Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته نسخه الکترونیک کشور گفت: 1400 سال جمع‌آوری دفترچه‌های بیمه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمد جعفری ظهر امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگاران اظهار داشت: یاد شهدای اصحاب رسانه را گرامی می‌داریم و از خبرنگاران استان کرمان برای همکاری مطلوب با بیمه سلامت قدردانی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به جایگاه پژوهش در بیمه سلامت بیان داشت: تولید راهکارهای اجرایی هدف اصلی از پژوهش در سازمان بیمه سلامت است و پژوهش تحقیق و توسعه با هم می‌آید و اگر بخواهید توسعه در بخش‌های مختلف داشته باشید راه آن از تحقیق می‌گذرد.

وی ادامه داد: مرکز پژوهش قلب تپنده سازمان‌های تازه را تشکیل می‌دهد و برای دور کردن کهنگی از سازمان باید با پژوهش به خلاقیت و نوآوری دست پیدا کنید.

جعفری اضافه کرد: همنشینی با سازمان‌های مشابه در داخل و خارج کشورموجب می‌شود از دل مقالات پژوهشی به ایده‌هایی رسید که با پیاده‌سازی آنها طول بلوغ سازمانی را به نحوی پیش برد که موجب رفاه مخاطبان می‌شود و از سراشیبی افول در درون سازمان‌ها جلوگیری کنیم.

وی افزود: سازمان بیمه سلامت دارای اولویت‌های پژوهشی در راستای عدالت‌محوری، سلامت‌محوری و حفاظت مالی از بیماران است و  در این راستا سازمان باید اولویت‌های پژوهشی را با سایر مجموعه‌ها به صورت مشارکتی انجام دهد تا مسئله‌ها و مشکلات سازمانی را از پیش روی بردارند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان تصریح کرد: پژوهش در اداره کل بیمه سلامت کرمان دارای دپارتمان آینده‌پژوهی‌ست و محققان و اساتید در این مجموعه یک روز در هفته هستند و به صورت کار علمی با حضور سایر محققان کار می‌شود و تولید راهبردهای کاربردی را داریم.

جعفری ابراز داشت: رفاه و رضایت بیماران در بخش سرپایی و بستری، ارزیابی وسع مالی خانواده‌ها و تغییر شیوه خرید خدمات از مراکز درمانی از جمله طرح‌های پژوهشی در اداره کل بیمه سلامت استان کرمان است.

دبیر کمیته نسخه الکترونیک کشور با اشاره به آخرین آمار نسخه‌نویسی الکترونیک یادآور شد: 12 هزار مطب و 6 هزار داروخانه و مراکز پاراکلینیک در سراسر کشور به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک متصل شده‌اند و این مهم مسیر خود را در دل وزارت بهداشت و سازمان‌های حوزه سلامت باز کرده است.

جعفری خاطرنشان کرد: نسخه‌نویسی الکترونیک تا دهه فجر سال جاری به 90 درصد می‌رسد و امیدواریم تا پایان سال به 100 درصد برسد و در استان کرمان نیز 94 درصد از مراکز درمانی با طرح نسخه‌نویسی الکترونیک همکاری دارند و کاهش کاربرد دفترچه همزمان با سنجش استحقاق درمان در همه مراکز سرپایی و بستری در دست اجراست.

وی اظهار داشت: نسخه‌نویسی الکترونیک در کلینیک‌های دولتی را از ماه‌های آتی از جنوب شرق کشور آغاز می‌کنیم و سپس به سایر استان‌ها تعمیم می‌دهیم.

جعفری همچنین با اشاره به اینکه حذف دفترچه‌های بیمه سلامت در سال جاری به نصف میزان امروزی می‌رسد، ادامه داد: سال 1400 سال جمع‌آوری دفترچه‌های بیمه است.

انتهای پیام/80019/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد جعفری سال 1400 نسخه الکترونیکی نسخه نویسی الکترونیک دفترچه های بیمه بیمه سلامت استان کرمان سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی ۷۵ روز گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش، در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده و موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب، دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

کد خبر 6096096 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سلاح رعب آوری که استحکامات غیرقابل نفوذ را درهم می‌کوبد
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو