Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا اشرفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۰ بانک عامل و موسسه برای پرداخت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا تعیین شده است که تاکنون بیشترین پرونده‌ها به بانک ملی معرفی شده است.

وی بیان کرد: بیشترین متقاضیان در حوزه رسته‌های وزارت راه و شهرسازی به ویژه حمل و نقل بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: در مجموع پنج هزار و ۳۶۴ نفر در ۱۴ رسته شغلی در استان متقاضی دریافت تسهیلات به مبلغ ۶۴۰ میلیارد ریال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: خراسان جنوبی در زمینه ثبت‌نام، جذب و پرداخت تسهیلات توسط بانک‌های عامل و موسسه‌ها جزو استان‌های با وضعیت مطلوب است.

اشرفی ادامه داد: مدت زمان ثبت‌نام در سامانه کارا تا ۱۵ مرداد تمدید شده بود که روند ثبت نام نیز افزایشی بود و امکان تمدید مجدد نیز وجود دارد.

وی عنوان کرد: هماهنگی و هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل در استان شکل گرفته است به گونه‌ای که در روزهای اخیر شاهد روند رو به رشدی در پرداخت تسهیلات بودیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: با توجه به ابلاغیه جدیدی که برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان آسیب دیده ناشی از کرونا به باتک‌ها ابلاغ شده است امیدواریم روند پرداخت کماکان افزایش یابد.

وی خواستار تعیین تکلیف هرچه بیشتر و سریعتر تسهیلات متقاضیان استان شد و گفت: امید است ۱۰ بانک و موسسه عامل پرداخت تسهیلات در استان در روزهای آتی بخش زیادی از این تسهیلات را تعیین تکلیف کنند.

اشرفی افزود: سهم استان در تسهیلات خویش فرمایی و کارفرمایی مشاغل آسیب دیده از کرونا ۲۶۸ میلیارد تومان است  که تقریباً هفت دهم درصد کل اعتباری است که در سطح کشور اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه تمامی فرایند ثبت‌نام تا مرحله قبل از پرداخت به صورت الکترونیک و از طریق سامانه انجام می‌شود اظهار داشت: براساس شیوه‌نامه این تسهیلات برای واحدهای فعال ۱۲ میلیون تومان به ازای هر نفر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین این تسهیلات برای کسب و کارهایی که براساس پروتکل‌های بهداشتی تعطیل شده ۱۶ میلیون تومان و برای رانندگان مسافربری خویش‌فرما ۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: نرخ سود این تسهیلات نیز ۱۲ درصد است که سود دوره تنفس از زمان پرداخت تسهیلات تا ابتدای مهرماه محاسبه و به مبلغ بازپرداخت اقساط اضافه می‌شود.

برچسب‌ها خراسان جنوبی سامانه کارا اقتصاد کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان جنوبی سامانه کارا اقتصاد کرونا خراسان جنوبی سامانه کارا اقتصاد کرونا پرداخت تسهیلات خراسان جنوبی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی در شورای عشایر شهرستان میاندوآب گفت: انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی ناجی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه شورای عشایر شهرستان میاندوآب از انجام اقدامات لازم برای مناسب‌سازی مسیر تردد به ییلاقات سلیم‌خان شاهین‌دژ، هشترود و سهند خبر داد.

وی افزود: پنل‌های خورشیدی برای تأمین روشنایی و برق مصرفی عشایر تا جایی که منابع مالی تأمین و امور برق استان همکاری کند تأمین خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی گفت: امسال در حد توان نسبت به تأمین آب شرب سالم و بهداشتی با لوله‌کشی از چشمه و همچنین تأمین تانکرهای آب ثابت و سیار اقدام خواهیم کرد.

ناجی با بیان اینکه انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را آسان‌سازی کنند، تصریح کرد: عملکرد شبکه دامپزشکی در واکسیناسیون دام‌های عشایر و صدور مجوز حمل دام قابل تقدیر است.

محمدرضا رضایی نیز در این جلسه اظهار کرد: عشایر همیشه پای انقلاب بوده‌اند و در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات دست از تولید برنداشته‌اند.

وی افزود: توجه ویژه به نیازهای آموزشی، بهداشتی، عمرانی و خدماتی این قشر زحمتکش حداقل کاری است که باید توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: با توجه به آغاز فصل کوچ عشایر به ییلاق‌های منطقه، اقدامات لازم در جهت تأمین آرد، سوخت و آب آشامیدنی عشایر در دستور کار شورای عشایر شهرستان قرار گیرد.

رضایی تصریح کرد: برای تخصیص آرد و تأمین مورد نیاز عشایر شهرستان نان نیازمند پالایش دقیق آمار هستیم.

به گزارش ایمنا، تعدادی از روستاهای دشت میاندوآب محل قشلاق عشایر دامنه‌های سهند و ارتفاعات شاهین‌دژ بوده و همچنین این شهرستان محل گذر عشایر سایر شهرستان‌ها از جمله نقده به ییلاقات خود است. عمده این عشایر شامل ایلات و طوایف شاهسون، بالکانلو، اینانلو و قره‌پاپاق هستند.

کد خبر 751517

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد