Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به چالش‌های پیش روی صادرات محصولات کشاورزی اظهار‌ کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و تعهدات ارزی صادرکنندگان، صادرات محصولات کشاورزی به صورت مویرگی در حال انجام است.

صادرکنندگان مسیر صادرات را دور می‌زنند

او افزود: با وجود فساد پذیری بالای محصولات میوه و تره بار و عدم ریسک پذیری شرکت‌های بیمه‌ای و تعهدات ارزی، صادرکنندگان مسیر دور زدن را در پیش گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورانی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی در توسعه صادرات غیرنفتی اهمیت به سزایی دارد، بیان کرد: با توجه به حجم بالای محصولات کشاورزی، روان سازی صادرات امری ضروری است؛ چرا که در شرایط فعلی تحریم امکان انتقال ارز به صورت مستقیم وجود ندارد.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: در شرایط فعلی اقتصاد، مسئولان از صدور بخشنامه و دستورالعمل‌هایی که منجر به کندی صادرات می‌شود، باید پرهیز کنند تا با ایجاد زیرساخت‌های لازم به سمت و سوی جهش صادرات حرکت کنیم.

او با اشاره به راهکار‌های رونق صادرات محصولات کشاورزی گفت:  باید ارز حاصل از صادرات را به بانک‌های ایرانی کشور‌های حوزه خلیج فارس بدهند و ریال آن را به حساب صادرکننده واریز کنند یا در مقابل صادرات، واردات را بدون انتقال ارز انجام دهند.

نورانی در پایان با انتقاد از این مسئله که طی ۱۰ سال اخیر خبری از اعطای جایزه صادراتی به صادرکنندگان نیست، تصریح کرد: نبود زیرساخت‌های لازم در بخش جاده ای، دریایی و هوایی از دیگر مشکلات پیش روی صادرات به شمار می‌رود، در حالی که برای چرخیدن اقتصاد کشور همسو با جهش تولید باید جهش صادرات داشته باشیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ حجت امانی به خبرگزاری صدا و سیما گفت‌: این میزان صادرات از نظر ارزش دلاری ۹ درصد و از لحاظ تناژ کالا نیز ۱۵ درصد  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی افزود: عمده محصولات صادرشده از طریق گمرک شامل محصولات پتروشیمی (کود اوره و آمونیاک)، محصولات فولادی، مصنوعات پلاستیکی، رب گوجه فرنگی، الکترود و سایر محصولات بوده که به کشور‌های ترکمنستان، آلمان، عراق  و سایر کشور‌ها صادر شد.
کاهش ۶۳ درصدی واردات به استان
سرپرست گمرک استان در ادامه با اشاره به کاهش واردات کالا در فرودین ماه نیز افزود: در این مدت   بیش از ۳۰۰ تن کالا به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار از طریق گمرک وارد استان شد که با کاهش ۶۳ درصدی حجم کالای وارداتی و همچنین کاهش ۷۶ درصدی ارزش دلاری کالا‌ها  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل مواجه بوده است.
عمده محصولات وارداتی الیاف شیشه بود که از کشور‌هایی شامل چین، و برزیل به کشور وارد شده است.

دیگر خبرها

  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان