Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

فائزه دولتی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ با بیان این که خانه ملک الشعرا بهار  متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) است، گفت: این ملک چند سالی است که بلااستفاده مانده و از آنجا که پیش از این کاربری مسکونی داشته، خرید و فروش آن به راحتی مقدور بود.

او افزود: با تلاش های شهرداری منطقه ۷ ، کاربری این ملک از مسکونی به فرهنگی تغییر پیدا کرد تا به راحتی قابل تخریب و خرید و فروش نباشد و نتوان به جای آن برج و یا ساختمان چند طبقه ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولتی با رد شایعات مربوط به تخریب خانه ملک الشعرا بهار، اضافه کرد: تاکنون هیچگونه مجوزی از شهرداری منطقه ۷ برای تخریب این خانه صادر نشده و حتی درخواستی نیز برای این امر ارائه نشده است. 

همچنین معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ با بیان اینکه تاکنون اعتباری برای تملک خانه ملک الشعرا بهار به منطقه داده نشده به شهر گفت: تملک این ملک در برنامه شهرداری منطقه ۷ قرار دارد و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز به صورت جدی پیگیر تخصیص اعتبار برای تملک آن است. 

خانه ملک الشعرا بهار در تهران که مربوط به دوره پهلوی اول است، در خیابان طالقانی، خیابان ملک الشعرای بهار، کوچه گوهر، پلاک چهار واقع شده است. این اثر که دارای عرصه ای ۶۰۰ متری و یک بنای دو طبقه است در تاریخ دوم بهمن ۱۳۸۲ به‌عنوان یکی از  آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

به گزارش شهر، محمدتقی بهار  ملقب به ملک الشعرا در سال ۱۲۶۵ خورشیدی به دنیا آمد و اول اردیبهشت ۱۳۳۰ در خانه مسکونی خود در تهران چشم از جهان فروبست و در آرامگاه ظهیرالدوله شمیران به خاک سپرده شد. او شاعر، ادیب، نویسنده، روزنامه‌نگار، تاریخ‌نگار و سیاست‌مدار معاصر ایرانی بود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت

به گزارش خبرنگار مهر، خانه منصوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در غالب پرونده مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد به شماره .۸۰۰۸ مورخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد. این بنا متعلق به «منشور الملک» است که آن را به فخرالدوله نسبت می‌دهند.

عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد و بنایی که تا قبل از این محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود، به خانه مداحان تبدیل شد.

سوم شهریور سال ۱۴۰۲ با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، شهید گمنام والا مقامی پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و همزمان وحیدرضا انارکی شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای در خور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، در اقدامی توسط شهرداری منطقه ۱۲ و بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای بر روی مقبره این شهید والا مقام ایجاد شد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسؤولین ایجاد کرد و در همان زمان «مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان» در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران دستور حذف این سازه و عدم ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای مخدوش شده خانه منصوب، دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

کد خبر 6087285 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • فردا: مصاف نخست شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد