Web Analytics Made Easy - Statcounter

روکش‌هایی که با استفاده از فناوری نانو ساخته می‌شوند از فناوری نسبتاً جدیدی استفاده می‌کنند. یک شرکت دانش‌بنیان توانسته است با بومی‌سازی این فناوری، عمر توربین‌های ساخت داخل را تا چهار برابر افزایش دهد.

 

به گزارش «انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی مقداری مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان فناوران سخت آرا گفت: جنس روکش‌های بومی‌سازی شده در داخل کشور از نیترید کروم و آلومینیوم است و و به عنوان روکش در صنایع و قطعات مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول با استفاده از فناوری نانو ساخته شده است.

 

وی ادامه داد: پیش از این نیاز کشور به این محصول از طریق  خرید از یک شرکت آمریکایی تامین می‌شد. با شروع تحریم و نوسانات نرخ ارز، مصرف کننده داخلی مجبور شد، این محصول را از طریق واسطه و کشورهای ثالث خریداری کند، همین مسئله قیمت این روکش را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش داد. با توجه به نیاز کشور و تحریم این کالا، متخصصان جوان شرکت موفق شدند تا یک نمونه بسیار با کیفیت را در داخل کشور بومی‌سازی کنند.

 

مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان فناوران سخت آرا در ادامه گفت: از این روکش در حال حاضر برای پوشش‌دهی توربین‌ها استفاده می‌شود. این توربین‌ها در ایستگاه‌های افزایش فشار گاز و ژنراتورهای تولید برق مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به آزمایشات متعددی که روی این محصول از نظر خوردگی انجام شده است، این روکش‌ها می‌توانند عمر پره‌های توربین را تا 4 برابر افزایش دهد.  از این محصول در بسیاری از تجهیزات مانند تجهیزات حوزه نفت، گاز و پتروشیمی نیز می‌توان استفاده کرد. با توجه به قیمت بالای این دستگاه‌ها و محصولات، استفاده از روکش تولید شده با استفاده از فناوری نانو بسیار با صرفه است.

 

مقداری به اهمیت بومی‌سازی محصولات مشابه در کشور اشاره کرد و افزود: قیمت این محصول یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی است. با توجه به جدید بودن این محصول، لازم است تا فرهنگ‌سازی استفاده از آن نیز صورت گیرد. بر این اساس، در نمایشگاه‌های مختلف شرکت می‌‎کنیم تا پیمانکاران بزرگ را با مزایای استفاده از این محصول آشنا کنیم. در حال حاضر کمک‌های قابل توجه‌ای از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کرده‌ایم و امیدواریم با کمک این معاونت و ستادهای وابسته به آن بتوانیم در آینده نزدیک، بازار استفاده از این محصول را توسعه دهیم.

برچسب هامعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو بومی سازی روکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق ۷۰ کیلومتر از مسیر روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، یوسف اینانلو شامگاه امروز _شنبه هشتم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تعویض سیم‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار در حدود ۹۵ درصد روستاهای شهرستان تاکستان تاکنون اجرا شده و به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده و برای اجرای این طرح ۲۲ میلیارد تومان اعتبار بودجه و اعتبار هزینه شده است. در سال گذشته هم بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعویض سیم‌های مسی به کابل خود نگهدار در حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای شهر تاکستان هزینه شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان از برگزاری مناقصه برای معرفی پیمانکاری مجری فاز دوم این طرح خبر داد و گفت: در فاز دوم اجرای این طرح در محدوده‌ای به طول ۶۰ کیلومتر دیگر در سطح شهر تاکستان در حال برگزاری مناقصه و معرفی پیمانکار هستیم که حداکثر تا پایان شهریورماه این پیمانکار انتخاب می‌شود.

اینانلو با اشاره به اجرای فاز نخست بهسازی شبکه برق ادارات اقماری در چهار شهر از توابع شهرستان تاکستان گفت: بهسازی شبکه برق ادارات اقماری شهرهای اسفرورین، خرمدشت، ضیاءآباد و نرجه در محدوده‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست که اعتبار آن ۱۴ میلیارد تومان است.

وی با یادآوری وجود ۱۰۰ روستا در تاکستان ادامه داد: بقیه روستاها هم حداکثر تا یک ماه آینده به کابل خودنگهدار مجهز خواهند شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان در انتهای صحبت‌هایش با اشاره به وجود ۸۴ هزار و ۷۶۵ مشترک برق در تاکستان یادآور شد: از این تعداد ۶۸ هزار و ۸۰۱ مشتری در بخش خانگی، ۹ هزار و ۷۳۸ مشترک در بخش تجاری، ۳ هزار و ۶۱۹ مشترک در بخش عمومی، ۱۹۷۱ مشترک در بخش کشاورزی و ۶۳۶ مشترک هم در بخش از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان بهره‌مند شدند.

کد خبر 748526

دیگر خبرها

  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است