Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت یکی از چرخ‌دنده‌های توسعه و پیشرفت و آبادانی کشور و ماحصل این چرخش، تولید، اشتغال، نشاط اجتماعی و جامعه‌ای سالم است که اگر در این مسیر چرخی از کار بی افتد همه این موارد دچار چالش و نقص می‌شوند که امروز بانک ها به عنوان چوبی در لای چرخ این صنایع موجب بروز مشکلاتی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، صنعت یکی از چرخ‌دنده‌های توسعه و پیشرفت و آبادانی کشور و ماحصل این چرخش، تولید، اشتغال، نشاط اجتماعی و جامعه‌ای سالم است که اگر در این مسیر چرخی از کار بی افتد همه این موارد دچار چالش و نقص می‌شوند که می‌توانند یک کشور را به پرتگاه سقوط اقتصادی و سیاسی نزدیک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از محورهای اصلی مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی امسال این نکته بود که یکی از راه‌ها و ابزارهای اصلی قوی شدن ایران و مقابله با دشمن، "جهش تولید" و التزام به الزامات آن است. التزام و الزامات این جهش چیست؟
 
حرکت چرخ‌دنده‌های صنعت، آغاز راه رسیدن به « اقتصاد امن»
حرکت چرخ‌دنده‌های واحدهای صنعتی یکی از الزامات رسیدن به نقطه جهش تولید و اقتصاد امن است. زمانی که دستگاه‌های صنعتی روشن و چرخ‌های تلاش و همت این واحدها بچرخد قطعاً رونق تولید رقم خواهد خورد و افزایش تولید و اتکا به نیرو و کالای داخلی یعنی رسیدن به آرمان بزرگ‌تر « ایران قوی » خواهد بود. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند کارهای خوبی در حوزه صنعت و تولید انجام‌گرفته است اما با رسیدن به « اقتصاد امن» فاصله زیادی داریم. جالب است بدانیم ؛ مفهوم " اقتصاد امن" برای اولین بار در گستره واژگان فارسی اقتصاد انقلاب اسلامی توسط امام خامنه‌ای و در تاریخ بیستم اردیبهشت‌ماه ۹۶ در دانشگاه افسری امام علی علیه‌السلام، مطرح شد.


 
در علم اقتصاد متعارف، امنیت اقتصادی بیشتر به برقراری نظم بین عوامل اساسی تهیه مایحتاج معیشتی مردم، یعنی منابع اولیه، تولید و توزیع کار و درآمد اعضای جامعه، گفته می‌شود. به‌طوری‌که نیازهای ضروری مردم تأمین شود و از فقدان یا احتمال فقدان آن احساس خطر نکنند و آرامش و آسایش سلب نشود.اما در نگاه ایشان(مقام معظم رهبری) مفهوم اقتصاد امن و قوی، فراگیرتر از امنیت اقتصادی است. مراد از "اقتصاد امن " اقتصادی است که علاوه بر موارد فوق، در برابر تکانه‌های داخلی و خارجی، مستحکم است و توان تاب‌آوری بالایی دارد.

به بیان ساده، اقتصادی که در اثر تغییرات گوناگون داخلی و خارجی تأثیر زیادی نپذیرد و مانند یک کشتی در اقیانوس متلاطم اقتصاد جهانی باقدرت به مسیر خود با حفظ تعادل ادامه دهد. این مفهوم، قرابت بالایی با اقتصاد مقاومتی دارد و می‌توان گفت که نسخه مطلوب اقتصاد مقاومتی است.
 
در این اقتصاد؛ تولید و حرکت صنایع در مسیر درست که تأمین کالاهای موردنیاز کشور و درونی سازی آن است باید در اولویت دولت‌ها قرار گیرد. حمایت از صنایع و تولیدکنندگان باید با تمام قوا با ارائه بسته‌های حمایتی در دستور کار مسئولین باشد. شهرستان جویبار با جمعیت حدود 80 هزارنفری، با برخورداری از پتانسیل‌های فراوان کشاورزی و صنعتی، دارای یک شهرک صنعتی است که  از سال 80 فعالیت خود را با جانمایی 187 شروع کرد.
 
پرداخت 30 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به تولیدکنندگان
بهرام عبدالله پور رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان جویبار در گفت‌وگو با بلاغ بابیان اینکه در حوزه حمایت از صنایع در شهرستان اقدامات خوبی انجام شد اظهار کرد: در شش ماه اخیر بیش از 30 میلیارد تومان از محل رونق تولید و تبصره 18 به پانزده نفر از تولیدکنندگانی که دارای اهلیت بودند پرداخت‌شده است.
 

وی یکی از مشکلات تولیدکنندگان را کمبود سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: واحدهای بهره‌برداری که اگر تا دو سال پیش با یک میلیارد تومان سرمایه در گردش می‌توانستند به تولید مشغول شوند اکنون با 5 میلیارد تومان هم نمی‌توانند کار کنند.
 
رئیس صنعت، معدن و تجارت جویبار افزود: دشواری‌های واردات دستگاه و تجهیزات، نوسانات نرخ ارز و باز کردن ال سی برای صادرات مشکلات بسیاری برای تولیدکنندگان به وجود آورده است.
 
آزادسازی 3 واحد تولیدی از تملک بانک‌ها!

عبدالله پور بابیان اینکه 3 واحد تولیدی که به دلیل بدهی در تملک بانک‌ها بود آزادسازی شد عنوان کرد: شرکت‌های لاریم شیمی، مازند شهد و پاک خوش که به دلیل بدهی به بانک‌ها در تملک آنان بود آزادسازی شد و حدود 4 واحد دیگر هنوز در تملک بانک‌ها باقی‌مانده است که اگر بانک‌ها همکاری کنند سرمایه‌گذار برای راه‌اندازی واحدها وجود دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: در شهرک صنعتی جویبار 187 قطعه جانمایی شده است که از این تعداد فقط 82 واحد تولیدی فعال و مشغول به کار هستند.
 
رئیس صمت جویبار بیان کرد: 16 واحد راکد در شهرک صنعتی وجود دارد که اهلیت ندارند و صرف احداث یک سالن از تسهیلات آن استفاده کرده و دیگر اقدامی برای تولید محصول نکردند.


 
بیکار شدن 137 نفر در بخش صنعت جویبار

ابوالقاسم ابراهیمی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جویبار نیز با اشاره به بیکاری کارگران واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: از ابتدای سال تاکنون 158 نفر از محل کار خود اخراج شده‌اند که از این تعداد 38 نفر مربوط به بخش صنعتی بودند که با طرح شکایت 30 نفر از آن‌ها از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.
 
وی افزود: در سال گذشته 137 کارگر در بخش صنعت بیکار شدند که همگی از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند که علت عمده همه این بیکاری‌ها پایان قرارداد بود.

 
مهم‌ترین معضل تولیدکنندگان در این شرایط بانک‌ها هستند
وحیدکیامیری یکی از تولیدکنندگان ظروف یک‌بارمصرف گیاهی است که توانسته در بخش کاری خود جز برترین‌های کشور باشد و بخش قابل‌توجه ای از بازار کشور از دریای خزر تا خلیج‌فارس را به خود اختصاص دهد.

وی طی گفت‌وگویی با خبرنگار ما بابیان اینکه مهم‌ترین معضل تولیدکنندگان در این شرایط بانک‌ها هستند گفت: ما تحریم‌ها، نوسانان بازار، کمبود مواد اولیه را به هر نحوی پشت سر می‌گذاریم تا واحد تولیدی سرپا باشد ولی سد محکمی که هرروز ارتفاع آن بلندتر می‌شود بانک‌ها هستند که عامل اصلی تعطیلی واحدهای تولیدی محسوب می‌شوند.
 
وی با اشاره به اینکه بانک‌ها باید شفاف‌سازی کنند عنوان کرد: بانک‌ها باید بر اساس تسهیلاتی که پرداخت می‌کنند میزان سود آن را نیز شفاف مشخص کنند و نباید این میزان هرچند وقت افزایش پیدا کند و ندانیم که این افزایش سود برای چیست!


مدیرعامل شرکت کیمیا سبز کاسپین تصریح کرد: مجموع تسهیلاتی که از بانک برای راه‌اندازی گرفته بودیم 2 میلیارد و 400 میلیون تومان بود بااینکه یک‌چهارم آن را پرداخت کردم الان مجدد نزد بانک 8 میلیارد بدهکار معرفی شدم.
 
کیامیری خاطرنشان کرد: بااینکه گفته شد سود تسهیلات 18 درصد است ولی آنچه در واقعیت محاسبه می‌شود بیش از 30 درصد است.
 
تولیدکنندگان سربازان جنگ اقتصادی
وی با تأکید بر سخنان مقام معظم رهبری در مورد رونق و جهش تولید اظهار کرد: امروز درگیر یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی هستیم و تولیدکنندگان سربازان این جنگ هستند که اگر از این سرباز حمایت نشود نمی‌توان جنگید و مقام معظم رهبری به‌خوبی بر نقش تولید در ساخت و توسعه کشور در این چند سال تأکیددارند.
 
مدیرعامل شرکت کیمیا سبز کاسپین بیان کرد: در سال‌های اول تولید با 30 پرسنل در حال کار بودیم ولی به دلیل مشکلات به وجود آمده اکنون به 15 نفر کاهش یافت که اگر نبود این مشکلات در حال حاضر باید 60 در این مجموعه مشغول به کار می‌بودند.
 
کیامیری از توانایی این مجموعه برای افزایش خط تولید خبر داد و گفت: روزانه 2/5 تن انواع ظروف یک‌بارمصرف گیاهی در این مجموعه تولید می‌شود و آمادگی افزایش خط تولید و همچنین توانایی تولید مواد اولیه این محصول در این مجموعه وجود دارد.
 
وی بابیان اینکه محصولات این شرکت به تأیید بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی رسیده است عنوان کرد: محصولات این شرکت در بهترین آزمایشگاه‌های اروپایی و آمریکا مورد تأیید قرارگرفته ولی اگر بخواهیم صادرات انجام دهیم باید از طریق کشور ترکیه صورت گیرد.
 
بازگشت 6 واحد صنعتی تعطیل به چرخه تولید
محسن ولی پور مدیر شهرک‌های صنعتی بابلسر و جویبار طی گفت‌وگویی با بلاغ مازندران اظهار کرد: عمده مشکلات واحدهای این شهرک معوقات بانکی و سرمایه در گردش است.
 
وی به راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیدی در این شهرک اشاره کرد و گفت: در طول یک سال اخیر به همت مسئولین شهرستانی و استانی 6  واحد تولیدی تعطیل، مجدداً به چرخه تولید بازگشتند.
 
مدیر شهرک‌های صنعتی بابلسر و جویبار در پاسخ به این سؤال، آیا زمین‌هایی که به بهانه اجرای طرح صنعتی گرفته‌شده و در طول چند سال اخیر اقدامی در آن صورت نگرفته خلع ید خواهد شد اظهار کرد: با توجه به اینکه در شهرک صنعتی جویبار دیگر زمین خالی وجود ندارد و بر اساس دستورالعمل‌های موجود افرادی که سالیان گذشته زمین دریافت کردند و اقدامی انجام ندادند فسخ قرارداد خواهد شد و به سرمایه‌گذاران جدید واگذار می‌شود.
 
ولی پور بابیان اینکه 25 واحد تعطیل در شهرک صنعتی جویبار را می‌توان با کمک در بخش نقدینگی به چرخه تولید بازگرداند تصریح کرد: در این شرایط نباید به دنبال سرمایه‌گذار جدید باشیم بلکه باید از واحدهای تولیدی که در بخش بانکی، سرمایه در گردش و نقدینگی دچار مشکل هستند و تعطیل شدند دوباره احیا کرد.
 
وی با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که می‌توان برای بهبود وضعیت صنعت جویبار انجام داد آزادسازی واحدهای در تملک بانک‌هاست گفت: یکی از عمده مشکل واحدهای تولیدی بانک‌ها هستند که پس از تملک واحدهای تولیدی به حال خود رها می‌شوند که اگر بانک‌ها همان واحد را به فرد موردنظر اجاره دهند یا به سرمایه‌گذاران دیگر که دارای اهلیت هستند واگذار کند می‌توان شاهد اتفاقات خوب در عرصه صنعت باشیم.
 
 شهرک صنعتی جویبار دارای مساحت 100 هکتاری است همانطور که گفته شد اکنون زمین خالی برای ورود سرمایه‌گذار جدید وجود ندارد، این در حالی است که برخی از افراد که به بهانه احداث واحد تولیدی طی چند سال اخیر زمین و تسهیلات را دریافت کردند و هیچ اقدامی در جهت تولید کالا و اشتغال انجام ندادند و برخی از این افراد با نگه‌داشتن زمین‌ها، آن را باقیمت بسیار بالایی به سرمایه‌گذاران جدید به فروش می‌رسانند. از سوی دیگر بانک‌های استانی بدون در نظر گرفتن تمامی شرایط و یا ارزیابی اهلیت یک متقاضی تسهیلات را به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌کنند و در ادامه کاری صورت نمی‌گیرد که این موضوع می‌تواند شهرستان جویبار در سطح خرد و رونق تولید و شکوفایی اقتصادی در سطح کلان را متضرر کنند.  

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرک صنعتی جویبار سرمایه گذاران مقام معظم رهبری شهرستان جویبار واحدهای تولیدی سرمایه در گردش میلیارد تومان شهرک صنعتی بانک ها هستند چرخ دنده تملک بانک ها واحد تولیدی اقتصاد امن رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم در نشست مشترک اعضای هیأت وزیران با استانداران سراسر کشور که پیش از ظهر امروز یک شنبه-۱۶ اردیبهشت در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد، ضمن عرض تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع)، پرچمداری تحول در حرکت عظیم دین مبین اسلام را از نقاط برجسته حیات مبارک این امام همام عنوان و بر ضرورت بهره‌گیری همه کارگزاران نظام اسلامی از فضائل و سیره علمی و عملی اهل بیت علیهم السلام در گره‌گشایی و خدمت به مردم تاکید کرد.

آنگونه که ایرنا روایت کرده، رئیسی ضمن تاکید بر توجه و کمک گرفتن از قدرت لایزال الهی برای انجام کارها، تصریح کرد: عملیات «وعده صادق» که به ارتقای اقتدار، قدرت، عزت و امید ملت ایران انجامید و به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ زندگی این ملت از سویی نشان داد ایرانیان ملتی هستند که می‌خواهند آزاد و مستقل زندگی کنند و از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران را در باشگاه قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی در بالاترین رده‌ها و جزو قدرت‌های مطرح قرار داد، صرفا با اتکال به خدا انجام شد.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه امروز همه صاحبان قلم، بیان و سخن و هر کس که در هر حوزه‌ای تاثیرگذاری دارد باید برای امیدآفرینی و ارتقای امید جامعه تلاش کند، افزود: دشمن به دنبال یاس‌آفرینی است و ما باید برای امیدآفرینی تلاش کنیم. کارگزاران دستگاه‌های اجرایی نیز باید در عرصه عمل و با کار شبانه‌روزی امید مردم را ارتقا دهند. مردم باید این احساس را داشته باشند که دولت دارد کار می‌کند و از سوی دیگر باید ضمن گزارش کارها و اقدامات و تلاش برای گره‌گشایی از اذهان مردم، دلایل و علل ناکارآمدی‌های احتمالی را نیز به گزارش کرد، چرا که مردم صداقت را بیش از هر چیز می‌پسندند.

بانک ها در تامین مالی به موقع واحد های تولیدی کمک‌کنند

رئیس دولت سیزدهم ضمن تقدیر و قدردانی از همه حافظان امنیت در کشور خاطر نشان کرد: دشمنان به دنبال موج سواری هستند تا در گوشه وکنار کشور ناامنی را ایجاد کنند. امنیت را به عنوان یک موهبت الهی و یک‌ضرورت بدانیم. همه اقدامات در گرو امنیت است‌ و انشاالله روز به روز ارتقا خواهد یافت.

وی با اشاره به نقش واحد های تولیدی در تحقق شعار سال بیان کرد: همه ی بخش ها برای تحقق شعار سال باید برنامه داشته باشند. هیچ بخشی از تولید اعم از کارخانه های بزرگ وکارگاه ها نباید در سال جهش تولید بی برنامه باشند، استان ها باید برای جهش تولید برنامه کلان و استانی و اقلیمی داشته باشند. بانک ها باید در زمینه تامین مالی به موقع واحد های تولیدی کمک‌ کنند.

شاهد انتخابات با شکوه در میان دوره ای مجلس خواهیم بود

رئیسی گفت: باید با عموم‌مردم سخن‌گفت، ارتباط با مردم را همواره به استانداران و مدیران تاکید کرده ام. در انتخابات قبل هم مجریان (وزیر کشور و استانداران) هم ناظران(شورای نگهبان) هم عموم‌مردم همت کردند وانتخاب با شکوهی براساس ۴ اصل مورد تاکید رهبرانقلاب برگزار شد.
انشاالله در انتخابات میان دوره ای پیش رو با همت استانداران ۴ اصل مورد تاکید رهبری همواره در اولویت باشد تا شاهد انتخابات میان دوره ای با شکوه باشیم و مجلس شورای اسلامی در زمان خود تشکیل شود.

تشکیل کارگروه‌ویژه برای استان‌هایی که بیشترین آمار بیکاری را دارند

رئیس دولت سیزدهم در ادامه پرداخت تسهیلات برای واحد های تولیدی، پرداخت تسهیلات ازدواج، مسکن و اشتغال را از موضوعاتی دانست که دولت همواره نسبت به آن دغدغه دارد و خطاب به بانک‌مرکزی وبانک های عامل تاکید کرد: باید این‌موضوعات در اولویت قرار بگیرد .پرداخت تسهیلات برای ازدواج و اشتغال ومسکن بسیار مهم است‌.

رئیسی با تاکید بر اینکه آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها کاهش یافته است، بیان کرد: استان هایی که بیشترین آمار بیکاری را دارند سریعا کارگروهی را تشکیل دهند تا از این وضعیت خارج شوند. باید فکر ویژه برای این استان ها داشت و باید کار جدی در این زمینه کرد.

موانع تولید برطرف شوند

رئیس‌ دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: همه ارکان دولت برای توانمندسازی شرکت‌ها، تولیدی‌ها و کارخانجات تلاش کنند. وقتی برای رفع موانع تولید جلسه‌ای برگزار می‌شود، باید نتیجه این جلسات، رفع موانع تولید باشد.

رئیسی یکی از بخش‌های مهمی که می‌تواند در جهش تولید نقش ایفا کند، را تعاونی‌ها برشمرد و گفت: از همین امروز به تعاونی‌ها نقش داده شود.در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها می‌توانند تولید ثروت کنند. اقتصاد کشاورزی مورد توجه قرار بگیرد چون می‌تواند از مهاجرت به شهرها جلوگیری کند.

اقتصاد روستا، مانع مهاجرت

وی با بیان اینکه بخش های مختلف دنبال تولید ثروت بدون فشار آمدن بر مردم باشند، گفت: مثلا دانشگاه ها در حوزه دانش بنیان می توانند تولید ثروت کنند؛ جوانان عزیز ما در شرکت های دانش بنیان با کار خودشان می توانند تولید ثروت کنند. فعال شدن معادن برای کشور ثروت ایجاد می کند؛ کشور ما در برخی بخش ها معروف به بهشت معادن است که باید این معادن فعال شوند.

رئیس دولت سیزدهم بیان کرد: مسأله صرف کردن کشاورزی برای کشاورز و اقتصاد کشاورزی بسیار مهم است؛ در روستاها برق و آب و گاز و جاده و خانه بهداشت داریم اما چرا روستایی رها میکند و به شهر می آید؟ چون می‌گوید اقتصاد روستا و کشاورزی باید صرف کند و قابل پیش بینی باشد؛ تضمین شود که محصولش خریداری می شود. باید از محصولات روستایی ها حمایت کنیم ومحصولاتشان به موقع خریداری شود؛ این می شود اقتصاد روستا که روستایی را به ماندن در روستا امیدوار می کند.

رئیسی خاطر نشان کرد: بخش هایی هم که بالفعل نیستند و بالقوه اند و شما استانداران می توانید آنها را شناسایی کرده و بالفعل کنید؛ یکی از کارهای دولت فعلیت دادن به توانایی های بالقوه در دانشگاه ها، بازرها و سایر حوزه های اقتصادی است که زمینه فعالیت ندارند و باید زمینه را برای آنها فعال کرد.آن روز که رهبر انقلاب فرمودند که باید شرکت های دانش بنیان دو برابر شود، ۵ هزار شرکت بود که امروز به ۱۰ هزار شرکت رسیده است؛ ایشان به خوبی چیش بینی کرده اند که جوانانی هستند که در حوزه های دانش بنیان می توانند در بخش های تولیدی فعال شوند و این کار با اراده و پیگیری ایشان اتفاق افتاد الان هم در کشور زمینه برای فعالیت و رشد بسیار زیاد است.

باید میزان بهره وری را بالا ببریم

رئیس دولت سیزدهم با اشاره به افزایش بهره وری تاکید کرد: به دوستان گفته ام در شورای معاونان وزارت خانه ها و استانداری ها جلسه بگذارید و بهره وری را بررسی کنند که چه کار کنیم تا بهره وری در یک کارخانه یا اداره سازمان افزایش یابد.میزان بهره وری ما پایین است باید آن را بالا ببریم؛ به نهادهای فرهنگی اشاره می کنم؛ در مسأله نهادهای فرهنگی یک سری مسائلی را که دولت خدمت رهبر انقلاب رسید، بیان کردم؛ باید در یک سری مسائل کار فرهنگی کنیم وزارت خانه های فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش، سازمان صداوسیما، چهره ها و ... باید تلاش کنند.

رئیسی بالا رفتن انضباط اجتماعی در جامعه، جلوگیری از اسراف و تبذیر، قانون مداری و ... را از نکاتی برشمرد که باید نهادهای فرهنگی تبلیغ کنند؛ و تاکید کرد: هر چه قانون مداری را در جامعه بالا ببریم، پرونده های قضایی کمتر می شود؛ هر چه انضباط اجتماعی افزایش یابد، شاهد نظم اجتماعی و پیشرفت امور خواهید بود؛ جلوگیری از اسراف و تبذیر هم همین است؛ این الگوهای مصرفی که در جامعه باید نسبت به مصرف آب و برق و گاز و انرژی نیاز است، باید تبلیغ شود.

وی افزود: زمانی رهبر انقلاب در یکی از خطبه های نمازجمعه نسبت به مصرف در کشور آمار دادند که مصرف ما با برخی کشورهای پر چمعیت جهان قابل مقایسه است یا برخی اوقات حتی قابل مقایسه هم نیست؛ اینها باید فرهنگ سازی شود با بخشنامه حل نمی شوند. این کارهای فرهنگی اساسی در جامعه باید نهادینه شود.

این اجلاس، اولین نشست مشترک هیأت دولت به ریاست رئیس جمهور با استانداران در سال جاری است. سال گذشته نیز دو بار این نشست برگزار شده بود.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903042

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل