Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران با بیان اینکه "پالایشگاه تهران خطر انفجار برای پایتخت ندارد"، گفت: با راه‌اندازی واحد CCR پالایشگاه در قالب طرح توسعه، کیفیت آن به یورو ۵ تبدیل می‌شود و مقدار تولید آن نیز به روزانه ۸.۵ میلیون لیتر افزایش می‌یابد.

 حامد آرمان‌فر، مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران در نشستی خبری از بهره‌برداری پروژه جایگزینی برق نیروگاه شمالی پالایشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: راه‌اندازی پروژه جایگزینی برق نیروگاه شمالی پالایشگاه نفت تهران از STG (مولد برق با بخار آب) به GTG (مولد برق با گاز طبیعی) افزایش 9 درصدی راندمان واحد توربین‌های گازی، کاهش حدود یک درصدی مصرف انرژی، کاهش 22 میلیون کیلوگرمی گازهای آلاینده و گلخانه‌ای و صرفه‌جویی مستقیم و غیرمستقیم 210 میلیارد ریالی در سال را برای این پالایشگاه به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پروژه بخشی از پروژه بزرگ جایگزینی برق واحدهای قدیمی شرکت از STG به GTG با برق پشتیبان شهری است که بهره‌برداری کامل از آن، افزون بر دستاوردهای زیست‌محیطی، کاهش 8.5 درصدی مصرف انرژی پالایشگاه نفت تهران را به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران با بیان اینکه "هم‌اکنون به‌طور میانگین روزانه 7 میلیون لیتر بنزین پاک در این پالایشگاه تولید می‌شود"، گفت: با راه‌اندازی واحد CCR پالایشگاه در قالب طرح توسعه، کیفیت آن به یورو 5 تبدیل می‌شود و مقدار تولید آن نیز به روزانه 8.5 میلیون لیتر افزایش می‌یابد.

وی افزود: همچنین هم‌اکنون به‌طور میانگین روزانه 8 میلیون لیتر گازوئیل با استاندارد یورو در این پالایشگاه تولید می‌شود و پالایشگاه تهران گازوئیل مورد نیاز استان تهران، استان البرز و بخشی از استان خراسان رضوی را نیز تأمین می‌کند.

آرمان‌فر با بیان اینکه "احداث واحد CCR نیازمند حدود 200 میلیون یورو سرمایه‌گذاری است"، گفت: با راه‌اندازی این واحد، کیفیت و کمیت محصولات تولیدی در پالایشگاه به نحو چشمگیری افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: این پالایشگاه به‌عنوان یکی از پالایشگاه‌های پیشرو در کشور موفق شد به‌تازگی عملیات تعمیر و نگهداری پالایشگاه را در شرایط حساس کرونا با رعایت دستورعمل‌های بهداشتی با موفقیت به اتمام برساند.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران درخصوص احتمال وقوع حادثه‌ای مشابه بیروت در پالایشگاه تهران گفت: ما تهدیدهای زیادی داشته‌ایم و در این راستا جلسات متعددی در حوزه پدافند غیرعامل و HSE برگزار شده و به طور مرتب مانور برگزار می شود و همکاری دائمی بین سازمان‌های امدادرسان و شهرداری صورت می‌گیرد؛ می توان گفت احتمال بروز حادثه مشابه بیروت صفر است.

آرمان‌فر با اشاره به اینکه "ماهیت فرآورده‌های نفتی با مواد قابل انفجار متفاوت است و فرآورده‌های نفتی در صورت وقوع حادثه مشتعل می شوند اما احتمال انفجار بسیار پایین است"، گفت: این اطمینان را می‌دهیم که اتفاقی رخ نخواهد داد به لحاظ امنیت و ایمنی استانداردهای خاص خودمان را داریم و محافظت صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ما تجارب جنگ و بمباران پالایشگاه‌ها را داشتیم در زمان حریق و آتش سوزی مخازن پروتکل‌هایی داریم مبنی بر اینکه مخازن کناری خنک می‌شوند که آتش تسری پیدا نکند.

 

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران پالایشگاه تهران میلیون لیتر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و واکاوی الگوهای همدیدی وضعیت جوی استان تهران طی سه روز آینده آسمانی صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد و از روز سه شنبه (۱۱ اردیبهشت) افزایش سرعت وزش باد و در ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از روز چهارشنبه تا پایان هفته جاری (۱۲ تا ۱۴ اردیبهشت) افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق در پاره‌ای نقاط به ویژه در ارتفاعات مورد انتظار است.

طی پنج روز آینده روند تدریجی افزایش دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۰ اردیبهشت) صاف تا قسمتی ابری، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) صاف تا قسمتی ابری و وزش باد، در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • وضعیت کیفیت هوای پایتخت امروز سه شنبه
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روز‌های پاک از ابتدای سال
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روزهای پاک از ابتدای سال
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه