Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سالیان اخیر بر اثر برخی اهمال‌ها و نفوذ بقایای خوانین در کشور و در استان کهگیلویه و بویراحمد شاهد تحرکاتی از سوی آن‌ها هستیم که دنبال سندسازی و برگرداندن املاکی هستند که با زور و حربه ظلم و ستم از مردم بی‌دفاع و مظلوم در آن زمان بالا کشیده بودند.

خبرگزاری فارس شهرستان باشت؛ فتح‌الله پوران‌پور- یکی از دلایل عقب ماندگی تاریخی استان کهگیلویه و بویراحمد به حاکمیت خوانینی برمی‌گردد که با چپاول و همچنین دور نگه داشتن فرزندان استان از تحصیل و علم اندوزی به دلیل ظلم و ستم‌های فراوان موجب محرومیت تاریخی استان شدند و هر چه نظام جمهوری اسلامی در طول 4 دهه اخیر برای رفع محرومیت به استان خدمت کرده باز هم از قافله توسعه عقب مانده و تا رسیدن به مرز توسعه یافتگی و زدودن رنگ محرومیت‌ها فاصله‌ زیادی با استان‌های توسعه یافته دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس؛ تقریباً در هیچ کجای استان کهگیلویه و بویراحمد منطقه‌ای سراغ نداریم که زخم خوانین بر بدن مردم آن نمایان نباشد و هنوز بعد از گذشت بیش از 40 سال از حکومت خان سالاری آثار این زخم‌ها نمایان است و تا دهه‌های دیگر هم نمایان خواهد بود.

محرومیت شدید برخی از مناطق و شکاف عظیم طبقاتی که میان عده‌ای با عده دیگر در استان وجود دارد به دلیل حاکمیت خان کدخدایی در استان بوده است.

خوشبختانه با شکل‌گیری نظم جمهوری اسلامی برخی خوانین ستمگر که دست آن‌ها به خون مردم آلوده بود همچون ملک منصور خان باشتی اعدام انقلابی شدند و عده‌ای دیگر هم که در درجات پایین‌تری قرار داشتند به حاشیه رانده شدند و فرزندان و نوادگان آن‌ها نیز در جامعه به صورت افراد عادی و شهروند درجه چندم درآمدند.

به گزارش فارس؛ متاسفانه در سالیان اخیر بر اثر برخی اهمال‌ها و نفوذ بقایای خوانین در کشور و در استان شاهد تحرکاتی از سوی آن‌ها هستیم که دنبال سندسازی و برگرداندن املاکی هستند که با زور و حربه ظلم و ستم از مردم بی‌دفاع و مظلوم در آن زمان بالا کشیده بودند.

بر همین اساس برخی از مردم روستای برغون از توابع شهرستان باشت با تجمع در برابر دفتر امام جمعه شهرستان باشت خواستار رسیدگی به چنین وضعیتی شدند تا دوباره خوانین با دور زدن قانون و نظام جمهوری اسلامی به خواسته‌های خود نرسند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرحیم عبودی امام جمعه باشت در همین خصوص به خبرنگار فارس گفت: چندی پیش عده‌ای از مردم روستای برغون که بیشتر آن‌ها کشاورز هستند به ما مراجعه کردند و شکایتی مبنی بر جلوگیری از احجاف به خود توسط باقی مانده خوانی در منطقه نسبت به زمین‌های کشاورزی داشتند.

وی گفت: بنده نیز موضوع را به نماینده ولی‌فقیه در استان ارجاع دادم و با رئیس کل دادگستری استان در همین خصوص صحبت خواهم داشت و در یک کلام اجازه نمی‌دهیم حق و حقوق مردم مستضعف و محروم منطقه که بیش از 100 سال بر روی این زمین‌ها خود و اجدادشان زحمت کشیده‌ا‌ند بر باد برود.

امام جمعه باشت گفت: با همه توان از مردم در برابر بقایای خوانین دفاع خواهیم کرد و به راحتی اجازه نخواهیم داد که خوانین در منطقه دوباره زنده شده و ادعای املاک مردم را داشته باشند.

 

 

انتهای پیام/82009 

منبع: فارس

کلیدواژه: جمهوری اسلامی علم تحصیل محرومیت شهرستان باشت امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه سابق جوانرود درگذشت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، مرحوم ماموستا فخری از سال‌ ۱۳۵۸ تا مهرماه سال ۱۴۰۲ امامت جمعه جوانرود را برعهده داشت و سال گذشته به دلیل کهولت سن از سمت خود استعفا کرد.

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مرحوم ماموستا مُلا «احمد فخری» امروز پنجشنبه در جوانرود برگزار می‌شود و قرار است در زادگاهش روستای «یاری» به خاک سپرده شود.

شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.

ماموستا مُلا احمد فخری فرزند ملا عبدالله متولد سال ۱۳۱۲ در روستای «یاری» جوانرود است. آن مرحوم باوجود علاقه شدید به تحصیل تا سال ۱۳۲۲ به دلیل مشکلات خانواده و منطقه ادامه تحصیل نداد و پس از آن تا سال ۴۴ در محضر اساتید شیخ محمد سعید و شیخ عطا از نقشبندی و حاج ملا محمد زاهد ضیائی علوم سطوح را به پایان رسانده و اجازه افتاء و تدریس را در خدمت استادان ملا عبدالمجید دولت آبادی و حاج ملا خالد مفتی زاده حاکم شرع کردستان به دست آورد و تا سال ۵۸ در روستای یاری و از آن تاریخ تا حال در شهر جوانرود سکونت گزیده و تدریس علوم دینی و امامت نماز جمعه این شهر را بر عهده داشت.

مرحوم ماموستا فخری نسخه کوچکی درباره طلاق ثلاثه دارد که در دست بعضی از روحانیون هست و حدود هزار خطبه عربی با ترجمه فارسی نیز نوشته است. همچنین دیوان شعری به زبان‌های کُردی ، فارسی و عربی سروده و تخلص شعری وی (مه ینه ت بار) است.

ماموستا سید «محمد محمدی» امام جمعه شهرستان جوانرود و ماموستا «محمد محمودی» امام جمعه شهرستان روانسر در پیام های جداگانه ای درگذشت امام جمعه سابق جوانرود را تسلیت گفتند.

در متن پیام تسلیت امام جمعه جوانرود آمده است: ارتحال عالم ربانی، اسوه زهد و تقوی، جناب حاج ماموستا ملا احمد فخری امام جمعه فقید شهرستان جوانرود را خدمت جامعه اسلامی ، همشهریان گرامی ، مردم شریف اورامانات بویژه مردم محترم شهرستان جوانرود و جامعه روحانیت و شاگردان ایشان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

در ادامه متن این پیام تسلیت همچنین آمده است: شخصیت علمی و عرفانی و خدمات شایان علمی و سیره عملی آن بزرگوار بیش از چندین دهه از عمر شریف و تولید علم که از ایشان به یادگار مانده است خود بیانگر منزلت این روحانی عزیز است ، ایشان در طول سالیان متمادی در سنگر امامت جمعه شهر جوانرود خدمات شایانی انجام داده و همواره در این راستا عمر شریف خود را صرف نمودند.

در ادامه متن این پیام آمده است: اینجانب و شورای روحانیت و اعزه علماء شهرستان جوانرود ، فوت ایشان را تسلیت گفته و برایشان اجر جزیل و برای بازماندگان صبر جمیل از درگاه ایزد منان خواستاریم.

ماموستا «محمد محمودی» امام جمعه شهرستان روانسر نیز در پیامی درگذشت ماموستا فخری را تسلیت گفت و در بخشی از آن آورده است: خبر درگذشت استوانه دین ، مجاهد عابد و ‌باتقوا، مرحوم‌حاج ماموستا ملا احمدفخری امام‌جمعه فقید شهرستان جوانرود ،موجب تالم و تاسف بسیار اینجانب گشت.

این عالم ربانی سراسر عمر با برکت خویش را صرف آموزه های الهی ، ترویج اسلام ناب محمدی و در مسیر آرمان های نظام ، انقلاب و تقریب و وحدت بین امت اسلام قدم برداشت در طول سالهای متمادی منشا خدمات بسیاری در زمینه های فرهنگی ، علمی و دینی برای مردم منطقه بودند.

در ادامه متن پیام تسلیت امام جمعه روانسر آمده است: اینجانب و شورای روحانیت وجامعه روحانیت شهرستان روانسر درگذشت آن شخصیت بزرگوار را به مردم شریف شهرستان جوانرود و منطقه اورامانات، و تمامی جامعه اهل سنت استان و به ویژه خانواده معزا تسلیت عرض نموده و برای آن عالم جلیل القدر علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل از خداوند متعال خواستاریم.

ماموستا محمدی همچنین اظهار کرد: شایسته است مردم‌ اورامانات، این عالم ربانی را با بدرقه با شکوه به خانه ابدی و جوار ربوبی همراهی نموده و زحمات ایشان را بیش از پیش قدر بشناسند.

دیگر خبرها

  • امام جمعه بندرعباس: خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج فارس جفا به مردم محروم منطقه است
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • انتقاد تند یک امام جمعه از واگذاری تیم استقلال به هلدینگ خلیج فارس /چرا سرمایه این هلدینگ خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود /این خیانت است
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • امام جمعه سابق جوانرود درگذشت
  • معارفه امام جمعه جدید شهر میانرود دزفول
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • اعتراض شدید به رای متفاوت دانیال اسماعیلی‌فر/ پرسپولیسی‌ها سند رو کردند!