Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان، از جهاد دانشگاهی خواست از ایده های نو و فناورانه در حوزه محیط زیست استقبال کند و گفت: جهاد دانشگاهی با ظرفیت های علمی و فناوری خود به سمت مدیریت پسماند از مبدا برود تا دیگر نیازمند زباله سوز و تصفیه شیرابه باشیم.

آیت الله رسول فلاحتی در دیدار با رئیس و معاونین و روسای مراکز علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی استان گیلان، جهاد دانشگاهی را نهاد همگام با انقلاب دانست و اظهار کرد: مراکز دانش بنیان و پارک های علم و فناوری مولود جهاد دانشگاهی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آثار و دستاوردهای خوب جهاد دانشگاهی طی چهل سال گذشته، افزود: جهاد دانشگاهی در نزد اهال علم و دانش شناخته شده است و باید توده مردم را با جهاد دانشگاهی و دستاوردهای علمی و فناورانه آن آشنا کنیم.

نماینده ولی فقیه در گیلان، جامعه موفق را جامعه ای دانست که رابطه قوی و مستحکم با مراکز علمی دارد و تصریح کرد: در دنیا کشورهایی به پیشرفت و توسعه دست یافته اند که برای علم احترام قائل هستند و رابطه خوبی با مراکز علمی و پژوهشی دارند.

فلاحتی، با بیان اینکه علم برای ملت ها سلطنت آور است، گفت: سلطنت علمی با سلطه و قهر بر ملت ها فرق دارد و لذا براساس آموزه های دینی، انسان همواره باید شاگردی علم و دانش را کند، اما به زیر سلطه رفتن درست نیست.

وی با اشاره به رشد علمی کشور بعد از انقلاب، خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب رتبه علمی ایران در دنیال ۷۴ بود، اما بعد از انقلاب به رتبه هفدهم رسیدیم و در حال حاضر رتبه ۱۵ را داریم. متاسفانه عده ای خودباختگی دارند و دم از پیشرفت دیگر کشورها می زنند.

امام جمه رشت، خودشیفتگی و خودباختگی را نادرست دانست و عنوان کرد: نباید یادمان برود که همیشه شاگرد علم و خدمتگزار عالم هستیم، اما باید خودکفایی و خوداتکایی داشته باشیم، زیرا بسیاری از کشورهای توسعه یافته در گام نخست به خودباوری و خودکفایی رسیدند.

آیت الله فلاحتی، با بیان اینکه جغرافیای ایران همه پتانسیل های طبیعی را برای پیشرفت ما فراهم کرده است، متذکر شد: نهادهایی همچون جهاد دانشگاهی و مراکز دانش بنیان و پارک های علم و فناوری مایه تعالی علمی و فناوری کشور هستند و لذا باید سرمایه های فکری این مراکز را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به نقش جهاد دانشگاهی در پرورش ایده ها و اندیشه های علمی جوانان، اضافه کرد: امروز جهاد دانشگاهی ماموریت دارد به سراغ صاحب نظران در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی برود، زیرا پسماند که برای کشورهای توسعه یافته طلای کثیف است، بلای جان ما شده و باید در این زمینه تبادیل فکری داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در گیلان، تبادل علمی و فکری را عامل رشد کشورها دانست و بیان کرد: انسان باید علم دیگران را بر علم خودش اضافه کند.

امام جمعه رشت، با بیان اینکه استان گیلان در حوزه محیط زیست بسیار آسیب دیده است، گفت: شرایط اقلیمی و جغرافیایی استان ما موجب شده سالانه ۳۰ میلیون مسافر داشته باشیم و اگر هر کدام از این مسافران یک تکه پسماند پلاستیکی تولید کند، محیط زیست ما نابود خواهد شد.

وی از جهاد دانشگاهی خواست از ایده های نو و فناورانه در حوزه محیط زیست استقبال کند و گفت: جهاد دانشگاهی با ظرفیت های علمی و فناوری خود به سمت مدیریت پسماند از مبدا برود تا دیگر نیازمند زباله سوز و تصفیه شیرابه باشیم.

آیت الله فلاحتی، با بیان اینکه زندگی مدرنیته و تکنولوژی های جدید محیط زیست و منابع طبیعی را تهدید می کند، یادآور شد: امروز با واردات بسیاری از بذرهای محصولات کشاورزی مواجه هستیم که اکثر این محصولات در استان و کشور ما تولید می شود لذا نهادهای علمی مانند جهاد دانشگاهی بر روی زندگی مردم کار کنند و به مافیای قدرت و سلطه و سرمایه اجازه فعالیت ندهند.

وی ویژگی جهاد دانشگاهی را ارتباط با نخبگان جامعه دانست و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به علم و دانش و خدمت افراد نگاه کند و از رویکرد جناحی دور باشد.

امام جمعه رشت، خواستار مشارکت فرهنگی جهاد دانشگاهی در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شد و تاکید کرد: در حوزه عفاف و حجاب نیازمند طراحی و دوخت لباس در تراز زن ایرانی مسلمان هستیم و جهاد دانشگاهی می تواند در این بخش حضور فعال داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حوزه محیط زیست جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است

نجمه کمالی مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نشست مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط زیست در شیراز که با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، با بیان اینکه توجه به جایگاه بانوان در دولت سیزدهم افزایش یافته است اظهار کرد: محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است، توسعه آموزش و توان افزایی بانوان در محیط زیست کاملا مشهود است.

 او بیان کرد: ۳۰ درصد از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست را زنان تشکیل می‌دهند و هم اکنون ۲۴۵ بانو در پست‌های مدیریتی مشغول خدمت هستند.

او افزود: افزایش سهم بانوان در مدیریت محیط زیست کشور یکی از راهبرد‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: انسجام، شبکه سازی و تقویت نشاط درون سازمانی، تعامل و ارتباط موثر با کارکنان ستاد و ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت زنان به ویژه خانواده‌ها به عنوان مهم‌ترین بنیان اجتماعی در گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست، تقویت شکوه مادری و جوانی جمعیت، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و اعتلا و گسترش فرهنگ و تقویت باور‌های دینی در حوزه خانواده از جمله مهم‌ترین اهدافی است که در این سازمان دنبال شده است.

کمالی همچنین اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست در جهت اجرای بند ح تبصره ۹ قانون بودجه و حمایت از بانوان را تشریح کرد و افزود: با اجرای رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه، حمایت از فرزند آوری، آموزش و مشاوره در حوزه خانواده، اجرای برنامه‌های حوزه زنان و خانواده، برگزاری کارگاه‌ها و برنامه‌های تخصصی در حوزه همسرداری، کار، خانواده، تعلیم و تربیت فرزند، ارتباط موثر والدین و فرزندان و برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی و برقراری تعادل و توازن بین کار و زندگی برای ارتقای جایگاه زنان و حمایت از آنان تلاش شده است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور همچنین با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به قشر زنان، ادامه داد: اجرای کامل قانون جوانی جمعیت در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، تعامل و همکاران با مادران دارای فرزند زیر ۲ سال برای استفاده از ظرفیت دورکاری، برگزاری دوره‌های آموزش تحکیم خانواده در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت بانوان متخصص در پست‌های مدیریتی، همکاری در برگزاری و اجرای برنامه‌های کارگروه محیط زیست و خانواده رویداد ملی خانواده و فرهنگی عامه و ارسال به موقع گزارشات اجرای مصوبه شوارای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و تشویق کارکنان از جمله انتظارات بانوان است.

کمالی همچنین خواستار تعامل و همراهی با مادران دارای فرزند زیر ۶ سال و موافقت با مرخصی آنان، حضور و عضویت مشاور امور زنان و خانواده اداره کل در جلسات شورای معاونین استان‌ها، تهیه لباس همسان برای بانوان به منظور آراستگی و حفظ عفاف و حجاب در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و راه اندازی اتاق مادر و کودک در جهت ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت و همچنین همکاری با اداره کل امور زنان و خانواده استانداری برای معرفی بانوی تاثیر گذار در حوزه محیط زیست شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی