Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه مرحله دوم کمک مومنانه تا پایان صفر ادامه دارد، پیشنهاد کرد تا مرکز نیکوکاری رسانه راه اندازی شود تا اصحاب رسانه بیش از پیش بتوانند هم در کمک اصحاب رسانه به افراد تحت پوشش و هم در شناسایی خیرین بتواند فعال شود.

«قنبر موسی‌نژاد» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: کمیته امداد با در اختیار گذاشتن امکان پیشرفت برای افراد محروم جامعه زمینه رشد و تعالی آنان را فراهم کرده به طوری که امر وز از بدنه ادارات گرفته تا جامعه پزشکی تا نماینده مجلس و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. کسانی هستند که زمانی تحت پوشش بوده و امروز به عنوان حامی اقشار محروم نیز فعالیت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه خدمات با حفظ کرامت افراد تحت پوشش انجام می‌گیرد، تصریح کرد: شرایط سخت اقتصادی امروز رسالت نهادهای حمایتی را بیش از پیش کرده و امروز مرحله دوم کمک مومنانه با عنوان ایران همدل آغاز شده و تا پایان صفر نیز با شعار"اطعام حسینی" اجرا خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه جامعه هدف کمیته امداد افراد تحت پوشش و مشمولان تبصره‌ی ۱۴ که در مجموع  ۳۲ هزار نفر هستند، خواهد بود، تصریح کرد:  مشمولان تبصره افراد موردی و موقت  هستند که به مدت ۶ ماه تا ۱ سال تحت پوشش و حمایت قرار می گیرند تا بتوانند به زندگی عادی خود از طریق پروسه توانمندسازی و ایجاد اشتغال برگردند.

موسی‌نژاد تاکید کرد: در مسیر این خدمت نیازمند همراهی خیرین و افراد متمکن جامعه هستیم و گروه های جهادی در توزیع اقلام کمک کنند و همه سازمان ها با تمام ظرفیت پای کار بیایند.

وی یادآور شد: برای این کار هیچ سرفصل دولتی اختصاص پیدا نمی‌کند و صفر تا صد کمک مردمی است و بسیاری از خیرین در ایلام و تعدادی هم در خارج از استان و بنیادهایی مانند برکت و موسسات مختلف به ما کمک می‌کنند و بین ۲۵ تا ۳۰ درصد خدماتی که به جامعه هدف ارائه می‌شود توسط خود مردم تامین می‌شود و مردم در امر مشارکت در امور خیر،  واقعا پای کار هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام تصریح کرد: برخی از این افراد گمنامانه کار می‌کنند و برخی هم برای ترویج سنت حسنه انفاق و پرداخت زکات معرفی می‌شوند تا دیگران هم تشویق شوند.

موسی‌نژاد درباره خدمات حوزه توانمندسازی، اظهار کرد: هر کاری که در کمیته امداد انجام شود باید در راستای توانمندسازی است و در این پروسه سه ضلع اشتغال، مسکن و تقویت بنیه‌های اعتقادی و فرهنگی خانواده‌های مورد توجه امدادگران قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: این رویه به این مفهوم است که تمام خدمات کمیته امداد باید با هم جمع شوند تا بتوانند فرد و خانواده را توانمند کنند تا بتوانند روی پای خود بایستند.

مدیرکل کمیته امداد استان درباره نحوه تامین مسکن نیازمندان تصریح کرد: مسکن یکی از اقلام  گران قیمت در بین خانواده ها است و در شرایط عادی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد سبد هر خانوار را به خود اختصاص می‌دهد و در دل خانواده های محروم این درصد به ۶۰ تا ۷۰ نیز می‌رسد، بنایراین اگر بتوانیم برای یک خانواده نیازمند مسکن را فراهم کنیم گامی بزرگ در راه رفع مشکلاتش برداشته ایم و کار ساخت ، تعمیر ، پرداخت ودیعه و اجاره مسکن از جمله خدماتی است که در این عرصه انجام می‌شود.

موسی‌نژاد گفت: اگر در حوزه مسائل فرهنگی یعنی در حوزه های اعتقادی و اجتماعی یک فرد را توانمند کنیم ، خودبخود موضوع اشتغال حل می‌شود و فرد به استقلال معیشتی و اقتصادی می‌رسد.

وی با بیان اینکه اشتغال در امداد یک فرایند است که از استعدادیابی شروع می‌شود و تا آموزش و کاریابی و دریافت تسهیلات و تولید و فروش ادامه دارد، گفت: ۱۱۰ نوع خدمت به فراخور و شرایط به خانواده ها می‌دهیم و هر خدمت مصادیق خاص خود را دارد و ممکن است برخی خانواده ها به اقتضای شرایط از برخی خدمات بهره‌مند نشوند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه بنا داریم که مشکل خانواه‌های یتیم فاقد مسکن را حل کنیم که بالای ۱۰۰ خانوار هستند و عموما در نقاط شهری زندگی می‌کنند، ادامه داد: برنامه ریزی شده تا ۱۸۰ مسکن را تکمیل و تحویل خانواده ها بدهیم و از آغاز سال تاکنون نیز حدود ۲۰۰ خانوار نیز صاحب مسکن شده اند.

مدیرکل کمیته امداد استان گفت: بر اساس تفاهم نامه ای که با سپاه پاسداران داشته ایم ۶۳۱  واحد را در دو مرحله در  شهرستانهای مختلف داشتیم  که اخیرا نیز تعدادی از آنها در سه  شهرستان دهلران ، ملکشاهی  و هلیلان تحویل داده ایم.

وی پیشنهاد کرد که مرکز نیکوکاری رسانه راه اندازی شود تا اصحاب رسانه بیش از پیش بتوانند هم در کمک اصحاب رسانه  به افراد  تحت پوشش و هم در شناسایی خیرین بتواند فعال شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام مدیرکل کمیته امداد استان ایلام اصحاب رسانه خانواده ها تحت پوشش موسی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته

رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران گفت: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال ۱۴۰۲ مبلغی بالغ‌بر ۱۰ میلیارد تومان بود و امروز در چهارمین خدمات جهادی به ۴۰۰ مددجوی پاکدشت خدمات رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، گروه جهادی پزشکی صبح امروز با حضور در کمیته امداد امام خمینی (ره) پاکدشت به 400 مددجوی این شهرستان خدمات‌رسانی کردند.

علی نشاط رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران در حاشیه این اردوی جهادی با اشاره به فعالیت گروه‌های تخصصی پزشکی در کمیته‌های امداد شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: به دستور اکید رئیس کمیته امداد و تأکید مدیرکل کمیته امداد استان تهران، گروه‌های جهادی متخصص برای خدمات‌رسانی به اقشار نیازمند و مددجویان کمیته امداد فعالیت خود را آغاز کردند.

وی افزود: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال 1402 مبلغی بالغ‌بر 10 میلیارد تومان بود. این خدمات‌دهی در سال جدید نیز ادامه داشته و این چهارمین حضور و خدمات‌دهی در استان تهران است.

نشاط در ادامه تصریح کرد: خدمات ارائه شده در قالب خدمات کمتر دیده شده در بیمه پایه است که به‌صورت تکمیلی و تجمیعی برای درمان کامل مددجو به آن پرداخته و تا درمان قطعی ادامه خواهد داشت.

استفادهذ 400 مددجو از خدمات پزشکی متخصصان گروه جهادی پزشکی

کوروش امیری در ادامه با اشاره به آغاز کارگروه جهادی متخصص در کمیته امداد اظهار داشت: برای سومین بار است که گروه‌های جهادی پزشکی با هماهنگی کمیته امداد کار خود را در بخش مددجویان آغاز کردند.

وی در ادامه با اشاره به حضور 400 مددجو کمیته امداد در این دوره پزشکی بیان کرد: این گروه جهادی با حضور پزشکان متخصص در بخش‌های مختلف چون روان‌شناسی، دندان‌پزشکی، زنان و زایمان، مغز و اعصاب، اطفال، عفونی، مامایی، داخلی، شنوایی‌سنجی، پرستاری و داروساز به وضعیت درمان 400 مددجو رسیدگی می‌کنند که از این تعداد 300 مددجو بیماریشان محرز و آزمایش‌های نخستین در یک ماه گذشته انجام و امروز در راستای ادامه درمان حضور یافتند.

رئیس کمیته امداد پاکدشت با اشاره به هزینه داروها تأکید کرد: داروهای تجویز شده که نقش مهمی در درمان بیماران داده می‌شود همه رایگان است و اگر تشخیص داده شود بیماری نیازمند ادامه درمان در روزهای بیشتر دارد با پزشکان متخصص هماهنگ می‌شود تا ادامه درمان هم به‌صورت کاملاً رایگان انجام شود.

امیری در پایان با اشاره به‌ضرورت حضور گروه‌های جهادی متخصص پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به کم بودن پزشکان متخصص در شهرستان نیاز فعال شدن گروه‌های جهادی متخصص با هماهنگی‌های لازم احساس می‌شود در همین راستا پایش بیماران از طریق مددکارها و واحد درمان کمیته امداد در قالب گروه‌های مددکاری درون‌سازمانی پایش و امروز برای شروع و یا ادامه درمان دعوت شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • بهره برداری از زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس