Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان گفت: تاکنون مبارزه با آفت ملخ‌ صحرایی در سطح ۳۰ هزار و ۲۷۴ هکتار از اراضی استان انجام شده است.

محمدرضا اکبری، امروز یکشنبه ۱۹ مردادماه به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: بیشترین میزان سطح مبارزه با این آفت با ۱۹ هزار و ۸۹۷ هکتار مربوط به شهرستان مرزی نهبندان و کمترین آن نیز مربوط به شهرستان خوسف با ۲۴ هکتار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ملخ‌های مهاجر شش شهرستان خراسان جنوبی را آلوده کرده است اظهار کرد: تاکنون با این آفت در ۴۵۸۴ هکتار اراضی سربیشه، ۳۳۳۲ هکتار درمیان، ۲۱۶۷ هکتار زیرکوه و ۲۷۰ هکتار از اراضی فردوس انجام شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: ملخ‌های صحرایی در حال ترک ایران هستند و در هفته‌های اخیر شاهد مهاجرت ملخ‌ها به سمت پاکستان و هندوستان هستیم.

وی بیان کرد: امسال ۶۸ هزار هکتار از اراضی استان توسط ملخ‌های مهاجم آلوده شده است که بیشترین سطح آلودگی مربوط به شهرستان نهبندان بود که به مزارع نخل، باغات انجیر و پسته نیز خسارت‌هایی وارد شد.

وی یادآور شد: سطح مبارزه با این آفت سال گذشته ۱۴۰۰ هکتار و امسال به بیش از ۳۰ هزار هکتار تاکنون رسیده است، لذا باید اعتبار مبارزه با آفت به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

اکبری اظهار کرد: بر اساس گزارشات فائو و سازمان حفظ نباتات کشور احتمال بازگشت ملخ‌های مهاجر در پاییز نیز وجود دارد؛ لذا باید اعتبار بیشتری برای این استان مرزی دیده شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت تخصیص اعتبارات بیشتر برای مبارزه با این آفت، افزود: تاکنون بیش از ۲ میلیارد تومان برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۳۲ میلیارد تومان اعتبار برای پایش و تجهیز ناوگان مقابله با ملخ صحرایی در استان نیاز است که به سازمان حفظ نباتات کشور منتقل و درخواست امکانات و تجهیزات لازم شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ملخ صحرایی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد

فرشته صادقی‌نسب مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سطح مبارزه با علف‌های‌هرزغلات ۱۴۸ هزار و ۷۱۴ هکتار، سطح مبارزه با بیماری‌های‌غلات ۴۱ هکتار و مبارزه با سن‌غلات ۹۵ هزار و ۸۱۸ هکتار در مرحله مادری بود و سطح مبارزه با ملخ ۶۰۰ هکتار بوده است.

وی با بیان اینکه مبارزه با ملخ‌ها در شهرستان سردشت انجام شده و ادامه دارد، افزود: عملیات سم‌پاشی بر علیه آفت سن‌پوره شروع نشده که در اسرع وقت اطلاع‌رسانی می‌شود ولی لازم است زارعان تا قبل از تخم ریزی اقدامات لازم را انجام دهند.

صادقی‌نسب بیان کرد: بیشترین مزارعی که مورد سم‌پاشی قرار گرفتند در شهرستان‌های بوکان و مهاباد هستند و باتوجه به شرایط جوی مساعد و وجود شرایط مناسب برای ایجاد و گسترش بیماری زنگ زرد گندم و بیماری‌های برگی در مزارع غلات استان از کارشناسان شبکه مراقبت تقاضا می‌شود ضمن پایش دقیق مزارع، در صورت مشاهده بیماری سریعا به کشاورزان اطلاع‌رسانی لازم را درخصوص سم‌پاشی مزارع با سموم توصیه شده سازمان حفظ نباتات کشور انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: مبارزه شیمیایی باید با نظارت کارشناسان مراکز خدمات جهادکشاورزی و کلینیک‌های گیاه‌پزشکی و در زمان مناسب انجام گیرد تا علاوه بر کارآیی و اثربخشی موثر، میزان استفاده از سموم شیمیایی کاهش و این آفت بر روند تولید و از بین رفتن خاصیت نانوایی گندم تاثیر نداشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • تالاب درگه سنگی نقده دارای بیشترین حجم آب است
  • تالاب درگه سنگی دارای بیشترین حجم آب در بین تالابهای فصلی نقده
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت