Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش روز سه شنبه ایرنا، شهاب الدین منتظمی در نشست مشترک یگان حفاظت محیط زیست پلیس فتای نیروی انتظامی در سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به روند رو به رشد سودجویی‌ها در دنیا از بحث حیات وحش افزود: در حال حاضر سودجویی از حیات وحش در دنیا رتبه پنجم و در مواردی ششم را دارد و با توجه به سود سرشاری که در این حوزه وجود دارد این رتبه در حال صعود به رتبه‌های بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: متأسفانه تهاجم و غارت محیط‌زیست و گونه‌های زیستی به وضعیتی رسیده که این روزها با خطر نابودی سمندر لرستانی مواجه هستیم و شواهد حاکی از آن است که این گونه در خارج از کشور به‌ عنوان حیوان خانگی دادوستد می‌شود.
مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به بخشی از اقدامات مجرمانه محیط زیستی در فضای مجازی، گفت: این روزها کار به جایی رسیده که برخی افراد سودجو برای جمع آوری پول برای تهیه خرگوش به‌عنوان غذای یوزهای ایرانی شماره حساب گذاشته و پول جمع آوری می‌کنند که این موضوع نیازمند پیگیری و برخورد جدی است.

منتظمی ادامه داد: تشویش اذهان عمومی در بحث‌های زیست محیطی در فضای مجازی از موضوعات دیگری است که نیازمند رصد و برخوردهای قانونی است زیرا برخی از افراد سوار بر احساسات مردمی باعث نگرانی دوستداران محیط زیست می‌شوند که در مواردی پاسخ‌های رسمی سازمان حفاظت محیط زیست قانع کننده نخواهد بود.

منتظمی همچنین در ارتباط با نمونه دیگری از اقدامات مجرمانه در فضای مجازی در حوزه محیط زیست گفت: در مواردی مشاهده می‌شود که برخی از نام‌های مسئولان محیط زیست در فضای مجازی منتشر شده و توهین‌ها و تهمت‌هایی به آنها مطرح می‌شود که امیدواریم با تعامل سازنده با پلیس فتای نیروی انتظامی نسبت به پیشگیری و کاهش این اقدامات مجرمانه موفق باشیم.

کوچ جرایم زیست محیطی به فضای مجازی در سال‌های اخیر
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست نیز با اشاره به کوچ مجرمان و جرایم زیست محیطی به فضای مجازی در سال‌های اخیر گفت: با راه اندازی مرکز فوریت‌های سایبری یگان حفاظت از محیط زیست، اجازه جولان به سودجویان زیست محیطی را نمی دهیم.
سرهنگ "جمشید محبت خانی" اظهار داشت: سال گذشته همزمان با  نیروی انتظامی، با حضور  سردار "اشتری" همایشی  با محوریت "حفاظت از محیط زیست" برگزار شد،  فرمانده ناجا در همایش مذکور بر اهمیت صیانت از محیط زیست تاکید و بر همکاری پلیس با این سازمان تاکید کرد.

وی افزود: از آنجایی که  صیانت از محیط زیست مسئله "ملی" است، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها برای حفظ آن هستیم و در پی دغدغه و ابلاغ  فرمانده ناجا، مقرر شد تمامی پلیس های تخصصی  با یگان حفاظت  از محیط زیست همکاری  و این یگان نیز همکاری تنگاتنگی با سازمان متولی داشته باشد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست  ادامه داد : پیرو تاکیدات اشاره شده با حضور پلیس فتا در سازمان حفاظت از محیط زیست  و امضای یک تفاهم نامه، مرکز فوریت‌های سایبری یگان حفاظت از محیط زیست ایجاد شد  و  از آنجایی که جرایم زیست محیطی در سال‌های اخیر به فضای مجازی کوچ کرده اند این مرکز از ابتدای سال راه اندازی شد.

سرهنگ محبت خانی با اشاره به اینکه  مجرمان زیست محیطی در سال‌های اخیر به فضای مجازی کوچ کرده اند، ادامه داد: از وظایف این مرکز می‌توان به شناسایی، رصد و پایش جرایم‌محیط زیستی، معرفی متخلفان به مراجع قضائی و فرهنگ سازی و اشاعه فرهنگ محیط زیستی در فضای سایبری اشاره کرد؛ همچنین سالم سازی فضای مجازی نیز از اهداف این مرکز است.

فرمانده یگان حفاظت از محیط زیست به متخلفان هشدار داد: متخلفان تصور می‌کنند فضای مجازی برای انجام تخلفات، امن است، اما من اعلام می‌کنم از این پس فضای مجازی نیز امن نیست و برخورد قاطع با متخلفان انجام می‌شود.

این مقام  انتظامی با اشاره به تلاش محیط بانان اظهار کرد:  ۵درصد از محیط بانان شهید و ۱۲درصد به جانبازی نائل آمده اند، اما نزدیک ۲۲ ماه است که هیچ محیط بانی به شهادت نرسیده درحالی که  در طیف های مختلف عملکرد ما روند افزایشی داشته است.

تقدیر از "خبرنگار پلیس "در پی فعالیت های اثر گذار در حوزه زیست محیطی کشور
در این نشست از فاطمه سلیمانی دبیر گروه ناجا و خبرنگار پایگاه خبری پلیس به عنوان «خبرنگار پلیس» در پی تلاش های صادقانه و فعالیت های اثر گذار در عرصه زیست محیطی کشور تقدیر شد.
"شهاب الدین منتظمی"؛ معاون رئیس سازمان محیط زیست به نمایندگی از " عیسی کلانتری " معاون رئیس جمهور حضور داشت. گفتنی است؛ سردار  "حسین امیرلی"؛ جانشین رئیس پلیس فتا، سرهنگ؛ " جمشید محبت خانی " فرمانده یگان حفاظت محیط زیست، جمعی از مقامات ارشد سازمان محیط زیست از دیگر مسئولان حاضر در جلسه بودند.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست پلیس فتا یوز ایرانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست پلیس فتا یوز ایرانی سازمان حفاظت محیط زیست پلیس فتا یوز ایرانی سازمان حفاظت محیط زیست یگان حفاظت محیط زیست فرمانده یگان حفاظت حفاظت از محیط زیست سال های اخیر نیروی انتظامی فضای مجازی فضای مجازی زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به تفاهم همکاری امضا شده میان شش استان منطقه ۵ گفت: در چهارمحال‌وبختیاری ۱۰روستا و ۵ شهر به عنوان مناطق آزمایشی اجرای طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شدند که تلاش داریم این طرح در سایر استان‎های منطقه ۵ نیز اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، سعید یوسف‌پور _امروز سه‌شنبه چهارم فروردین _در جلسه نشست هم‌اندیشی مدیران محیط زیست با اعضای شورای اسلامی استان کشور به مناسب هفته زمین پاک اظهار کرد: منطقه ۵ در کشور با شش استان شامل کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری بخش بزرگی از پهنه زاگرس را در کشور در بر می‌گیرند، منطقه زاگرس با تولید ۴۰ درصد منابع آب شیرین کشور نقش بی‌بدیلی در تمدن ایران و زیست بسیاری از استان‌ها و کلانشهرهای کشور را بر عهده دارد.

وی با اشاره به ارزش‌های طبیعی شش استان منطقه ۵ افزود: هم اکنون در منطقه ۵ کشور ۳۲ منطقه حفاظت شده، چهار پارک ملی، ۳۶ منطقه شکار ممنوع، ۵۰ تالاب، ۱۱ هزار واحد صنعتی در حوزه کشاورزی و تولید ۹۰۰ گرم پسماند سرانه شهری را داراست که نشان از اهمیت بالای این منطقه است.

مدیرکل اداره حفاظت از محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری گفت: هفته گذشته همایش ملی دانش سنتی در شهرکرد با هدف مستمرسازی دانش بومی محیط زیست برگزار شد و اعضای شورای اسلامی شهرها و روستاها با ظرفیت بزرگی که دارا هستند، در راستای مستمرسازی و کاربردی‌سازی این دانش ما را یاری کنند.

یوسف‌پور با اشاره به چالش‌های دیگری که در استان وجود دارد، اضافه کرد: مسئله سگ‌های بی‌صاحب در مناطقی از استان چالش جدی برای سلامت و بهداشت مردم استان است، همچنین مدیریت پسماند، ترافیک شهرها، افزایش سرانه فضای سبز و کمربندی شهرها سازماندهی صنف‌های آلاینده‌ساز داخل حریم شهرها نیز از مهم‌ترین موضوعات و چالش‌های مورد بررسی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان است.

وی گفت: تسهیل روند تأمین بودجه برای مدیریت اصولی پسماندها و تخصیص تسهیلات لازم جهت مدیریت پسماند به ویژه برای طرح مدیریت اجتماعی پسماند شهری که سنگ بنای آن تفکیک زباله از مبدا است، حل مشکلات زیست‌محیطی این منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست استان در پایان با اشاره به تفاهم همکاری امضا شده میان شش استان منطقه ۵ گفت: در چهارمحال‌وبختیاری ۱۰ روستا و ۵ شهر به عنوان مناطق آزمایشی اجرای طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شدند که تلاش داریم این طرح در سایر استان‌های منطقه ۵ نیز اجرا شود.

یوسف‌پور گفت: بحث‌های دیگری نظیر تخلفات شکار و صید در حریم جنگل و مراتب، تعارض باغداران با حیات وحش، تصرفات اراضی، تخریب جنگل‌ها که در تفاهم‌نامه‌های بعدی نیز در نظر گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین همکاری‌های مشترک شورای استان در جهت حفظ کاربری، افزایش سرانه فضای سبز در شهرها، ایستگاه‌های سنجش آب و هوا و توانمندسازی تشکل‌های محیط زیستی نیز مدنظر است.

کد خبر 747268

دیگر خبرها

  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری