Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در جریان کنفرانس خبری روز دوشنبه، از دونالد ترامپ پرسیده شد در صورتی که سلف او باراک اوباما، مسئولیت کنترل بیماری کووید ۱۹ را در آمریکا بر عهده داشت، ترامپ چه واکنشی نشان می‌داد.

یک خبرنگار در کاخ سفید از ترامپ پرسید: "اگر ۱۶۰ هزار نفر تحت نظارت رئیس جمهور اوباما مرده بودند، فکر می‌کنید آیا شما خواستار استعفای او نشده بودید؟"

ترامپ گفت: نه، من چنین کاری نمی‌کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر می‌کنم آنچه ما قادر به انجام بوده‌ایم، فوق‌العاده بوده است. اگر کشورمان را تعطیل نکرده بودیم، شما در حال حاضر با یک و نیم یا ۲ میلیون مرگ ناشی از کووید ۱۹ مواجه بودید. ما کار درستی انجام دادیم و حالا مجبور به تعطیلی کشور نیستیم. ما بیماری را درک می‌کنیم، هیچ‌کس آن را درک نکرده چرا که هیچ‌کس تاکنون چنین چیزی ندیده است!

وی ادامه داد: می‌گویند نزدیک‌ترین تجربه به چنین چیزی در سال ۱۹۱۷ بوده، درست است؟ همه‌گیری بزرگ. مسلماً چیز فجیعی بود که طی آن بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون در همه‌جا از بین رفتند. احتمالاً همین هم بود که به جنگ جهانی "دوم" پایان داد؛ همه سربازان بیمار بودند. شرایط افتضاحی بود.

همه‌گیری بزرگ آنفلوآنزا که ترامپ به آن اشاره می‌کند، در واقع تا سال ۱۹۱۸ اتفاق نیفتاده بود. در حالی که بیماری‌های گسترده‌ای در بین افرادی که در خط مقدم بودند وجود داشت، ویروس (آن‌طور که ترامپ ادعا می‌کند)، نقش عمده‌ای در پایان دادن به جنگ جهانی اول نداشت؛ چنان که بدترین اوج ابتلا و مرگ و میر ناشی از آن نیز، بعد از آتش‌بس نوامبر ۱۹۱۸ اتفاق افتاد. بیماری آنفلوآنزا تا پایان سال ۱۹۲۰ فروکش کرد.

312 310

کد خبر 1420342

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • جام جهانی تیراندازی| پایان کار بانوان در تفنگ ۱۰ متر
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای که نباید از دست بدهید
  • آماده شدن ناتو برای جنگ با روسیه/ افشای طرح بزرگ ترامپ برای پایان جنگ اوکراین
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد