Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@21:34:41 GMT

کاهش بیش از حد انتظار عرضه نفت آمریکا در ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۲۴۲۴

کاهش بیش از حد انتظار عرضه نفت آمریکا در ۲۰۲۰

اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) اعلام کرد کاهش تولید نفت خام ایالات متحده آمریکا در ۲۰۲۰ بیش از برآورد پیشین این نهاد خواهد بود.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از خبرگزاری رویترز، اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) روز سه‌شنبه (۲۱ مردادماه) پیش‌بینی کرد که تولید نفت خام ایالات متحده آمریکا امسال ۹۹۰ هزار بشکه در روز کاهش می‌یابد و به ۱۱ میلیون و ۲۶۰ هزار بشکه در روز می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که در برآورد پیشین این نهاد مقدار کاهش تولید ۶۰۰ هزار بشکه‌ در روز پیش‌بینی شده بود.

این اداره همچنین انتظار دارد که مصرف نفت و دیگر سوخت‌های مایع ایالات متحده در سال ۲۰۲۰، روزانه ۲ میلیون بشکه کاهش یابد و به ۱۸ میلیون و ۴۶۰ هزار بشکه در روز برسد، رقم کاهش مصرف در برآورد پیشین ۲ میلیون و ۱۲۰ هزار بشکه در روز بود.

اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده اعلام کرد که تقاضای جهانی نفت و سوخت‌های مایع به‌طور میانگین در ماه ژوئیه حدود ۹۳ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز بوده است.

این نهاد افزود: تقاضا نسبت به پارسال ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته، اما در مقایسه با میانگین تقاضا در سه ماه دوم امسال که ۸۵ میلیون بشکه در روز بود، افزایش یافته است.

این نهاد پیش‌بینی کرد که تولید نفت خام ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ ، ۱۲۰ هزار بشکه در روز کاهش یابد و به ۱۱ میلیون و ۱۴۰ هزار بشکه در روز برسد. در برآورد پیشین مقدار کاهش تولید ۶۲۰ هزار بشکه در روز پیش‌بینی شده بود.

براساس این برآورد، تقاضای نفت ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۱، یک میلیون و ۵۷۰ هزار بشکه در روز کاهش می‌یابد و به ۲۰ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز می‌رسد. رقم کاهش تقاضا در برآورد پیشین یک میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نفت بازار نفت عرضه نفت هزار بشکه در روز کاهش بشکه در روز ایالات متحده پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، اخیراً مصوبه‌ای را امضا و تبدیل به قانون کرد که فعالیت تیک‌تاک در این کشور را در صورت عدم واگذاری آن از سوی شرکت بایت‌دنس، ممنوع می‌کند.

قانون جدید به بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، ۲۷۰ روز مهلت می‌دهد تا مالکیت و دارایی‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را واگذار کند. شو زی چو، مدیرعامل این پلتفرم اجتماعی در واکنش به این قانون گفت: «مطمئن باشید که ما جایی نمی‌رویم. حقایق و قانون اساسی به نفع ما هستند و انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.»

قانون امضا شده از سوی بایدن تا روز ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، یک روز پیش از پایان دوره او، به این شرکت فرصت می‌دهد که برای فروش تیک‌تاک اقدام کند؛ اما اگر تشخیص داده شود که بایت‌دنس در حال طی فرایند اجرای این قانون است، مهلت مذکور می‌تواند تا سه ماه تمدید گردد.

این در حالی است که دادگاه ایالات متحده پیش‌تر و در سال ۲۰۲۰، تصمیم ترامپ برای ممنوعیت تیک‌تاک و وی چت را رد و ملغی کرد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «ما نمی‌خواهیم شاهد ممنوعیت این پلتفرم باشیم. مسئله مالکیت دولت چین است.»

چو با تأکید بر اینکه تیک‌تاک همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و محدودیت‌ها را به چالش می‌کشد، گفت: «اشتباه نکنید این یک ممنوعیت برای تیک‌تاک است.»

اکنون بسیاری از کارشناسان این پرسش را مطرح می‌کنند که در صورت تلاش بایت‌دنس برای واگذاری تیک‌تاک، آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید این پلتفرم را دارد و آیا چین و سازمان‌های دولتی ایالات متحده فروش آن را تأیید می‌کنند؟

بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، تیک‌تاک قصد دارد، این مصوبه را با استناد به متمم اول قانون اساسی آمریکا به چالش بکشد و انتظار می‌رود که کاربران این برنامه نیز مجدداً اقدامات قانونی را علیه تصمیم دولت به کار گیرند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا اعلام کرد: «ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلتفرم‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.»

دلیل این اقدام قانون‌گذاران ایالات متحده نگرانی گسترده از دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها و نظارت بر آن اعلام شده است. نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک جبهه مهمی در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن محسوب می‌شود. از سوی دیگر، هفته گذشته نیز اپل اعلام کرد که چین به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی خواستار حذف واتس‌اپ و پلتفرم‌های متا از اپ استور این شرکت در چین شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟