Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شبکه عبری زبان از معاملات محرمانه‌ دولت‌های سابق اسرائیل برای اسکان مجدد آوارگان فلسطینی در کشورهای دیگر پرده برداشت؛ فلسطینی‌هایی که صهیونیست‌ها آن‌ها را از شهرها و روستاهایشان در سال ۱۹۴۸ بیرون کردند.

به گزارش ایسنا، شبکه "کان" رژیم صهیونیستی در گزارشی نوشت: جنگ ژوئن ۱۹۶۷ اسرائیل را به یک "قدرت بزرگ" در سطح جهان تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اراضی تحت سیطره اسرائیل چند برابر شد و در عین حال مشکلات نیز افزایش یافت. اسرائیل بر ارتفاعات جولان، کرانه باختری، قدس و نوار غزه سیطره یافت اما با چالش‌های جدیدی به دلیل سه برابر شدن تعداد ساکنان عرب و اضافه شدن یک میلیون نفر به آن‌ها از آوارگانی که طی جنگ ۱۹۴۸ از اراضی‌شان بیرون رانده شدند، مواجه شد.

طرحی برای کوچ فلسطینی‌ها وجود داشت که همچنان در دفتر لوی اشکول، نخست‌وزیر وقت اسرائیل در آن زمان باقی مانده است. اسرائیل طرح‌های شکست خورده دیگری نیز برای انتقال فلسطینی‌ها از غزه به کرانه باختری داشت.

این شبکه اعلام کرد: یکی از این طرح‌ها برای حل مسئله آوارگان ایجاد شهرک فلسطینی در العریش در سینای مصر بود که ۵۰ هزار فلسطینی در آنجا ساکن شوند.

همچنین طرح دیگری برای انتقال ۶۰ هزار فلسطینی به پاراگوئه وجود داشت.

این شبکه افزود: پروتکل‌های جلسه‌ای که مه ۱۹۶۹ برگزار شد نشان داد کمیته وزارتی برای بررسی طرح محرمانه بین تسفی زامیر، رئیس دستگاه جاسوسی اسرائیل(موساد) و مقامات پاراگوئه با حضور گولدا مائیر، نخست‌وزیر وقت اسرائیل و ایگال آلون، معاون نخست‌وزیر و یسرائیل برزیلای، عضو حزب تندرو مابام(حزب کارگران) تشکیل جلسه داده است.

مائیر، نخست‌وزیر وقت اسرائیل در نشست کمیته وزارتی گفت: اعضا باید به یاد بیاورند که ما یک بار امکان مهاجرت اعراب به برزیل را بررسی کردیم و به تسفی زامیر پیشنهاد دادیم یک نفر را برای اطلاع یافتن از نتایج بفرستد. زامیر اکنون در وضعیتی است که می‌تواند به ما خبر دهد اوضاع چگونه پیش می‌رود. ما باید تصمیم بگیریم و بسیار مهم است که تصمیم با نظر همگان باشد.

رئیس وقت موساد گفت:  موافقت دولت پاراگوئه با اسکان دستکم ۶۰ هزار فلسطینی مسلمان در طول ۴ سال در دست بررسی است. زمانی که اسرائیل شروط تعیین شده را محقق کند پاراگوئه آماده اسکان فلسطینی‌ها خواهد بود. توافق‌نامه میان نماینده اسرائیل و کنسول پاراگوئه در آرژانتین امضا شده است. دولت پاراگوئه می‌خواهد ما تمام هزینه‌های انتقال فلسطینی‌ها را برعهده بگیریم. مشکلی که باید آن را حل کنیم فقط ۳۵۰ هزار دلار نیست بلکه ما نیاز به اتخاذ تصمیمی درباره طرحی داریم که به ۲۰ الی ۳۰ میلیون دلار در طول چند سال نیاز دارد و به نظر من این تنها بخشی از مشکل را حل می‌کند؛ چراکه ما درباره ۶۰ هزار فلسطینی صحبت می‌کنیم.

در این نشست زامیر پیشنهاد انتقال فلسطینی‌ها به پاراگوئه را داد و آن را "بسیار معتبر" دانست.
زامیر اذعان کرد که اسرائیل با دشوارهایی برای بیرون کردن فلسطینی‌ها از اراضی‌شان مواجه شده است. 

این شبکه اعلام کرد یکی از سؤالات مهمی که در این نشست مطرح شد درباره ماهیت اقداماتی بود که باید برای مخفی نگه داشتن پروژه اتخاذ می‌شد. انجام عملیات بیرون کردن فلسطینی‌ها با شکست بزرگی مواجه شد و به فاجعه منجر شد. در تابستان ۱۹۶۹ تعداد فلسطینی‌هایی که به پاراگوئه منتقل شدند تنها ۳۰ نفر از مجموع ۶۰ هزار نفر بودند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسراييل فلسطين هزار فلسطینی نخست وزیر فلسطینی ها ۶۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد

ایهود المرت، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در مقاله خود در روزنامه عبری زبان «هاآرتص» افزود: اکثریت قاطع اسرائیلی‌ها معتقدند که تنها انگیزه گسترش جنگ و حمله به رفح حفظ آینده سیاسی نتانیاهو است، زیرا حمله به رفح به هیچ وجه به نفع اسرائیل نیست.

وی همچنین تاکید کرد که نتانیاهو در داخل حباب جدا از واقعیت زندگی می‌کند و در آن حباب به خود و دیگران می‌گوید که برای ادامه حیات اسرائیل می‌جنگد و ماموریت تاریخی او مقابله با جهان برای دفاع از اسرائیل در برابر تمام کسانی است که می‌خواهند اسرائیل را نابود کنند.

المرت با اذعان به اینکه گفتن این موضوع از نظر احساسی دشوار است، اعتراف کرد که «مهم است درک کنیم که اسرائیل از این رویارویی پیروز بیرون نخواهد آمد» او در عین حال بر لزوم درک این موضوع تاکید کرد که همه اهداف صحبت‌های مداوم نتانیاهو در مورد «پیروزی کامل» را درک کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز نقشه اسرائیل برای حمله به رفح؟ کوچاندن فلسطینیان از منطقه شرقی رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی کلید خورده + فیلم
  • عاموس گلعاد: السنوار قدرت بیرون کردن اسرائیل از غزه را دارد
  • مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است
  • آمده‌ایم که بمانیم!
  • ساسولو ۱-۰ اینتر: دومین شکست فصل قهرمان
  • آمریکا به قطر: اگر رهبران حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفتند، آن‌ها را بیرون کنید
  • نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد
  • اولمرت: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد