Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیدا رفعتی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بازدیدهای هفتگی از ادارات و سازمان‌ها، پلیس + ۱۰، دفاتر پیشخوان دولت، اماکن متبرکه و مساجد، پایانه‌های مسافربری برون شهری و درون شهری، بانک‌ها، نانوایی‌ها، رستوران‌ها، هتل ها و مراکز اقامتی، بیمارستان ها، داروخانه ها، مطب ها، آرامستان های شهری و روستایی، مراکز خدمات بیمه، پاساژها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: طبق بررسی‌های به عمل آمده در یک هفته گذشته، ۱۰۰ درصد پروتکل‌های بهداشتی در هتل‌ها و مراکز اقامتی و بیمارستان‌هایی که از آنها بازدید به عمل آمد رعایت شده بود همچنین وضعیت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در پایانه‌های مسافربری برون شهری و درون شهری ۸۶ درصد، اماکن متبرکه و مساجد ۸۵ درصد و ادارات و سازمان‌ها ۸۲ درصد بوده است.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: این استان دارای ۹۱۶ آرامستان شهری و روستایی است که وضعیت بهداشتی ۱۷۰ آرامستان بررسی شد و از این تعداد ۷۶ آرامستان معادل ۴۵ درصد پروتکل فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده بودند.

رفعتی افزود: همچنین از ۹۱ پاساژ فعال در همدان ۸۹ پاساژ مورد بررسی تیم‌های بهداشتی قرار گرفت که در ۴۶ پاساژ معادل ۵۲ درصد فاصله گذاری اجتماعی رعایت شده بودند.

وی درباره وضعیت پروتکل ها در مطب ها و داروخانه ها نیز گفت: ۶۷ درصد مطب‌ها و ۶۳ درصد داروخانه‌ها به شیوه نامه‌های پیش‌بینی شده برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا توجه داشتند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: ۲۲۷ شعبه بانک در این استان وجود دارد و در یک هفته گذشته ۱۳۴ بانک مورد بازدید قرار گرفتند که ۱۰۰ شعبه معادل ۷۵ درصد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند.

رفعتی بیان کرد: تیم های بهداشتی نسبت به بررسی وضعیت ۵۴۲ نانوایی از یک هزار و ۸۰۱ نانوایی موجود در همدان اقدام کرد که ۶۰ درصد این اماکن به شیوه نامه های بهداشتی توجه داشتند.

وی گفت: ۳۱ هزار و ۲۲۲ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و اداری در این استان فعالیت دارند که به منظور مقابله با ویروس کرونا و بررسی وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی از چهار هزار و ۴۰۷ مراکز و اماکن بازدید به عمل آمد.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: سه هزار و ۲۵ واحد پروتکل‌های بهداشتی در حوزه گندزدایی و سه هزار و ۳۹۶ واحد موضوع بهداشت و حفاظت فردی را رعایت کرده بودند.

رفعتی اضافه کرد: ۵۷ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی متخلف به مرجع قضایی معرفی شدند و ۲۵ واحد نیز در این استان پلمب شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تا ۱۹ مرداد امسال ۳۲۶ هزار و ۷۱۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان این بیماری به ۱۸ هزار و ۴۲۷ نفر رسید.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا همدان بهداشت و سلامت ویروس کرونا همدان بهداشت و سلامت پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا علوم پزشکی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • پلمب یک واحد قصابی در شهرستان آوج
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه