Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت بابایی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ظرفیت‌های فرهنگی واحدهای دانشگاهی استان کرمان اظهارکرد: دروس معارف به ویژه درس وصایای امام(ره) مهم‌ترین ظرفیت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان است که شاید کمتر دانشگاهی از آن برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع موقعیت بسیار خوبی در اختیار ما قرار گرفته است تا از ظرفیت استادان این حوزه به نحو احسن استفاده شود.

وی افزود: خوشبختانه براساس بخشنامه‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیریت دروس معارف به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای دانشگاهی واگذار شده است. این موضوع می‌تواند فرصتی برای استفاده از روحانیون جوان و تحت امر مقام معظم رهبری برای تدریس دروس معارف و تبیین هرچه بهتر مبانی انقلاب اسلامی باشد.

بابایی با اشاره به استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانشجویی مانند بسیج ادامه داد: استادان و دانشجویان عضو تشکل‌ها، از جمله ظرفیت‌های مهم ما محسوب می‌شوند؛ در این میان اما بسیج دانشجویی به دلیل نیروی انسانی قوی، فعالیت‌های بیشتری را انجام می‌دهد و در تمامی عرصه‌ها نقش آفرین است. به عنوان مثال بسیج دانشجویی کرمان از برهه‌های حساس مانند سیل سال گذشته در استان خوزستان و توزیع اقلام در زمان شیوع کرونا حضور چشم‌گیری داشته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد واحد کرمان درباره فعالیت کانون‌های دانشجویی این واحد تصریح کرد: در مجموع 12 کانون دانشجویی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی استان مشغول فعالیت هستند که در زمینه‌هایی مانند عفاف و حجاب، نماز، مهدویت، معرفت رضوی، کمک‌های بشردوستانه و هلال احمر فعالیت دارند. البته استقبال دانشجویان برای عضویت در کانون‌های دانشجویی مقداری کم است که امیدواریم با تدابیر معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، بتوانیم فعالیت کانون‌های دانشجویی را ساماندهی کنیم.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین دلیل عدم استقبال برای عضویت در کانون‌های دانشجویی این است که فعالیت این کانون‌ها پشتوانه قانونی ندارد. درحالی که فعالیت تشکل‌های دانشجویی مانند بسیج از پشتوانه قانونی خوبی برخوردار است اما نبود پشتوانه قانونی باعث شده که فعالیت کانون‌های دانشجویی مقداری کمرنک باشد. با این وجود اما سعی کرده‌ایم به صورت خودجوش و آتش به اختیار اقدامات خوبی را در کانون‌های دانشجویی انجام دهیم.

بابایی با اشاره تداوم فعالیت‌های فرهنگی واحد کرمان باوجود تعطیلی دانشگاه‌ها گفت: طی این مدت سعی کردیم بیشتر فعالیت‌های فرهنگی را در قالب کارگاه‌ها و کلاس‌های مجازی انجام دهیم. انجام فعالیت‌های مشاوره‌ای و برگزاری مسابقات مناسبتی مانند «دهه ولایت» به مناسبت عید غدیر، از جمله اقداماتی بوده است که طی این مدت انجام شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد واحد کرمان درباره فعالیت‌های این دانشگاه در زمینه کمک مومنانه یادآور شد: دانشگاه آزاد کرمان از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا فعالیت‌های خود را در زمینه کمک مومنانه و رزمایش همدلی آغاز کرد. به طوری تا قبل از عید نوروز، مبلغی بالغ بر 250 میلیون تومان با کمک کارمندان دانشگاه جمع آوری شد که توانستیم بسته‌های اقلام مصرفی را برای خانواده‌های کم بزاعت و آسیب دیده براثر سیل اخیر تهیه کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده و توزیع در آن مناطق محروم و کم برخوردار نیز همچنان در واحدهای استان کرمان ادامه دارد؛ ما پس از ابلاغ بخشنامه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد مبنی بر کمک مومنانه، جلساتی را با حضور تمامی گروه‌های جهادی برگزار کردیم. گروه‌ها موظف شدند که به عنوان اولین اقدام، مبلغی را از حقوق خود برای کمک به خانواده‌های نیازمند اختصاص دهند.

انتهای پیام/

108 / 167 کانون‌های دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان حجت بابایی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان حجت بابایی فعالیت های فرهنگی دانشگاه اسلامی فعالیت کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پشتوانه قانونی واحد کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند

رئیس دیوان عالی کشور در همایش روز ملی شوراها گفت: سال گذشته بیش از ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی کشور به ثبت رسیده که ۱۶۶ مورد از آن به ابطال مصوبه ختم شده و این موضوع نشان از نبود پشتوانه قانونی و شرعی در برخی از این مصوبات دارد و این موضوع قابل قبول نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، شامگاه _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شوراها آیت‌الله محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد و جمعی از مسئولان کشوری، منتخبین دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و بیش از دوهزار نفر از اعضای شوراهای اسلامی استان‌ها، در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد.

به دنبال تحول زندگی مردم باشید

رئیس دیوان عالی کشور در این همایش با اشاره به جایگاه شوراها در سطح روستاها، شهرها، استان‌ها و مقیاس ملی پرداخت و اظهار کرد: اهمیتی که نظام شورایی کشور در قوانین عامه کشور دارد، به گونه‌ای است که شما می‌توانید در حوزه‌های مختلف در روستا و شهر اثرگذار باشید. دو واژه کنار هم قرار گرفته که یکی «شورا» و دیگری «اسلامی» است. شورا همان امری است که در شریعت مقدس اسلام فوق‌العاده اهمیت برای آن قائل شده‌اند. از سوی دیگر، مفهوم اسلامی نیز این قید را بر شما ایجاد می‌کند که همه قوانین تصویبی در چهارچوب اسلام و مبانی شرعی باشد.

وی با اشاره به آیه ۱۵۹ سوره مبارکه آل عمران و آیه ۳۸ سوره مبارکه شوری افزود: در فرازهای مختلفی از قرآن کریم بر ضرورت نظام شورایی تأکید شده است. خداوند عالم می‌فرماید «وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ» یا در جای دیگری گفته شده «وَالَّذِینَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَیٰ بَیْنَهُمْ» و همه اینها دلالت بر آن دارد که در منطق الهی، کسانی که قائم بر نظام شورایی و امر مشورت هستند، در زمره نیکان و صالحان قرار دارند.

آیت‌الله منتظری با تأکید بر ضرورت پدیدآمدن تحول در دوران فعالیت شوراها خاطرنشان کرد: من نمی‌دانم هرکدام از شما برادران و خواهران، چه مدت عهده‌دار نمایندگی از مردم بوده‌اید اما باید روال ثابت شما این باشد که در برهه‌های زمانی مختلف، بسنجید که تلاش ما چه تغییر و تحولی در زندگی مردم ایجاد کرده است. هر روز شما باید فعال‌تر و مؤثرتر از روز قبل باشد تا این سبقت در خدمت به فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور تبدیل شود.

وی ادامه داد: حقیقت امروز نظام حکمرانی کشور آن است که گاهی اوقات، نمایندگان شوراهای شهر و روستا به‌عنوان تصمیم‌گیرندگان محلی، اشراف و آگاهی بسیار دقیق‌تری بر مشکلات و چالش‌های مردم دارند. این شناخت و اطلاعات می‌تواند کمک بزرگی به قانون‌گذاران ملی و مسئولان اجرایی و قضائی کند بنابراین درخواست من از نمایندگان شورای عالی استان‌ها آن است که زمینه این ارتباط بی‌واسطه را فراهم کنند تا منتخبان ملت، انعکاس‌دهنده مستقیم اراده مردم به مسئولان باشند.

ضرورت تطبیق مصوبات محلی با شرع و قانون

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: امروزه کارشکنی‌هایی در بخش‌های میانی دولت وجود دارد که باعث می‌شود مصلحان، خیراندیشان و سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف از ادامه کنش‌گری به نفع مردم دلسرد شوند. ما در قوه قضائیه تأکید بر رسیدگی به این گزارش‌ها داریم تا ظرف حداکثر دوماه، به پرونده‌های شکایت با این مضمون به قید اولویت رسیدگی شود.

وی با تأکید بر ضرورت تطبیق مصوبات شوراهای محلی با قانون اساسی و شرع گفت: این قابل قبول نیست که نهادی همچون شورای نگهبان در مسیر اجرای مصوبات شوراهای محلی وجود نداشته باشد و این نبود نهاد نظارتی باعث شود تا مصوبات خلاف شرع و قانون به مرحله اجرا برسند و مشکل ساز شوند. طبق آخرین آمار، سال گذشته بیش از ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی کشور به ثبت رسیده که ۱۶۶ مورد از آن به ابطال مصوبه ختم شده است. این نشان از نبود پشتوانه قانونی و شرعی در برخی از این مصوبات دارد و این موضوع قابل قبول نیست.

کد خبر 750206

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد