Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران گفت: امسال برای نخستین بار تولید آبزی پروری در کشور از صید دریایی پیشی خواهد گرفت و این روند در سال‌های آینده با توجه به سرمایه گذاری که در بخش آبزی پروری صورت گرفته ادامه می‌یابد.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز خون میرزایی با بیان این که در سال ۱۳۹۸ صید دریایی در دریاهای جنوب و شمال حدود ۶۵۰ هزار تن و به همین میزان نیز تولید آبزی پروری در کشور بوده است، پیش بینی کرد حجم صید دریایی و آبزی پروری کشور با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی به ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تن برسد که سهم آبزی پروری حدود ۸۰۰ هزار تن و صید دریایی به ۷۰۰ هزار تن خواهد رسید.

وی توسعه آبزی پروری را از اولویت‌های نخست سازمان شیلات عنوان کرد و افزود: ما باید فعالیت صید و صیادی دریایی را متناسب با ظرفیت منابع تنظیم و بیش از منابع موجود، از ذخایر آبزیان برداشت نکنیم.

رییس سازمان شیلات ایران در ادامه بر لزوم سرمایه‌گذاری بیشتر و توسعه منابع انسانی در بخش آبزی پروری تاکید کرد و گفت: توسعه صنعت آبزی پروری (میگو و ماهیان گرمابی و سردابی) یک ضرورت برای ایجاد اشتغال پایدار و کاهش فشار بر منابع دریایی است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت ذخایر دریایی، امکان افزایش چندانی در صید دریایی درکشور نخواهیم داشت از این رو تکیه و اولویت اصلی شیلات بر توسعه آبزی پروری به خصوص در روش‌های متراکم و فوق متراکم است.

خون میرزایی، استان خوزستان را با توجه به وجود آب های سطحی، یکی از مناطق مهم توسعه صنعت آبزی پروری دانست و بیان کرد: خوزستان پارسال با تولید ۱۳۰هزار تن آبزی پروری و صید رودخانه‌ها و تالاب‌ها رتبه نخست کشوری را کسب کرد.

وی خاطرنشان کرد: سرانه مصرف آبزیان دریایی و پرورشی در سال های اخیر رو به افزایش بوده به طوری که در سال ۱۳۹۷ سرانه مصرف آبزیان ۱۲ کیلوگرم و در سال ۱۳۹۸ حدود ۱۳.۳ کیلوگرم بوده و امسال به ۱۴.۵ کیلوگرم خواهد رسید.

این مقام مسئول افزود: البته در مناطق ساحلی کشور سرانه مصرف آبزیان بسیار بیشتر از متوسط سرانه کشوری است ولی امیدواریم با فرهنگ سازی، گرایش و سرانه مصرف آبزیان در کشور بیشتر شود.

رییس سازمان شیلات ایران، ظرفیت شهرستان بندری ماهشهر را در آبزی پروری و پرورش ماهی دریایی در قفس کم نظیر توصیف و اذعان داشت: با توجه به سرمایه گذاری‌های پیش رو، این شهرستان به قطب اصلی صید و صیادی و آبزی پروری تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به مشارکت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در توسعه آبزی پروری با رویکرد اشتغال در ماهشهر افزود: این نگاه، نقطه عطفی در صنعت آبزی پروری و صید و صیادی در منطقه خواهد بود.

گفتنی اسـت؛ شیلات ایران و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تفاهم نامه سرمایه گذاری در سه بخش احداث سازه های مصنوعی در دریا با ۲۰ میلیارد ریال، توسعه زیرساخت های ماهیان دریایی و ذخایر آبزیان دریایی با ۳۰۰ میلیارد ریال و احداث مجموعه ۲ هزار هکتاری پرورش ماهی و میگو با ۵۴۰ میلیارد ریال با رویکرد اشتغال در منطقه امضا کردند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آبزی پروری پول نیوز پرورش ماهی شیلات پرورش میگو سرانه مصرف آبزیان سرمایه گذاری سازمان شیلات شیلات ایران آبزی پروری صید دریایی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۴۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  رئیس اداره محیط زیست شهرستان پلدشت گفت: بدنبال بارندگی‌های خوب سال گذشته و امسال  و مشارکت جوامع محلی و نظارت‌های مستمر محیط زیست آب تالاب‌های شهرستان نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است.

محمدی تصریح کرد: تالاب شیبلوی شهرستان پلدشت  با وسعت ۳۵۰۰ هکتار  که انواع گونه‌های گیاهی آبزی و کنار آبزی را در خود جای داده  و نقش بسیار مهمی هم در اکوسیستم منطقه دارد و هر کجا که تالاب و آب باشد  نقش تلطیف هوا و رطوبت دهی به حوزه را دارد و قطعا این رطوبت دهی برای کشاورزی هم مفیداست.

رییس اداره محیط زیست شهرستان پلدشت خاطر نشان کرد: تالاب‌های شیبلو - عرب گلی و کینیکور از تالاب‌های مهم استان هستند که سالانه پذیرای  ۴۰۰ هزار قطعه از انواع پرندگان مهاجر بومی آبزی و کنار آبزی است که برای زمستان گذرانی به این تالاب‌ها مهاجرت می‌کنند و مهمترین این پرندگان  مهاجر غاز پیشانی سفید است که در فصل زمستان برای زمستان گذرانی و جوجه آوری به تالاب شیبلو مهاجرت می‌کنند.

محمدی گفت: تالاب شیبلوی شهرستان پلدشت به دلیل اهمیت بالا مراحل  پایانی ثبت اش را در کنوانسیون رامسر به عنوان تالاب بین المللی سپری و در سال جاری ثبت خواهد شد.

وسعت تالاب‌های شهرستان پلدشت بیش از ۴ هزار هکتار است.

دیگر خبرها

  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • جاری شدن سیل در استان یزد / واژگونی چندین کامیون در جاده‌های استان