Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازآفرینی باغ‌راه‌های شهر سمنان نقش ارزنده در جذب گردشگر و توسعه گردشگری شهری دارد

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ مجید نظری، رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر سمنان با اشاره به نظام کهن تقسیم آب در این شهر، تاکید می‌کند: شهرداری سمنان از اواخر سال ۱۳۹۴ به صورت پایلوت طرح بررسی و ایجاد باغ‌راه معابر و کوچه باغ میان محله منتهی به استخر زاوغان را در دستور کار قرار داد و در حال حاضر عملیات اجرایی و زیرساختی احداث پنج باغ راه توسط شهرداری انجام شده است و هفتمین باغ راه نیز در آینده ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: از مهم‌ترین باغ راه‌هایی که احداث آن در دستور کار شهرداری سمنان قرار گرفت ، محور منتهی به استخر کدیور است که به باغ راه "نی کیژه" موسوم است و عملیات کف سازی، بدنه سازی، نصب تیرهای برق چوبی و تجهیز امکانات رفاهی و امنیتی آن انجام شده است. رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر سمنان عنوان می‌کند: در طرح جامع شهری، محدوده شهر سمنان دو هزار و ۵۹۴ هکتار برآورد شده است که حدود ۵.۵۳ هکتار از این میزان باغات است که بیشتر آن در محلات ثلاث و منطقه جهادیه قرار دارد.

نظری با بیان اینکه در احیا و بازآفرینی باغ راه‌ها دو رویکرد جدید وجود دارد، خاطرنشان می‌کند: با توجه به اینکه متأسفانه در طرح جامع شهری سمنان بسیاری از باغات در شرایط فعلی به صورت بایر دیده می‌شود و لکه‌های بسیار ناخوشایندی در محدوده شهری قابل رؤیت است، مشاور طرح با توجه به حساسیت کاربری باغات این لکه‌ها را به صورت سبز در طرح‌های جامع و تفصیلی نشان می‌دهد و تغییر کاربری خط قرمز مدیریت شهری است که مهم‌ترین مشکل آن‌ها کمبود آب و مدیریت نادرست منابع آبی است. او مشکل دیگری که در زمینه احیای باغات وجود دارد را وجود معضلاتی در زمینه مسائل حقوقی اعم از توارث می‌داند، و ادامه می‌دهد: این مشکلات باعث شده برخی اراضی شهری به صورت بایر رها شود؛ البته احیای مجدد باغات توسط شهرداری با مشکلاتی مانند کمبود منابع آبی نیز مواجه است به همین دلیل با اجرای سنگ فرش در باغ راه‌ها، شرایط لازم برای مدیریت منابع آب فراهم شده است، پس از این طرح‌های گردشگری نیز در این مناطق اجرا می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر سمنان با بیان اینکه احیای باِغات قطعاً در بهبود روحیه شهرنشینان نیز تأثیرگذار است، همکاری دستگاه‌های اجرایی در این زمینه را بسیار مهم می‌داند و تاکید می‌کند: اگر احیا و بازآفرینی باغات با هدف جذب گردشگر باشد باید زیرساخت‌ها نیز به صورت کامل فراهم شود تا بهره‌برداران و شهروندان و گردشگران بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند و صرفاً انجام بدنه سازی و کف سازی گردشگر در این زمینه مناسب نیست؛ تأمین امنیت، نورپردازی و ارائه خدمات زیربنایی مانند تأسیس سرویس بهداشتی و استراحت‌گاه در این زمینه بسیار ضروری است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازآفرینی باغ باغ راه ها شهر سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان

سرپرست مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان از بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان خبر داد.

محمودرضا دارایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در سمنان اظهار کرد: بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان توسط عوامل مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان آغازشده است.

وی افزود: شهرداری سمنان تسهیلات و مشوق‌های ویژه‌ای برای بازآفرینی با تاکید بر بازسازی، بهسازی، نوسازی و مقاوم‌سازی بافت‌های فرسوده شهری و خانه‌های قدیمی و تاریخی ارائه می‌دهد.

مدیر بافت تاریخی شهرداری سمنان خاطرنشان کرد: در شهر سمنان ۵۷۳ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد میانی وجود دارد.

سرپرست مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران در بازآفرینی شهری، باعث رشد و ارتقای سطح کیفی سیما و منظر شهری خصوصاً در محدوده بافت تاریخی می‌شود.

کد خبر 750843

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان