Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر محسنی ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی اظهار داشت: هم اکنون ۴۰ سال از عمر جهاد دانشگاهی گذشته و این مجموعه به بلوغ خوبی رسیده است تا با حرکت در مسیر دانشگاه‌های نسل سوم، در جهت تبدیل دانش به ثروت و محصول قدم مؤثری بردارد.

وی با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در ماه‌های اخیر و در جریان کرونا گفت: خبرگزاری ایسنا و ایکنا که زیر مجموعه جهاد دانشگاهی هستند، در این مدت با جدیت تمام به دنبال انعکاس اخبار مربوط به این بیماری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در طول این مدت، جهاد دانشگاهی تحقیقاتی پیرامون آثار شیوع این بیماری در پساکرونا انجام داد که نتایج برخی از این تحقیقات بر سایت خبرگزاری ایسنا منتشر شد.

محسنی از برگزاری ۲۵۰ عنوان دوره آموزش کوتاه مدت توسط این مجموعه خبر داد و گفت: آموزش‌های بلند مدت نیز در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی عملیاتی شده و این مجموعه هم اکنون آموزش ۶۰۰ دانشجو را در رشته‌هایی که بیشتر مهارت محور هستند، برعهده دارد.

ارائه خدمات آموزشی به ۴۰ هزار نفر در سال گذشته

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان از ارائه خدمات آموزشی توسط جهاد دانشگاهی به ۴۰ هزار نفر در طول سال گذشته خبر داد و گفت: البته امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا، این آموزش‌ها به صورت مجازی انجام می‌گیرد.

وی در ادامه از اجرای ۱۷ طرح پژوهشی توسط پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاد دانشگاهی استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: رسالت این مجموعه در حوزه پژوهش، انجام پژوهش‌های کاربردی است.

بهره مندی ۲۰ هزار زوج از مرکز درمان ناباروری استان

محسنی با اشاره‌ای به فعالیت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان گفت: خوشبختانه تجهیزات منحصر به فردی در حوزه درمان ناباروری در استان مستقر شده و سالانه حدود ۲۰ هزار زوج از خدمات این مرکز و حدود ۱۰۰ هزار نفر نیز از خدمات آزمایشگاه تشخیص طبی این سازمان بهره‌مند می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان ادامه داد: حدود ۲۰ درصد خانواده‌ها در کشور با مشکل فرزندآوری روبرو هستند که یکی از دلایل آن را می‌توان افزایش سن ازدواج و از سوی دیگر اقدام دیرهنگام زوجین به فرزندآوری دانست.

لزوم ورود نهادهای حمایتی برای کاهش هزینه‌های درمان ناباروری

وی با تاکید بر ورود نهادهای حمایتی برای کاهش هزینه‌های درمان ناباروری و پوشش بیمه‌ای این هزینه‌ها گفت: ناباروری متأسفانه تحت پوشش بیمه‌ای قرار نگرفته، در حالی که در جامعه‌ای که رشد جمعیت در آن منفی است، باید نسبت به راهکارهای افزایش جمعیت همت بیشتری وجود داشته باشد که در این راستا از نمایندگان مجلس نیز خواسته‌ایم، رسیدگی ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

برنامه ریزی جهاد دانشگاهی برای طراحی و تولید نیروگاه‌های خورشیدی

محسنی در خصوص فعالیت‌های این مجموعه در حوزه سلول‌های خورشیدی گفت: یکی از برنامه‌های مهم پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاد دانشگاهی طراحی و تولید نیروگاه‌های خورشیدی ۱۰ تا ۱۰۰ مگاواتی است که برای تحقق این امر نیاز به سرمایه گذاری خارجی داریم.

وی ادامه داد: قراردادهایی میان کمیته امداد و جهاد دانشگاهی در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی شکل گرفته که طی آن هر مددجوی کمیته امداد می‌تواند با نصب نیروگاه خورشیدی در پشت بام خانه، ماهانه حدود دو میلیون تومان درآمد از این محل کسب کند.

کد خبر 4994325

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی درمان ناباروری ناباروری ویروس کرونا شیراز روز خبرنگار بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم گرگان قزوین عید سعید قربان شهرکرد ماه محرم کمک مومنانه آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا جهاد دانشگاهی استان درمان ناباروری هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۸۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛مهشید سلیمانی گفت: برای ارتقا سلامت روان آحاد جامعه و پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی، خدمات روانشناختی تخصصی و مشاوره‌ای در زمینه‌های فردی، خانواده، زوج، تحصیلی و شغلی در قالب ۶۴ مرکز مشاوره عمومی و تخصصی، سلامت روان و تیم‌های محب به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.
وی افزود: این خدمات در سه شکل حضوری، تلفنی و مجازی و در دو قالب دولتی و غیر دولتی ارائه می‌شود.
مراکز مشاوره حضوری دولتی در مرکز استان و مراکز مشاوره حضوری غیردولتی در دو سطح مراکز مشاوره عمومی و تخصصی فعالیت می‌کنند.
سلیمانی گفت: خط صدای مشاور ۱۴۸۰ پاسخگوی ۱۵ هزار تماس گیرنده بوده که همه تماس‌های مردمی با این شماره، محرمانه و امن است و افراد می‌توانند مشکلات و مواردی که مطرح کردن آنها به صورت حضوری دشوار است را به صورت تلفنی با مشاوران در میان بگذارند.
وی افزود: در قالب اجرای طرح غربالگری اضطراب دو هزار و ۳۷۲ کودک غربال شدند که ۵۳۴ کودک مشکوک به اضطراب شناخته و برای گذراندن مراحل مشاوره و درمان به متخصص ارجاع شدند.
سامانه صدای مشاور بهزیستی (خط تلفنی ۱۴۸۰) برای مشاوره غیرحضوری و تلفنی همه روزه از ساعت هشت صبح تا ۱۰ شب به صورت رایگان مشاوره کاملاً ًتخصصی ارائه می‌کند.

دیگر خبرها

  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه