Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل بانک توسعه تعاون در ارتباط ویدئوکنفرانسی با خبرنگاران و اصحاب رسانه با مروری بر عملکرد این بانک در حوزه پولی و بانکی و نیز بخش تعاون، دستاوردهای بانک توسعه تعاون را در ده سال اخیر تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، حجت اله مهدیان در این نشست که به مناسبت یازدهمین سالگرد تأسیس بانک و همچنین بزرگداشت روز خبرنگار با حضور جمعی از رسانه‌های تصویری به‌صورت حضوری و تعداد کثیری از اهالی رسانه به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار به همه فعالین عرصه رسانه، خبرنگاری را شغلی حساس، پر ریسک و بسیار سخت توصیف نمود و برای همه تلاشگران عرصه خبر آرزوی موفقیت نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: بانک توسعه تعاون در آغاز دوازدهمین سال فعالیت خود قرارگرفته است و این بانک با در اختیار داشتن 440 واحد بانکی و پنج هزار نیروی انسانی، ارائه‌دهنده خدمات تخصصی بانکی به تعاونگران و همچنین خدمات مالی و بانکی به آحاد جامعه است.
وی با اشاره به حضور بانک توسعه تعاون به‌عنوان یکی از چهار موسسه عامل پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری گفت: این طرح از بهمن‌ماه سال 96 در این بانک پیگیری و به اجرا درآمده است و در چهار مرحله ابتدایی 25 هزار میلیارد ریال تسهیلات به کارآفرینان و تعاونگران مناطق روستایی و عشایری پرداخت گردیده است که ماحصل این تسهیلات توسعه‌ای، ایجاد بالغ‌بر 36 هزار شغل در این مناطق بوده است.
مهدیان حجم تسهیلات پرداختی در مرحله پنجم طرح را 15 هزار میلیارد ریال تسهیلات اعلام نمود و افزود: در پایان مرحله پنجم، حجم تسهیلات پرداختی بانک در این طرح به 40 هزار میلیارد ریال تسهیلات خواهد رسید که سهم 20 درصدی از مراحل اجرایی و تخصصی طرح به نام بانک رقم خواهد خورد.
حمایت بانک توسعه تعاون از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا همچنان ادامه دارد
مهدیان همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص اقدامات بانک توسعه تعاون در حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا، اقدامات حمایتی این بانک در مواجهه با شرایط اقتصادی جدید به دلیل شیوع این ویروس را در چهار مرحله، قابل‌ذکر دانست و گفت: بانک توسعه تعاون در حمایت از تعاونی‌ها در ایام کرونا در نخستین گام با حضور در تفاهم‌نامه چهارجانبه با حضور وزارت کار و رفاه اجتماعی، صندوق کارآفرینی امید و صندوق سرمایه‌گذاری بخش تعاون اقدام به پرداخت تسهیلات حمایتی به این دسته از تعاونی‌ها نموده است.
وی گفت: در این بخش 100 میلیارد تومان با نرخ 4 درصد و بازپرداخت یک‌ساله پیش‌بینی‌شده است که تاکنون بالغ‌بر 263 شرکت تعاونی در این چهارچوب به بانک معرفی‌شده و بالغ‌بر 11 میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک توسعه تعاون در این راستا به تعاونی‌های آسیب‌دیده از کرونا پرداخت گردیده است که تا پایان سال مجموع این حجم تسهیلات به‌صورت کامل پرداخت خواهد شد که این نخستین اقدام مشترک با عنوان «جنبش بخش تعاون علیه کرونا» بوده است.
مهدیان افزود: علاوه بر این، مبلغ 1 هزار میلیارد تومان برای حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا از محل منابع داخلی بانک با نرخ 14 تا 18 درصد با بازپرداخت 24 ماهه از سوی بانک توسعه تعاون پیش‌بینی‌شده که از این میزان تاکنون بالغ‌بر 50 میلیارد تومان به متقاضیان واجد شرایط پرداخت گردیده است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون تأکید کرد: همچنین بر اساس تکلیف بانک مرکزی به شبکه بانکی کشور، در اقدام بعدی اقساط سه‌ماهه اسفند، فروردین و اردیبهشت، برای در حدود 48 هزار فقره‌ای که از تسهیلات قرض‌الحسنه بانک توسعه تعاون به مبلغ مجموعاً 55 میلیارد تومان استفاده کرده بودند، دریافت نشد و به مهلت سررسید بازپرداخت این تسهیلات افزوده گردید.
وی تصریح کرد: همچنین بر اساس تصمیم دولت، مجموعاً مبلغی بالغ‌بر 35 میلیارد تومان تسهیلات یک‌میلیون تومانی به خانوارهای واجد شرایط یارانه پرداخت گردیده است.
مهدیان به نقش عاملیتی بانک در پرداخت تسهیلات ده میلیون ریالی به سرپرستان خانوار اشاره نمود و در ادامه خاطرنشان کرد: مطابق دستورالعمل بانک مرکزی، دریافت اقساط 48 هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه در حجم 550 میلیارد ریال به مدت سه ماه به پایان خرداد موکول گردید.
وی با اشاره به تکالیف بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان گفت: سهمیه بانک در سال پیشین سه هزار میلیارد ریال بوده که تماماً پرداخت گردیده و در سال جاری نیز سهمیه شش هزار میلیارد ریال می‌باشد که تاکنون علیرغم شیوع کرونا و محدودیت‌های به وجود آمده باگذشت چهار ماه از سال به میزان 960 میلیارد ریال پرداخت گردیده است و تسریع روند در ماه‌های آتی کلیه تعهدات بانک در این حوزه اجرایی خواهد گردید.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون آسیب دیده از کرونا هزار میلیارد ریال پرداخت گردیده پرداخت تسهیلات میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۵۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد