Web Analytics Made Easy - Statcounter

فائو، شمار بیشتری از سم‌پاش‌ها را به همراه مقدار قابل توجهی از سموم آفت‌کش با فرمولاسیون غلظت بسیار کم، با ارزشی بیش از ۱۰۰ هزار دلار (۲۲ میلیارد ریال) در اختیار سازمان حفظ نباتات قرار داد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از دفتر نمایندگی فائو در ایران، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) دو محموله دیگر از تجهیزات و اقلام کنترل و مبارزه با ملخ صحرایی را در اختیار ایران قرارداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از این کمک‌ها، تقویت ظرفیت فنی کشور در زمینه ممانعت از ایجاد خسارت توسط این آفت مهاجر و کاهش آسیب‌های حاصل از آن است.

براساس بیانیه مطبوعاتی دفتر نمایندگی فائو در ایران، این سازمان در چارچوب برنامه همکاری‌های فنی اضطراری که از سوی فائو تأمین مالی شده و از طریق همکاری نزدیک با سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی ایران هم‌اکنون در دست اجرا است، ۵۷ دستگاه سم‌پاش با کاربرد فرمولاسیون غلظت بسیار کم (شامل ۵۰ سم‌پاش دستی و هفت سم‌پاش کوله‌پشتی) به همراه ۱۰۴۰۰ لیتر آفت‌کش از نوع دلتامترین با فرمولاسیون غلظت بسیار کم را با ارزشی بیش از ۱۰۰ هزار دلار (۲۲ میلیارد ریال) در اختیار سازمان حفظ نباتات کشور قرار داد.

به گفته مهناز شعبانی، کارشناس مدیریت آفات دفتر نمایندگی فائو در ایران، «این تجهیزات – که شامل محموله‌هایی که به تازگی تحویل داده شده‌اند به همراه ۲۵ سم‌پاش پشت‌وانتی از پیش تحویل داده شده – با استفاده از منابع مالی اختصاص یافته به این پروژه از سوی فائو خریداری شده‌اند و می‌توانند ظرفیت فنی نهاد‌های مسئول ایرانی را در زمینه کنترل و همچنین کاهش حجم و گستره ریزش ملخ‌های صحرایی به کشور تقویت کنند.»

شعبانی با تأکید بر اهمیت سامانه‌های هشدار زودهنگام ریزش ملخ‌های صحرایی، عنوان داشت: «فائو با هدف ارتقا و بهبود تلاش‌های ملی ایران در زمینه رصد، پایش و گزارش‌دهی ریزش ملخ‌های صحرایی به کشور، لپ‌تاپ‌ها، گوشی‌های هوشمند و نسخه بومی و ساده‌سازی‌شده نرم‌افزار موسوم به eLocust۳ برای گوشی‌های اندروید را در اختیار کشور قرار می‌دهد»

کارشناس مدیریت آفات دفتر نمایندگی فائو در ایران در ادامه افزود: «ارائه فرصت‌های یادگیری سطح بالا برای سه متخصص ارشد ایرانی به همراه برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای ۳۲۰ کارشناس و متخصص حفظ نباتات و کشاورزی، همچنین رانندگان و رؤسای ادارات استانی حفظ نباتات در پنج استان جنوبی کشور که تحت تأثیر آفت ملخ‌صحرایی قرار گرفته‌اند، از دیگر بخش‌های مهم این پروژه ۵۰۰ هزار دلاری فائو است که در ایران در حال اجرا است.»

از دیگر نتایج مورد انتظار این پروژه برنامه همکاری‌های فنی فائو با عنوان اقدام فوری برای ظرفیت‌سازی جهت کنترل ریزش ملخ‌های صحرایی در جمهوری اسلامی ایران، می‌توان به کمک به تدوین و توسعه یک راهبرد یکپارچه مدیریت ملخ‌های صحرایی در کشور و همچنین پشتیبانی از مقامات و نهاد‌های مسئول جهت پیاده‌سازی دستورالعمل‌های توصیه شده در راستای بهبود پایش و کاهش ریسک خطرات ریزش این ملخ‌ها در ایران اشاره کرد.

به گفته محمود چالکی، معاون مدیر آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور، «طی ۹ ماه گذشته بیش از ۴۰۶ هزار هکتار از اراضی کشور با استفاده از مواد شیمیایی (آفت‌کش) سم‌پاشی شده‌اند. در حال حاضر و به خاطر مهاجرت آفت ملخ صحرایی به نواحی تابستان‌گذران خود در پاکستان و هند، حضور و تراکم این آفت در کشور کاهش یافته است. با این حال، همچنان نگرانی‌های جدی وجود دارد که این آفت در مسیر بازگشت خود به سوی غرب نواحی تابستان‌گذران خود، یعنی در آبان‌ماه، بار دیگر کشور را در معرض هجوم قرار دهد.»

فائو به عنوان کارگزاری تخصصی و پیشروی سازمان ملل در زمینه افزایش امنیت غذایی و تغذیه، پروژه‌های مشابه دیگری را در کشور‌هایی که در معرض ریزش ملخ‌های صحرایی هستند اجرا می‌کند؛ هدف تمامی این پروژه‌ها پشتیبانی از کشور‌های عضو در زمینه مدیریت خطرات و تهدید‌های ناشی از این آفت است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مقابله با ملخ صحرایی کمک فائو به ایران سموم آفت کش ریزش ملخ های صحرایی سازمان حفظ نباتات سم پاش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۱۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است

رئیس سازمان غذا و دارو در در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه گفت: به دنبال کمک به تامین تجهیزات پزشکی و دارو و انتقال دانش فنی داروها به سوریه هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران اظهار کرد: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می‌‌شود، گفت: یکی از مؤلفه‌‌های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری‌های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت ‌های خوبی در زمینه‌های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن‌ های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • یک رکورد خاص و روحیه‌بخش در اختیار استقلال!
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت