Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@09:10:50 GMT

راه اندازی دسته های عزاداری در ایام محرم ممنوع است

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۱۵۵۸

راه اندازی دسته های عزاداری در ایام محرم ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، کارگروه هماهنگی عزاداری محرم و صفر در زیر مجموعه کمیته امنیتی، اجتماعی و سیاسی استان قزوین ظهر چهارشنبه با حضور حجت الاسلام زهرایی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، نمایندگان هیئت‌ها و دستگاه‌های اجرایی در اداره تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام زهرایی در این جلسه اظهار داشت: حفظ شعائر دینی و مذهبی برای ما اهمیت ویژه ای دارد اما امسال به دلیل مشکلات ناشی از انتشار ویروس کرونا بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا در کشور و زیر مجموعه‌های آن در استان عمل خواهیم کرد تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: نحوه برگزاری مراسم عزاداری‌ها و دسته‌های سوگواری بر اساس پروتکل‌ها و مصوبات ستاد تصمیم گیری شده و برای حفظ سلامت مردم هرگونه تجمع و عزاداری در محیط‌های بسته و مسقف و جابجایی و حرکت دسته‌ها نیز ممنوع شده است.

زهرایی تصریح کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برگزاری مراسم عزاداری در فضاهای روباز ورزشی، محوطه مدارس و فضای باز مساجد و امامزاده‌ها با زدن ماسک، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، حفظ فاصله گذاری اجتماعی مجاز است.

وی یادآور شد: هیئت امنای مساجد بزرگ و امامزاده‌ها موظف شده اند از پذیرش دسته‌های عزاداری و دعوت از آنها خودداری کنند و هرگونه علم کشی در ماه محرم نیز ممنوع شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین بیان کرد: عبور دسته‌های عزاداری و حرکت آنها در خیابان‌های شهر ممنوع است و در تاسوعا و عاشورا حرکت دسته‌های سینه زنی و زنجیرزنی را در میدان آزادی نخواهیم داشت.

وی گفت: پوشش رادیویی محرم برای ما در این شرایط بسیار اهمیت دارد و از صدا و سیمای قزوین درخواست کرده ایم تا پوشش خبری مستمر داشته باشند و زیرنویس مصوبات کارگروه را پخش کنند.

زهرایی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود صدا و سیمای قزوین فیلم‌های کوتاه و مصاحبه با مداحان و هیئت داران و علم داران شاخص داشته باشد و توصیه‌های بهداشتی از زبان این افراد به اطلاع مردم رسانده شود.

وی اظهار داشت: همچنین تهیه چند برنامه در داخل شهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مسجدالنبی و هیئت رزمندگان می‌تواند جذابیت لازم را داشته و برای مردم هم مفید باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: حیات مساجد، مدارس، ورزشگاه‌ها و هر جا محیط باز داریم محل مناسبی برای برگزاری هیئت‌های مذهبی است و امسال به دلایل رعایت بهداشت، برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی را برگزار نخواهیم کرد اما روز جهانی حضرت علی اصغر می‌تواند با تهیه یک برنامه نمادین در صدا و سیما این کمبود را جبران کند تا مردم از داخل خانه‌ها به ائمه متوسل شوند.

زهرایی اضافه کرد: ۱۵ سال است هیئت متوسلین حضرت علی اصغر (ع) فعال بوده و در حال حاضر ۶ هزار پایگاه در ۴۲ کشور جهان فعال شده و در این راستا در استان هم ۱۷۵ پایگاه و شهر قزوین هم ۹ پایگاه فعال شده است.

وی بیان کرد: در واگذاری حیات مدارس باید دقت کرد و هر هیئتی که قبلاً درخواست داده باشد ما پیگیر اختصاص محوطه باز مدارس برای عزاداری هیئت‌ها خواهیم بود.

زهرایی افزود: خیلی از مناطق استان مراسم خاصی دارند و باید مردم را توجیه و قانع کنیم که برای حفظ سلامت خود از برگزاری هر گونه تجمع خودداری کنند البته برخی مراسم مانند تاسوعا و عاشورا می‌تواند با جمعیت کم و فاصله گذاری به صورت محدود برگزار شود.

کد خبر 4996862

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد زهرایی تبلیغات اسلامی قزوین مراسم عزاداری ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم آمار کرونا ماه محرم گرگان محرم 99 شهرکرد کمک مومنانه قزوین بیرجند تبلیغات اسلامی استان قزوین دسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۱۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد

محمود ایرانمنش، در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان درخصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعۀ این بازارچه‌ها در سطح شهر که در محل دفتر معاونت خدمات‌شهری شهرداری کرمان تشکیل شد، افزود: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب مکان بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند، تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان تصریح کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

ایرانمنش افزود: قصد داریم تا پایان امسال تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همۀ مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوۀ باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

وی افزود: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قرارداد‌های شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست، گفت: پارسال چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

محمدرضا حاج‌عباسی، با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، تصریح کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی تأکید کرد: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان هم بیان کرد: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای از سوی معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

امیر هاشمی، افزود: پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاورد‌های آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغۀ همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است.

وی تصریح کرد: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار داشت: توسعۀ بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

 سه بازارچۀ محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان «غدیر دو»، بلوار «پزشک» و شهرک «شهید مطهری» انتهای بلوار «حضرت ابوالفضل (ع)»، از اول فروردین‌ماه امسال کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • کتک کاری وحشتناک داور در بازی فوتبال دسته دو جوانان تهران/ دستور موقت برای خاطیان+ فیلم
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی اصفهان برگزار شد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • انعکاس مشکلات شما در صدای مردم ششم اردیبهشت ماه استان قزوین
  • عزاداری زنان با لباس‌های عجیب و غریب در خیابان
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد