Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با انتقاد از وضعیت اهدای پلاسما از سوی بهبودیافتگان کرونا، گفت: از حدود ۹۰۰۰ بهبود یافته در استان، فقط ۲۰۵ نفر اهدای پلاسما داشته‌اند.

پژمان صالحی فرد در نشست خبری امروز (۲۰ مرداد) با بیان اینکه اهدای خون یک نیاز همیشگی و ضروری است، گفت: خون فرآورده ای است که نه می توان آن راخرید، نه در کارخانه تولید کرد و نه از کشور دیگری وارد کرد و تنها راه تامین آن از طریق اهدا کنندگان خون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از طرفی خون فرآورده ای است که همه ما در یک مقطع زندگی به آن نیاز پیدا می کنیم و تمام افراد در همه سنین به آن نیاز پیدا خواهند کرد

صالحی فرد خاطرنشان کرد: فرآورده های خونی قابلیت ذخیره سازی طولانی مدت ندارند و برای همین اهدای خون باید بصورت مستمر صورت گیرد و همین امر می طلبد که مردم اهتمام ویژه ای نسبت به اهدای خون داشته باشند.

وی با بیان اینکه سازمان انتقال خون ایران جزو سرآمدهای انتقال خون در جهان است گفت: وضعیت اهدای خون در کشورهای توسعه یافته به ازای هر هزار نفر جمعیت ۳۳ مورد است و در کشورهایی با شاخص های مشابه ایران به ازای هر هزار نفر، ۱۳ مورد اهدای خون وجود دارد و این درحالی است که در ایران این تعداد ۲۶ مورد به ازای هر هزار نفر جمعیت است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران در میان کشورهای حوزه مدیترانه شرقی در بحث انتقال خون سرآمد است و در همین راستا سازمان بهداشت جهانی، ایران را مسئول آموزش دیگر کشورها در حوزه انتقال خون کرده است.

صالحی فر خاطرنشان کرد: از طرفی در بسیاری کشورها، اهدا کنندگان در مقابل اهدای خون پول طلب می کنند و در برخی دیگر سیستم جایگزین وجود دارد، یعنی اگر بیماری نیاز به خون پیدا کند اطرافیان باید به ازای خون دریافتی برای بیمارشان خون اهدا کنند و در همین راستا سیستم بهداشت جهانی کشورها را مکلف کرده که تا سال ۲۰۳۰ بحث اهدای خون رایگان و داوطلبانه شود که در ایران این سیستم همواره وجود داشته است.

وی با بیان اینکه خون اهدایی در سازمان انتقال خون، سالم است گفت: سازمان انتقال خون ایران، معیارهای سخت گیرانه ای در بحث اهدای خون دارد تا از سلامت خون اهدایی مطمئن شود.

کاهش ۲۵ درصدی اهدای خون در روزهای کرونایی در کرمانشاه

صالحی فر در ادامه با اشاره به کاهش سیر اهدای خون در دوران شیوع کرونا گفت: این اتفاق برای تمام کشورهای جهان رخ داد و سطح اهدای خون در بسیاری کشورها تا ۷۵ درصد کاهش داشت.

وی افزود: در ایران هم با سیر کاهشی اهدای خون در دوران شیوع کرونا مواجه بودیم، اما خوشبختانه در ایران میزان کاهش اهدای خون کمتر بوده، بطوری که در استان کرمانشاه در چهار ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد کاهش اهدای خون داشته ایم.

صالحی فرد در ادامه با اشاره به ضرورت اهدای پلاسما توسط بهبودیافتگان کرونا گفت: در شرایطی که کشور با بیماری کرونا درگیر است، پلاسمای بهبودیافتگان کرونا می تواند به عنوان یک روش درمانی موثر به کار آید و در همین راستا از تمام بهبودیافتگان درخواست داریم برای اهدای پلاسما مراجعه کنند.

از ۹۰۰۰ بهبودیافته فقط ۲۰۵ نفر پلاسما اهدا کردند

این مسئول تصریح کرد: در حالیکه حدود ۹۰۰۰ بهبود یافته کرونا در استان داریم، اما تا به امروز فقط ۲۰۵ نفر برای اهدای پلاسما مراجعه داشته اند.

وی با اشاره به مرگ روزانه حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ بیمار کرونایی در کشور گفت: این درحالی است که اهدای پلاسما می تواند به زندگی بسیاری بیماران کرونایی کمک کرده و از خطر مرگ نجاتشان دهد.

صالحی فرد تصریح کرد: تمام بهبودیافتگان کرونا که بین رده سنی ۱۸ تا ۶۰ سال قرار دارند و از نظر جسمی سالم هستند، می توانند ۲۸ روز بعد از بهبود بیماری خود و منفی شدن تست کرونا جهت اهدای پلاسما مراجعه داشته بانشد.

وی در تشریح آمار اهدای خون استان در چهار ماهه امسال نیز گفت: در این مدت ۱۳ هزار و ۸۰۰ مورد اهدای خون، پلاکت و پلاسما داشته ایم.

وی افزود: از این تعداد ۱۷۸ مورد مربوط به اهدای پلاسما، ۴۵۰ نفر اهدای پلاکت و مابقی مربوط به اهدای خون است.

لینک کوتاه: asriran.com/0036yC

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پلاسما کرونا بهبودیافتگان کرونا اهدای پلاسما اهدای خون انتقال خون صالحی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه

عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت : اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه در این نشست برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر