Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@15:36:57 GMT

شناسایی ۲۰۰ بازار زباله‌ در تهران

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۹۵۴۰

شناسایی ۲۰۰ بازار زباله‌ در تهران

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران به عوامل شکل‌گیری زباله گردی پرداخت و از معرفی ۲۰۰ نقطه از سوی سازمان مدیریت پسماند به عنوان محل تجمع و داد و ستد عوامل تفکیک غیرمجاز به نیروی انتظامی خبر داد.

روز گذشته جلسه‌ای با حضور سردار حسین رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ و صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با موضوع راهکارهای مقابله با زباله گردی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیپور در این جلسه به عوامل شکل گیری پدیده مذموم زباله گردی پرداخت و از معرفی ۲۰۰ نقطه از سوی سازمان مدیریت پسماند به عنوان محل تجمع و داد و ستد عوامل تفکیک غیرمجاز به نیروی انتظامی خبر داد.

وی تأکید کرد: طبق قانون، مامورین شهرداری با همراهی مامورین قانون (نیروی انتظامی) باید با زباله گردی برخورد کنند.

سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ نیز در این جلسه دستور داد تا در اسرع وقت کمیته‌ای با حضور پلیس و مسئولان پسماند برای بررسی راهکارهای لازم درباره برخورد با عوامل و سرشاخه‌های اصلی زباله گردی تشکیل شود.

وی بر استفاده حداکثری از ظرفیت و توان پلیس برای کاهش حضور زباله گردها در پایتخت و تبعات حاصل از آن تأکید کرد و گفت: پلیس مانند سازمان پسماند با نگاهی اجتماعی و همه جانبه به این موضوع ورود می‌کند./تسنیم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند نیروی انتظامی زباله گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۹۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها

فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به آسیب‌هایی که حضور زباله‌گردها در سطح استان ایجاد می‌کنند، گفت: وضعیت موجود نیازمند ساماندهی و اجرای طرح واحد است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، سردار محمدرضا میرحیدری در دیدار با مدیر و معاونان سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم که به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد، با اشاره به ارزش اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در امر نظافت و بهداشت شهروندان، اظهار داشت: زمانی که بهداشت و نظافت تعطیل شود ارزش کار مشخص می‌شود و همگان متوجه اثر آن می‌شوند.

وی افزود: نیروی انتظامی استان هر آنچه در توان و حوزه اختیارات دارد در راستای ارائه خدمات دقیق‌تر و مناسب‌تر خدمات ارائه می‌دهد.

فرمانده انتظامی استان قم در ارتباط با نقش سلامت و بهداشت در بحث امنیت و اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد، گفت:  افراد که در حوزه‌های مختلف با مردم در تماس هستند باید از هر نظر وارسته بوده و تعیین صلاحیت شده باشند.

وی با اشاره به آمادگی نیروی انتظامی در پایش افراد فعال در حوزه‌های مختلف و مرتبط با مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس پیشگیری آمادگی‌های لازم جهت ارائه آموزش با هدف ارتقا بحث امنیت به این افراد را دارند.

میرحیدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت زباله گردها و ضایعاتی‌ها در سطح شهر افزود: سرقت اموال، ایجاد آلودگی‌های صوتی و غیره از جمله آسیب‌هایی است که این معضل اجتماعی در سطح استان ایجاد می‌کند.

فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه در خصوص ساماندهی وضعیت فعلی این معضل اراده خوبی شکل‌گرفته است، تصریح کرد: وضعیت موجود نیازمند ساماندهی و اجرای طرح واحد بوده و در این راستا هرگونه حمایت و پشتیبانی از سوی پلیس انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است