Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@01:16:09 GMT

چرا گلو درد دارم!؟

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۱۰۴۳

چرا گلو درد دارم!؟

اگر همراه با سوزش گلو، تب، لرز، گرفتگی بدن و سردرد دارید و احساس می‌کنید که با یک کامیون تصادف کرده اید، احتمال ابتلا به آنفولانزا وجود دارد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ با توجه به شیوع کرونا بسیاری از افراد نگران هستند که گلو درد آنان با بیماری کرونا مرتبط باشد، اما حقیقت این است که هیچ دلیلی وجود ندارد هر نوع گلو دردی به کرونا مرتبط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه احساس گرفتگی در گلو از نشانه‌های رایج کرونا است، اما دلیل قطعی نیست.

در ماه‌های اخیر یک تصویر ترسناک این است که یک روز صبح از خواب بیدار شوید و احساس گلو درد داشته باشید، اما به غیر از کرونا چه دلایلی وجود دارد که گلو درد داشته باشیم؟

سرماخوردگی
عفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی معمولاً شایع‌ترین علت گلودرد (فارنژیت) است. در کنار گلو درد معمولاً شاهد آبریزش بینی، عطسه، سرفه و خستگی خواهیم بود. پزشکان معمولا برای درمان از دارو‌هایی مانند ایبوپروفن یا استامینوفن استفاده می‌کنند تا درد گلو را کاهش دهند. همچنین با مصرف سبزیجات، کاهش استرس و مراقبت خانگی می‌توانید سیستم ایمنی بدن خود را برای مبارزه با سرماخوردگی تقویت کنید.

آنفولانزا
اگر همراه با سوزش گلو، تب، لرز، گرفتگی بدن و سردرد دارید و احساس می‌کنید که با یک کامیون تصادف کرده اید، احتمال ابتلا به آنفولانزا وجود دارد. مانند سرماخوردگی، اکثر افراد در مدت چند روز با استراحت فراوان بهبود می‌یابند، یک مسکن ضد درد مانند Tylenol یا Advil و حتی برخی از سوپ‌های مرغ می‌توانند موثر باشند، البته باید تحت نظر مستقیم پزشک باشید تا سریعتر درمان شوید.

مونونوکلئوز
بیماری ناشی از ویروس Epstein-Bar، بسیار مسری است و از طریق مایعات بدن مانند بزاق پخش می‌شود. گلودرد شدید یکی از علائم این بیماری است که معمولاً همراه با خستگی شدید، تب، درد بدن، تورم غدد لنفاوی موجود در گردن و زیر بغل، تورم طحال و ورم پوستی دیده می‌شود. البته که این بمیاری نیز نیاز به نظارت مستقیم پزشک دارد.

رفلاکس اسید معده
بیماری رفلاکس اسید معده (GERD) هنگامی اتفاق می‌افتد که اسید معده به طور مکرر به داخل مری شما برگردد. این مشکل می‌تواند باعث آسیب دیدن پوشش مری شما شود و باعث ایجاد احساس سوزش در گلو شود. به طور کلی اگر مستعد این مشکل هستید بهتر است از خوردن غذا‌های تند، کافئین، وعده‌های غذایی بزرگ و یا غذا خوردن اواخر شب به خصوص پیش از خواب پرهیز کنید، زیرا این امر باعث تشدید علائم شما می‌شود.

آلرژی
سوزش یا درد و تورم گلو می‌تواند در اثر واکنش آلرژیک به گرده، گرد و غبار، دود سیگار، برخی خوراکی‌ها یا حتی حساسیت به حیوانات خانگی باشد.. این آلرژی‌ها می‌تواند باعث آبریزش بینی و مشکلاتی در گلو شود. دارو‌های OTC، از جمله آنتی هیستامین‌ها مانند Claritin یا Zyrtec، می‌تواند به کاهش علائم کمک کند.

مشکل لوزه
اگر لوزه‌های شما قرمز و متورم باشد و لکه‌های چرکی سفید داشته باشد، در نتیجه دچار درد و لک‌های گلو می‌شوید. اگر گردن درد و بوی بدی در دهان خود دارید شاید مشکل لوزه یا عوفنت ویروسی لوزه دارید. بهتر است با دیدن این علائم هر چه سریعتر به پزشک متخصص مراجعه کنید.

کرونا
در نهایت و در بدترین حدس، شاید شما مبتلا به کرونا باشید. کرونا می‌تواند علائم زیادی داشته باشد (که در بین افراد متفاوت است) از جمله تب، سرفه، تنگی نفس و گلودرد. اگر فقط گلو درد دارید جای نگرانی نیست. اما در صورت عدم وجود علائم دیگر، احتمال ابتلا به کرونا چندان بعید نیست.

منبع: انتخاب

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرماخوردگی آنفولانزا گلو درد گلو درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن