Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان برجسته دانشگاه "آکسفورد" می گویند که داروی "هیدروکسی کلروکین"(hydroxychloroquine) هنوز هم می‌تواند در مقابله با "کووید-۱۹" مفید باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از فارماتایمز، چندی پیش پژوهشگران آمریکایی اعلام کردند داروی مالاریا یعنی "هیدروکسی کلروکین" که "دونالد ترامپ" آن را برای پیشگیری از ابتلا به کووید- ۱۹ پیشنهاد داده بود، تاثیری نشان نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این پژوهش نشان داد که داروی "هیدروکسی کلروکین"(Hydroxychloroquine) که برای درمان انواع مشخصی از مالاریا مورد استفاده قرار می‌گیرد، اثری در پیشگیری از ابتلا به کروناویروس ندارد و تاثیر آن فقط به اندازه یک دارونما است.

با وجود اینکه این دارو فعلا کنار گذاشته شده است، محققان آکسفورد معتقدند که هنوز هم می‌تواند در مقابله با "کووید-۱۹" مفید باشد.

دانشگاه "آکسفورد" و یک مرکز تحقیقات پزشکی این دانشگاه به نام "MORU" در حال انجام مطالعه‌ای تحت عنوان "COPCOV" هستند که بزرگترین آزمایش بالینی بررسی داروی "هیدروکسی کلروکین" در پیشگیری از "کووید-۱۹" است.

هدف از مطالعه "COPCOV" نام نویسی از ۴۰ هزار نفر از اعضای کادر درمان است تا تصمیم گرفته شود داروی هیدروکسی کلروکین و کلروکین می‌تواند از جلوگیری از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند یا خیر.

محققان معتقدند مطالعات پیشین برای نشان دادن شواهد قطعی مبنی بر تاثیر یا عدم تاثیر هیدروکسی کلروکین بسیار کوچک بودند.

این محققان اضافه کردند که استفاده زودهنگام از دارو بسیار مهم است و نگرانی‌های موجود در مورد ایمنی این دارو اغراق شده بودند.

"جرمی فارر"(Jeremy Farra) مدیر خیریه تحقیقاتی "Wellcome Trust" گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد که ما بتوانیم به زودی واکسن کرونا را در حجمی وسیع در دسترس داشته باشیم. با وجود همه این تبلیغات، ما هنوز نمی‌دانیم که داروی " هیدروکسی کلروکین" در برابر کرونا موثر است یا خیر. اما بسیار مهم است که ما از یک طریق تاثیراین دارو را دریابیم. تنها راه برای این کار بررسی تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان در یک کارآزمایی بالینی کنترل شده و به صورت تصادفی است.

"نیک وایت"(Nick White) محقق مطالعه COPCOV گفت: طی ۶۰ سال اخیر، هیدروکسی کلروکین و کلروکین سابقه ایمنی بالایی در درمان مالاریا و شرایط روماتولوژی داشته‌اند.

وی ادامه داد، این نگرانی که این داروها ممکن است در برابر کووید-۱۹ سبب آریتمی قلبی شود، توسط شواهد آزمایشگاهی تصادفی پشتیبانی نمی‌شود. در شرایط روماتولوژی نیز مصرف این داروها خطر بروز آریتمی قلبی را کاهش داده است.

وایت در نهایت اضافه کرد: شواهد بسیار قوی وجود دارد که نشان می‌دهد دوزهایی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته‌اند، بی‌خطر هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان هیدروکسی کلروکین هیدروکسی کلروکین کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد.
به گزارش تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه 190، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هشدار رییس سازمان غذا و دارو: مردم از خرید اینترنتی دارو خودداری کنند  توزیع اولین محموله داروی وارفارین بیماران قلبی

دیگر خبرها

  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند