Web Analytics Made Easy - Statcounter

 متن کامل نامه خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی

والَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَ أمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَ مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ

خدمت نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی؛
سلام علیکم؛

 همان طور که مستحضرید، در روزهای گذشته رئیس محترم جمهور خبر از بحث و بررسی یک طرح کلان اقتصادی در «شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» داده‌اند که در صورت حصول نتیجه و موافقت رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، منجر به یک گشایش اقتصادی در کشور و باز شدن دست دولت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از طرح این موضوع، گمانه‌زنی‌های بسیاری پیرامون ماهیت این طرح انجام شد، اما فارغ از جزئیات و بررسی کارشناسی این طرح، در مورد نفس این نوع تصمیم‌گیری برای اقتصاد کشور، نکاتی مطرح است:

 ۱. پرسش این جاست که مجلس شورای اسلامی به عنوان بازوی اصلی تقنینی کشور در تصویب چنین طرح کلانی که مطابق گفتۀ رئیس جمهور تا این حد مؤثر است، چه جایگاهی دارد؟ چرا مجلس شورای اسلامی ابتکار عمل در طرح‌ریزی برای مسائل کشور -بالاخص مسائل اقتصادی- را از دست داده است؟ از ابتدای تشکیل این مجلس، اکثریت نمایندگان اعلام کرده‎اند که اولویت برنامه‌های خود را بهبود معیشت مردم قرار داده‌اند. حال چه شده است که تصمیمات مهم اقتصادی از جای دیگری صادر شده و حتی در مجلس مطرح هم نمی‌شود؟
چرا مجلس شورای اسلامی طرح‌هایی مانند اصلاح ساختار بودجۀ کشور، اصلاح نظام مالیاتی و... را که اتفاقاً موجب باز شدن دست دولت می‌شود، در دستور کار قرار نداده است؟ چرا مجلس که دغدغۀ حل مشکلات معیشتی مردم را دارد، از رئیس جمهور دربارۀ برنامه‌های اقتصادی سؤال نمی‌کند و دولت را مورد بازخواست قرار نمی‌دهد

۲. در ادامۀ این روند جناب آقای قالیباف، اخیراً در نطقی در صحن مجلس فرموده‌اند که طرح مهمی در حال بررسی است که می‌تواند بر اقتصاد تأثیر ملموسی بگذارد؛ و در نهایت به قول خود تصریح کرده‌اند که این طرح فقط در صورتی که در جزئیاتش نظرات کارشناسی برای حفظ منافع مردم مد نظر قرار گیرد، می‌تواند به اهداف خود برسد. خسته نباشند! این حد از کلی‌گویی و بی‌اعتنایی به نمایندگان مردم و بی‌توجهی به افکار عمومی چگونه توجیه‌پذیر است؟! 


نمایندگان محترم مجلس، بایستی از ریاست مجلس در این موضوع توضیح بخواهند؛ پذیرفتنی نیست که ایشان به عنوان نمایندۀ نمایندگان مجلس، خود را از ارائۀ توضیح به نمایندگان مبرا بدانند. معنایی ندارد که ایشان صرفاً بگویند «یک طرح مهمی وجود دارد» و بس! حتی اگر مواد این طرح قابل انتشار در فضای عمومی نیست، قانون راهکار جلسۀ غیرعلنی را برای این موضوع پیش‌بینی کرده است

۳. فی‌الحال که به نظر می‌رسد اجماع نسبی در شورای عالی حول این طرح شکل گرفته است، حداقل انتظار از نمایندگان محترم به عنوان خادمان ملت، این است که با درخواست رسمی، ورود مجلس به این موضوع و بررسی این طرح در صحن مجلس را از دولت مطالبه کنند. آیا نمایندگان از تصمیمات پیشین دولت از طریق همین شورا عبرت نگرفته‌اند؟ آیا آقایان مجدداً در نظر دارند با تصمیمات ضرب‌الاجلی‌شان، فاجعه‌ای مانند آبان ماه سال گذشته را رقم بزنند؟! این روند فاجعه‌سازی دولت و هزینه کردن از نظام اسلامی و ولی فقیه تا کی بایستی ادامه پیدا کند؟ نمایندگان مردم تا کی می‌خواهند سکوت کنند؟!


نمایندگان محترم اعلام آمادگی کنند که اگر دولت طرحی برای اصلاح اقتصاد کشور دارد، حاضرند آن را در قالب سه فوریت در دستور کار قرار دهند.

 در نهایت شایان ذکر است بی‌شک حساسیت به این موضوع، مصداق حساسیت به مسائل انقلاب است. لذا همان طور که مقام معظم رهبری به نمایندگان محترم نیز فرمودند، از نمایندگان -بالاخص نمایندگان انقلابی- انتظار می‌رود که نسبت به این موضوع بی‌اعتنا نباشند. نمایندگان محترم، اگر می‌خواهند مجلس فعلی به واقع پاسخ‌گوی امید و انتظار مردم باشد، بایستی عیار خود را در این امتحان نشان دهند. هیچ وجدان بیداری نباید بپذیرد که نمایندۀ مردم باشد اما تأثیری در تصمیمات کلان برای آحاد ملت نداشته باشد.

 به امید آن که چنین مطالباتی بتواند مجلس شورای اسلامی را به رأس امور برگرداند و مردم نیز بارقه‌های انقلابی‌گری را در این مجلس مشاهده کنند.

امضاکنندگان:


-بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
-بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه‌نصیر
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس
بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اراک
بسیج دانشجویی دانشگاه قم
بسیج دانشجویی مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک

 بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی - علوم پزشکی تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی 
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی قم
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خمین
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور دلیجان
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شازند
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور میلاجرد
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور آشتیان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی محلات
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نراق
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تفرش
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مهاجران
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت هواپیمایی کشور
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قم
بسیج دانشجویی پردیس فارابی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده روابط بین الملل
بسیج دانشجویی پیام نور اراک
بسیج دانشجویی دانشگاه صدرا
بسیج دانشجویی دانشگاه ابرار
بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش
بسیج دانشجویی پیام نور ساوه
بسیج دانشجویی پیام نور محلات
بسیج دانشجویی پیام نور تفرش
بسیج دانشجویی پیام نور کمیجان
بسیج دانشجویی پیام نور میلاجرد
بسیج دانشجویی پیام نور آشتیان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قم
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خمین
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دلیجان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی جاسب
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی آستانه
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کمیجان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی فراهان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کمیجان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی فراهان
بسیج دانشجویی دانشگاه باقرالعلوم(ع) قم
بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه
بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خمین
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز عضو دفتر تحکیم وحدت
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری چند روز پیش طی نشست‌های علمی با کارگزاران در دانشگاه علامه طباطبایی به شوخی با بسیج دانشجویی پرداخت. وی بیان کرد که «هر کاری می‌کنیم با بسیج دانشجویی رفیق بشویم نمی‌شود. بسیج دانشجویی می‌گوید چرا حرف‌هایی که می‌زنید عمل نمی‌کنید، انتظار داریم ۱۰ مورد بیاورید و بگویید که چرا به این کارها عمل نکردید.»

بیشتر بخوانید: رابطه تشکل‌های دانشجویی و دولت در ۱۴۰۲ بر چه مداری چرخید؟

ایسکانیوز برای اینکه نظر و واکنش دانشجویان بسیجی را درباره سخنان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جویا شود، با چند نفر از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت‌وگو کرده است که در ادامه آن را مطالعه می‌کنید:

رفاقت به معنای چشم‌پوشی از تخلف نیست

امیرحسین شمشیری مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز به صحبت‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اینگونه پاسخ داد: من متوجه منظور آقای زلفی گل از به کار بردن عبارت «رفاقت با بسیج دانشجویی» نمی‌شوم. اگر منظور وی از رفاقت ایجاد فضایی برای این است که بسیج دانشجویی از تخلفات صورت گرفته در دانشگاه‌ها یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چشم پوشی کند، متاسفانه ما نمی‌توانیم با وزیر علوم رفاقتی داشته باشیم. این تخلفات شامل جذب و ارتقا اساتید یا تحصیل دانشجویان غیر ایرانی است.

وی در تکمیل سخنان خود اضافه کرد: اگر منظور زلفی‌گل از رفاقت، حاکی از سخنان گذشته‌اش مبنی بر اینکه بسیجی بودن را افتخار می‌داند، باشد. من می‌گویم که هر زمانی که یک گروهی مانند بسیج دانشجویی به دلیل سوابق درخشان و علمکرد مناسب خود، مورد تحریم واقع می ‌شود، برخی از افراد چنین موضع گیری هایی می کنند. البته آن هم به دلیل منفعت طلبی این افراد بوده که بسیار هم طبیعی است.

شمشیری تصریح کرد: به عنوان مثال اگر با حسن روحانی رئیس جمهور پیشین نیز گفت‌وگو شود، وی نیز خودش را یک بسیجی می‌داند. ولی موضوع این است که زمانیکه معیارهای بسیجی بودن را در ساحت عمل و مدیریت وی بررسی می‌کنیم، اینکه مطابق آرمان‌ها و ارزش‌ها و قوانین و مقررات باشد یا خیر، خودش یک چالش جدی است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پاسخ به گفته زلفی‌گل مبنی بر اینکه بسیج دانشجویی مثالی بیاورد که موضوع خاصی در دانشگاه‌ها مطرح شده و وزارت علوم برای حل آن عمل نکرده است، گفت: در حال حاضر ما شاهد مدرک فروشی در دانشگاه تهران هستیم. به این صورت که تعدادی دانشجوی غیر ایرانی جذب کرده‌اند، بدون اینکه فرآیند دقیقی برای جذب آنها سپری شده باشد.

وی ادامه داد: این دانشجویان غیر ایرانی حتی تسلط کافی و مناسبی به ادبیات فارسی ندارند. ولی به سادگی در دانشگاه تهران تحصیل می‌کنند. این موضوع به عقیده بنده، یک تخلف محسوب می‌شود. به این دلیل که برای دانشجو دعوت نامه ارسال شده و سپس آن فرد موفق به ثبت نام شده است ولی حتی نمی‌تواند به فارسی صحبت کند. این یک مطالبه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و وزیر علوم باید پاسخگوی آن باشد.

چرا وزیر علوم خود را از بسیج جدا می‌داند؟

علیرضا طاهری عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه روزی را به یاد داریم که وزیر علوم به بسیجی بودن خود افتخار می‌کرد، گفت: اگر وی خود را یک بسیجی معرفی کرده؛ پس چرا خود را جدا از مجموعه بسیج می‌داند؟ و تلاش دارد که با بسیج رفاقت داشته باشد.

وی ادامه داد: بسیج دانشجویی رسالت‌ مشخصی برعهده دارد و برای انجام وظایف خود نیاز به رفاقت به هیچ فرد، جریان یا سازمانی ندارد. البته این به این معنا نیست که ما به دنبال ایجاد روابط دوستان نیستیم؛ بلکه آرمان‌های خود را فدای رفاقت نخواهیم کرد.

طاهری مطرح کرد: برای بیان مطالبات بی‌پاسخ جریان دانشجویی از وزارت علوم، تحقیقا و فناوری نیاز به سخن گفت نیست؛ بلکه کافیست آقا زلفی‌گل سرچی در اینترنت انجام دهد یا از مسئول دفتر خود سراغ نامه‌های انباشته شده را بگیرد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228291 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به اقدامات اسرائیل علیه غزه/ رییس مجلس نمایندگان آمریکا رییس دانشگاه کلمبیا را تهدید کرد
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!