Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان با اشاره به اهمیت جایگاه رسانه‌ها، گفت: در کانون وکلای دادگستری استان آماده ارائه حمایت‌ها و کمک‌های حقوقی، قضایی و آموزشی به جامعه خبرنگاران هستیم.

رضا سلیمانی در بازدید از دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) استان گلستان در جمع خبرنگاران این خبرگزاری، اظهار کرد: وجود رسانه‌های قوی و مستقل از لوازم پیشرفت یک جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون در نظر گرفتن جایگاه مهم برای رسانه‌ها، رسیدن به اهداف عالی یک جامعه میسر نیست.

وی، رسانه‌ها را چشم و گوش بیدار جامعه برشمرد و افزود: رسانه‌ها هنوز از جایگاهی که شایسته آن هستند، برخوردار نیستند. اگر رسانه‌ها در جایگاه خود قرار گیرند، کمک می‌کنند مابقی اجزا و اعضای جامعه هم سر جای خود باشند. مدیر یا مسئولی که کارش درست است، باید از حضور رسانه استقبال کند.

رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان در ادامه خاطرنشان کرد: کانون وکلا به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین نهادهای مدنی کشور همواره به موضوع حمایت و ارتباط با رسانه‌ها توجه لازم را داشته است.

سلیمانی بیان کرد: دو سال قبل تفاهم‌نامه همکاری بین خانه مطبوعات استان و کانون وکلای دادگستری گلستان در راستای ارائه خدمات مشاوره حقوقی و حمایت از خبرنگاران در مجامع قضایی منعقد شد. در این مدت دوره آموزشی نیز برای خبرنگاران به‌منظور آشنایی با برخی ضوابط و اصول حقوقی و قانونی برگزار شد.

وی اظهار کرد: این نهادهای مدنی‌اند که ابزار نظارتی جامعه هستند لذا نیاز است مقنن از نهادهای مدنی حمایت‌های بیشتری داشته باشد تا سلامت جامعه تضمین شود.

سلیمانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، گفت: در حال حاضر ۵۹۵ وکیل پایه یک و ۴ وکیل پایه دو در استان گلستان فعالیت می‌کنند. ۹۰ کارآموز نیز در استان مشغول به فعالیت هستند.

رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان بیان کرد: کانون سال قبل ۷۳۵ وکیل را در ۶۲۰ پرونده به‌عنوان وکیل تسخیری معرفی کرده که همه وکلا به‌صورت رایگان در پرونده‌های کیفری وکالت کردند.

وی یادآور شد: واحد مشاوره حقوقی در محل کانون در روزهای شنبه تا چهارشنبه فعال بوده و شهروندان می‌توانند از خدمات آن به‌صورت رایگان بهره‌مند شوند. سال گذشته ۱۶۶۶ مشاوره حقوقی رایگان به‌صورت حضوری و تلفنی به شهروندان ارائه شد.

سلیمانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص مشکلات وکلا، گفت: با توجه به اینکه اجرا و تحقق عدالت کار سختی است، یکی از مشکلات وکلا همین مسئله است. با توجه به حساسیتی که عدالت دارد، اگر وکیلی کوچک‌ترین اشتباه را مرتکب شود، این موضوع به پای همه وکلا نوشته می‌شود.

رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان افزود: وکلا از هیچ‌گونه حمایتی از سوی دولت برخوردار نیستند. تمامی موضوعات در بحث بیمه و غیره را باید خود وکیل انجام دهد. عدم اجرای قوانینی که حداقل حقوقی را برای وکلا در نظر گرفته نیز دیگر مشکلات وکلا است. به‌عنوان نمونه دولت موظف است برای پرونده‌های تسخیری مبالغی را بپردازند که این کار انجام نمی‌گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه فرهنگ وکالت در جامعه ما نهادینه نشده، مراجعه به وکلای جوان بسیار محدود است. این موضوع کار را برای وکلای جوان که در اول کار هزینه‌های زیادی را برای تهیه دفتر و لوازم اداری و غیره صرف می‌کنند، سخت می‌کند.

سلیمانی با اشاره به فعالیت وکلا در ایام شیوع کرونا، گفت: ما نمی‌توانیم به خاطر بیماری کرونا، احقاق حقوق مردم را تعطیل کنیم. وکلا در سخت‌ترین شرایط در کنار مردم هستند و از حق آنها دفاع می‌کنند. به خاطر همین مسئله تعدادی از همکاران ما درگیر این بیماری شدند.

رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان، یکی از خصایص نهادهای مدنی را خود انتظام بودن دانست و گفت: نهادهای مدنی باید یک سیستم رسیدگی انتظامی نسبتاً مستقل داشته باشند. سیستم خبرنگاری هم باید یک دستگاه انتظامی برای خودش داشته باشد. نیاز است که جامعه خبرنگاری این مطالبه را از نمایندگان مجلس داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد:

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی كانون وكلا وکالت خبرنگار گلستان رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان نهادهای مدنی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد


احسان حجتی منتقد سینما در گفت و گو با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، درباره نحوه پرداخت فیلم های سینمایی به موضوع زندان و زندانی ها گفت: فیلم های مختلفی مثل زندان زنان ساخته شدند که قصه آنها را چند موقعیت در زندان تشکیل می داد یعنی اصل روایت برای داخل زندان نیست؛ قصه هایی هستند که خارج از زندان رخ داده اند اما ادامه آنها به زندان رسیده است.

وی افزود: بسیاری از کارگردان ها با گویش های متفاوت در قصه های حقوقی مشکل دارند؛ آنها نگران استقبال مخاطب هستند اما برخی از فیلم ها نشان داد که می توان با روایت های امیدوارکننده هم مخاطب فیلم های جنایی و معمایی را حفظ کرد.

حجتی با تاکید بر اینکه سینما می تواند در فیلم های حقوقی، جریان زندگی در زندان را نشان دهد، اظهار داشت: متاسفانه در اکثر فیلم ها، نویسنده زندان را پایان خط ترسیم می کند و گویی زندانی ها وارد دنیای ترسناکی می شوند. البته لازم به ذکر است که موضوعاتی مانند قتل یا قصه های معمایی کشش داستانی دارند و باعث جذابیت می شوند اما این همه ماجرا نیست. نقطه مجهول فیلم های امروز سینمای ایران، نپرداختن به اخلاقیات زندان است. باید کمی کارگردان ها خلاقیت صرف کنند تا بتوانند مدل قصه گویی را تغییر دهند.

وی بیان کرد: سینما روایت گر جامعه است اما روایت های فعلی در فیلم ها هم روایت های مستند نیستند؛ سینما درونیات و احوالات جامعه را داخل یک قصه دیگر می ریزد. روایت یک قصه مرسوم نامش سینما نیست؛ سینما باید افق دید ایجاد کند و مسیر را نشان دهد. 

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • دلخوش : عملیات "وعده صادق" به اسراییل فهماند سمبه ایران چقدر پر زور است +فیلم
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد
  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"