Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس آگاهی گلستان گفت: به صراحت می گویم جسد پیدا شده متعلق به سها رضانژاد است و موضوع جنایی نیست و البته آزمایش DNA این موضوع را مشخص خواهد کرد.

به گزارش شریان نیوز،  مجتبی ‌مروتی رئیس پلیس آگاهی گلستان در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه هیچ انگیزه ای برای جنایی بودن موضوع گم شدن سها رضا نژاد وجود ندارد، اظهار کرد: محتمل‌ترین خطر، همان نزدیک شدن به پرتگاه خطرناک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

مروتی افزود: با توجه به حساسیتی که نسبت به این موضوع در فضای مجازی بوجود آمد، شخصاً پرونده را بررسی و بر بازجویی‌ها نظارت کردم و حتی چندین روز در منطقه حضور داشتم.در تحقیقات پلیس حتی یک انگیزه کوچک منجر به وقوع جنایت در این پرونده به دست نیامد.

رئیس پلیس آگاهی استان گلستان با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ جرمی در روستا‌های اطراف آن منطقه رخ نداده بود، تصریح کرد: علاوه بر این امکان نداشت جرمی رخ داده باشد و همه ۳۴ نفری که همراه این خانم در گروه طبیعت گردی حضور داشتند، آن را از ما پنهان کنند.اگر اتفاقی برای این خانم  رخ می‌داد،حتماً به گوش اعضای گروه می‌رسید.

مروتی اضافه کرد: ما همواره معتقد بودیم که محتمل‌ترین خطری که این خانم را تهدید می‌کرد،طبیعت خشن منطقه بود.چرا که کمپ این گروه در ۲۰ متری پرتگاه دایر شده بود،لذا حادثه نزدیک‌ترین فرضیه در این ماجرا بود و تا آخر آن را ادامه دادیم.

او با اشاره به موضوع مصرف قرص توسط این خانم،گفت: این خانم در دو مرحله یکبار در اتوبوس و یکبار در ساعت ۴ یا ۵ صبحی که حادثه رخ داده، قرص خواب مصرف کرده است. قرص خواب در کیف شخصی این خانم پیدا شده است.

  بیشتر بخوانید جسد کشف شده در ارتفاعات جهان نمای کردکوی به پزشکی قانونی تحویل شد آیا سها رضانژاد پیدا شد؟/ پیدا شدن جسد یک زن در ارتفاعات کردکوی  

رئیس پلیس آگاهی استان گلستان با اشاره به کشف جسد منتسب به «سها رضانژاد»، گفت: دقیقاً همان لباسی که در تصاویر گوشی این خانم وجود داشت، بر تن جسدبوده،بنابراین این جسد به احتمال قوی متعلق به خانم سها رضانژاد است و البته جواب قطعی بعد از انجام آزمایش DNA مشخص می‌شود.

مروتی در خصوص جزئیات احتمالی این حادثه، اظهار کرد: بررسی ها این فرضیه را نشان می دهد که این خانم حدود ۶۰۰ متر به سمت رودخانه‌ای که منتهی آبشار بود رقته و از آنجا به پایین پرت شده است.

او در پاسخ به سوالی خبرنگاری مبنی به غیرمنطقی بودن این مسئله با توجه به اینکه این خانم تنها بوده و رودخانه با کمپ فاصله داشته،گفت: تحقیقات از خانواده، بستگان و بررسی گوشی این دختر نشان می‌داد که او بسیار ماجراجو و نترس بوده است. روز قبل از حادثه این دختر دقیقا در لبه پرتگاه چند صد متری کنار کمپ چندین عکس سلفی گرفته است.

رئیس پلیس آگاهی استان گلستان باری دیگر بر جنایی نبودن این پرونده تأکید کرد و افزود: جمجمه و گردن جسد کشف شده شکسته است که نشان از پرت شدن از ارتفاع دارد. حتی بطری آب در کنار جسد وجود داشت.

مروتی یادآور شد: متأسفانه مدیریت فضای مجازی در این موضوع با شماره‌ای که پخش شد، به دست خانواده و دوستان این خانم افتاد و حتی رمال و فالگیر در این پرونده نظر داشتند، اما مقامات رسمی حرفی می‌زدند، کسی باور نمی‌کرد. با این کار‌ها امکانات استان را زیر سؤال می‌بردند، در حالی که بالغ ‌بر ۲۰۰ نفر در منطقه حضور داشتند و همه تلاش خود را انجام ‌دادند.

جسد منتسب به «سها رضانژاد» صبح جمعه ۱۷ مرداد در منطقه چکل سر جنگل شموشک شهرستان کردکوی پیدا شد.این دختر ٢٧ ساله طبیعت‌گرد مدتی قبل در ارتفاعات جهان نمای شهرستان کردکوی مفقود شده بود.

منبع: شریان

کلیدواژه: رئیس پلیس آگاهی سها رضانژاد پیدا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی_سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، اظهار داشت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعا نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسرائیل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و خاطرنشان کرد: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مسئله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، عنوان کرد: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

فصلنامه ماجرا ابتکار و شجاعت به خرج داده است

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و عنوان کرد: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولا از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌ بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیتی (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی_ سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • انگیزه برای قتل زن مورد علاقه‌ با ۱۹ضربه چاقو در خیابان بالاشهر
  • یازده وایکینگ کارلو آنچلوتی در جهنم آلیانز
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • تازه داماد ۲۰ ساله‌ای که بعد از تیرخلاص جیش‌الظلم زنده ماند
  • آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد