Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سراوان از پیشرفت ۹۰ درصدی بازارچه دائمی صنایع دستی در روستای جهانی کلپورگان خبر داد.

حمزه ندرت زهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: عملیات ساخت بازارچه دائمی صنایع دستی در روستای جهانی کلپورگان از سال ۹۸ آغاز شده و با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در حال ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این بازارچه در ۹ غرفه در محل موزه و کارگاه سفال کلپورگان در حال ساخت است و پیش‌بینی میشود تا پایان سال ۹۹ به طور کامل احداث و به بهره برداری برسد.

 رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی سراوان افزود: در حال حاضر تعداد ۱۰۰ نفر از صنعتگران در محل کارگاه سفال مشغول به فعالیت هستند که آثار آنها به استان های مجاور و کشورهای مختلف صادر می شود، همچنین تعداد ۲۵ نفر از این صنعتگران تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

گفتنی است؛ روستای جهانی کلپورگان در ۲۵ کیلومتری شهرستان سراوان واقع شده است و اولین روستای ثبت شده جهانی است.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع دستی میراث فرهنگی گردشگری زاهدان روستای جهانی کلپورگان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۲۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در سطح استان پهناور اصفهان  فردا تعطیل است.

امیر کرم زاده ادامه داد: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.

استان اصفهان بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی دارد که هزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی و ۱۵ اثر آن از جمله میدان امام، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.

۸۰ موزه و بنای تاریخی با قابلیت بازدید در سراسر اصفهان تحت نظارت و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • افتتاح بازارچه کسب و کار دانش آموزی در روستای قاسم‌آباد بجستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا