورود به وزارت خارجه *اعتراضات در لبنان / اشغال وزارت اقتصاد / حمله به وزارتخانه های امور خارجه و محیط زیست *اعتراضات لبنان به خشونت کشیده شد/تلاش معترضان برای ورود به وزارت خارجه

 

لینک کوتاه: asriran.com/0036un

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اعتراضات لبنان پس از انفجار انفجار بیروت سهل انگاری گاز اشک اشک آور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبات ارزی به پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد کمک می‌کند
  • با سهل انگاری مدیران برخورد می‌شود
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • کشف تجهیزات استراق سمع در سالن جلسه هیات دولت لهستان
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • رویترز از سفر رئیس سیا به دوحه خبر داد