Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر ایمانیان مدیر جهاد کشاورزی مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: کارشناسان شبکه مراقبت و حفظ نباتات مهاباد از تله‌های فرمونی نصب شده به منظور مبارزه با آفت برگخوار پاییزه در مزارع ذرت روستا‌های گاپیس و حاجی خوش مرکز دهستان مکریان شرقی بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه تله‌های فرمونی برای مشخص کردن زمان ظهور حشرات بالغ و برنامه ریزی برای مدیریت آفت و ردیابی حشرات بالغ غیر عقیم است، افزود: در این طرح با سرکشی و بازدید‌های هفتگی کارشناسان حفظ نباتات از تله‌های نصب شده و با استناد به تعداد آفات شکار شده به نحوه و زمان مناسب مبارزه با آن آفت می‌توان دست یافت.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد تصریح کرد: محصولات کشاورزی در همه جای دنیا مورد حمله آفات خسارت زا قرار می‌گیرند و خسارات زیادی به تولیدات کشاورزی وارد می‌شود، روش سنتی استفاده از حشره کش‌ها در کنترل آفات نه تنها قادر به کنترل کامل خسارت ناشی از حمله آفات نیست بلکه به علت اثرات جانبی سموم به عنوان آلاینده‌های آب و خاک اثرات زیانباری را به محیط زیست وارد می‌کند.

ایمانیان ادامه داد: مبارزه علیه این آفات باید به صورت تلفیقی یعنی به کارگیری چندین روش مبارزه از جمله بیولوژیکی، مکانیکی یا زراعی و شیمیایی باشد که بتواند حداکثر بازدهی را داشته باشد و مبارزه شمیایی و سمپاشی مزارع فقط در صورت لزوم و با هماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات و یا گیاهپزشکان باید صورت پذیرد.

انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی مبارزه با آفات نصب تله های فرمونی حفظ نباتات محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۱۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، عبدالرضا سید احمدی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در سال زراعی جاری حدود ۱۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان به زیر کشت چغندرقند رفت.

از آغاز برداشت چغندر قند در استان تاکنون ۵۹ هزار و ۸۰۰ تن محصول برداشت شده است.

وی ادامه داد: این میزان برداشت از ۹۲۰ هکتار از مزارع چغندر قند استان خوزستان انجام شده است.

 پیش بینی می‌شود امسال بیش از از این میزان بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول چغندر قند از مزارع استان برداشت شود.

دیگر خبرها

  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان