Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور از صدور کارت ملی هوشمند برای بیش از ۴۷ میلیون نفر خبر داد و گفت: اگر امکان تأمین بدنه فراهم شود، ظرف کمتر از شش ماه می توانیم کل جامعه هدف صدور کارت ملی هوشمند را پوشش دهیم.

به گزارش ایسنا، سیف الله ابوترابی درباره وضعیت صدور کارت ملی هوشمند، گفت: تقریبا ۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور، واجد شرایط دریافت کارت ملی هوشمند هستند که خوشبختانه با همت و تلاش همکارانم در دفاتر پیشخوان و پست در سراسر کشور، تاکنون ۵۷ میلیون و ۹۸۹ هزار و ۴۱۵ نفر از هموطنان از طریق ایستگاه های متفاوت مراحل تکمیل ثبت نام کارت ملی هوشمند را انجام داده اند و یک جمعیتی کمتر از ۵ میلیون نفر، هنوز مراحل تکمیل ثبت نام را انجام نداده اند که به طور میانگین ماهانه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر حسب نیاز به کارت هوشمند یا رسید کارت هوشمند به واحدهای اجرایی مراجعه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در عین حال از این جمعیت بیش از ۵۷ میلیونی، برای ۴۷ میلیون و ۶۴۹ هزار و ۵۶۳ نفر کارت ملی هوشمند صادر کرده ایم و خوشبختانه تولید ملی هم به حرکت درآمده و عزیزان ما در چاپخانه دولتی تا امروز نزدیک به سه میلیون کارت صادر کردند و به شرکت تراشه گذار واگذار کردند که این شرکت هم تا دیروز یک میلیون و ۲۱۹ هزار و ۸۱۲ کارت تولید داخل را به ما ارایه دادند که کارت ها را صادر کردیم و به مردم رساندیم.

ابوترابی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می گفت، ادامه داد: نجابت هموطنان عزیز منجر شد که وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال به صورت روزانه پیگیر تأمین اعتبار و تأمین بدنه کارت باشند و قرار شد هفته آینده هم دیداری با رئیس جمهور داشته باشند تا بتوانیم کاری را که در دولت تدبیر و امید آغاز شده به سرانجام برسانیم تا همه هموطنان از کارت ملی هوشمند برخوردار باشند.

وی افزود: بنابر آمار ثبت نامی ها، به دلیل تحریم هایی که انجام شد و امکان واردات بدنه کارت وجود نداشت و همچنین به دلیل مشکلات اعتباری، تاکنون یک جامعه ۱۰ میلیون نفری که ثبت نام کرده اند، در نوبت هستند که امیدوارم بتوانیم تا پایان سال برایشان کارت صادر کنیم. در این زمینه بحث تأمین بدنه کارت از سوی چاپخانه دولتی و تأمین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه مهم است که در قالب دو گزارش به آقای رییس جمهور ارائه شده تا بتوانیم مشکل این هموطنان را که نزدیک به دو سال در نوبت مانده اند، را حل کنیم.

وی با اشاره به وجود ظرفیت صدور ماهانه ۲.۵ میلیون کارت ملی هوشمند از سوی سازمان ثبت احوال، گفت: اگر همکاران در چاپخانه دولتی یا مراجع ذی صلاح که متولی تأمین بدنه کارت هستند، بدنه را تأمین کنند، در کمتر از شش ماه می توانیم کارت ها را برای جامعه هدف صادر کنیم.

سخنگوی سازمان ثبت احوال ادامه داد: گره اصلی کار این است که بدنه کارت باید تأمین شود. ان شاء الله این مشکل با دستور آقای رییس جمهور حل خواهد شد. هفته آینده جلسه ای برای این موضوع برگزار می شود تا بتوانند مشکل را قبل از پایان دولت حل کنند و همه هموطنان از امتیازات ویژه کارت ملی هوشمند بهره مند شوند.

ابوترابی ادامه داد: اکنون یک سال و نیم از برنامه عقب هستیم. با تکمیل این برنامه، کلید ورود به دولت الکترونیک را به سرانجام می رسانیم. مردم خیلی نجابت به خرج دادند، فکر می کنم با تأمین بدنه کارت بتوانیم تا پایان سال و یا قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری، کارت ملی را تحویل مردم دهیم. سازمان ثبت احوال هیچ مشکلی برای صدور کارت ندارد، بلکه مشکل ما تأمین بدنه است که طبق بند "د" ماده ۴۶ قانون محاسبات عمومی، تأمین بدنه کارت به چاپخانه دولتی محدود شده است که فکر میکنم با دستور رییس جمهور مشکل حل شود.

وی گفت: تاکنون سه میلیون کارت ارائه شده اما این میزان نیاز ما را رفع نمی کند؛ چراکه یک جمعیت ۱۰ میلیونی در نوبت داریم و برخی هم بعدا مراجعه می کنند، بنابراین حدود ۱۵ میلیون کارت نیاز داریم. ما فقط متولی صدور کارت ملی هوشمند هستیم. اگر امکان تأمین بدنه فراهم شود، ظرف کمتر از شش ماه می توانیم کل جامعه هدف را پوشش دهیم. خوشبختانه کارت تولید داخلی به چرخه آمده و بخشی از نیازها را رفع می کند.

ابوترابی تاکید کرد: همه دستگاه های اجرایی مکلفند که از طریق سامانه برخط که در ۲۰۰ هزار نقطه کشور در اختیار است، برای رفع مشکل افرادی که در نوبت هستند، با رسید کارت و سریال شناسنامه اقدام کنند.افرادی هم که هنوز ثبت نام‌نکرده اند، بدانند که از هیچ خدمتی در سیستم اداری نمی توانند بهره مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان ثبت احوال کشور صدور کارت ملی هوشمند صدور کارت ملی هوشمند تأمین بدنه کارت چاپخانه دولتی میلیون کارت میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست ارائه کلیات طرح تحول دیجیتال، ضرورت و دستاوردهای کلان آن در سازمان ثبت اسناد که با حضور معاونان و مدیران ستادی و مدیران شرکت‌های پیمانکار به صورت حضوری و مدیران کل استانی به صورت وبینار، برگزار شد، گفت: پیشانی تحول در هر سازمانی فناوری است اگر سازمانی در فناوری موفق بود موجبات ارتقا سلامت کارکنان و تحول به معنای واقعی که رضایتمندی مراجعان است را فراهم می‌کند.

وی بر نظارت هوشمندانه بر عملکرد دفاتر اسناد رسمی و ابلاغ دیجیتال سردفتری در سال جاری با تکیه بر طرح تحول دیجیتال سازمان ثبت تاکید کرد و افزود: امیدواریم این برنامه‌ها در سال جاری عملیاتی شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه با تاکید بر تعامل کانون سردفتران و دفتر یاران و شرکت‌های پیمانکار در اجرای هر چه بهتر طرح تحول دیجیتال، عنوان کرد: در اجرای این پروژه دقت و سرعت در کار همزمان باید مدنظر باشد چرا که در ادارات اجرای اسناد رسمی شاهد کثرت مراجعات حضوری هستیم و مطمئناً با عملیاتی شدن این طرح عظیم، با کاهش مراجعات مردمی به شعبات اجرای اسناد رسمی در سراسر کشور روبرو خواهیم بود.

هاشمی معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی نیز با تاکید بر اینکه سازمان ثبت با شتاب در مسیر هوشمندسازی در حرکت است، افزود: این حرکت تحولی در ارگان‌های دیگر بی بدیل بوده و رونمایی از سکوی خدمات دیجیتال ثبتی «کاتب» با حضور ریاست قوه قضائیه در دهه فجر سال گذشته مهر تأییدی بر این مطلب است.

وی با اشاره به اینکه مجموعه‌ای از شرکت‌های نام آشنا و مطرح کشور در طرح تحول دیجیتال در دستیابی به مأموریت‌های سازمان ثبت از قبیل اسناد، املاک، ثبت شرکتها، مالکیت معنوی، ثبت وقایع ازدواج و طلاق و دیگر مأموریت‌ها ما را همراهی می‌کنند، اظهار کرد: با ابلاغ نسخه جدید سند تحول قضائی به شرکت‌های مشاور و اجرای طرح تحول دیجیتال مطمئناً سال ۱۴۰۳ سالی پرکار خواهد بود.

تعاملات مشترک سازمان ثبت و کانون سردفتران و دفتر یاران و برکات انعقاد تفاهم نامه مشترک، پشتیبانی و نگهداری سامانه‌های فعلی، بازطراحی سامانه‌ها، بکارگیری نیروی متخصص در حوزه فناوری از دیگر مواردی بود که هاشمی بر آن تاکید کرد.

در این نشست پیمانکاران دخیل در طرح تحول دیجیتال به ارائه گزارش در حوزه‌های مأموریتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور پرداختند و مقرر شد در هفته بعدی نیز این نشست با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شود.

کد خبر 6087780

دیگر خبرها

  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • سربازان همچنان در انتظار صدور بخشنامه برای جذب سرباز معلم
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • خرم‌آباد در انتظار ساخت ۲ سد/ چشمه‌های شهر لطفاً خشک نشوید!
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • صدور کارت برای بیش از ۱۹ هزار کنکوری در استان