Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پارک فناوری پردیس با بیان این‌که بیش از ۲۰ هزار نفر در رویدادهای نوآوری حضور دارند، گفت: اینوتکس یکی از عناصر فعال اکوسیستم نوآوری است و نهمین دوره آن به عنوان اولین نمایشگاه مجازی کشور از امروز آغاز به کرد، درحالی که صدها استارتاپ در آن مشارکت دارند.

به گزارش ایسنا،مهدی صفاری نیا امروز در افتتاحیه نهمین نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس۲۰۲۰ که به صورت مجازی در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد، با بیان اینکه از ۹ سال پیش که در زمینه برگزاری نمایشگاه اینوتکس آغاز به فعالیت کردیم، امروز این نمایشگاه به بلوع خود رسیده است، افزود: اینوتکس از همان ابتدا فرزند زمان خودش بود؛ آن زمان که کشور نیاز به انتقال تکنولوژی داشت اینوتکس هم با محوریت انتقال تکنولوژی و رفع نیاز کشور شروع به کار کرد، ولی بعد از آن نیز موضوع صادرات مطرح شد که اینوتکس با محوریت صادرات و همکاری‌های فناورانه بین کشورها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه اینوتکس در زمینه صادرات و همکاری‌های بین المللی محصولات شرکت‌های دانش بنیان نقش آفرینی کرده است، اظهار کرد: از سال ۹۳ اینوتکس با موضوع پیشرفت‌های کشور و ایجاد اکوسیستم فناوری و نوآوری برگزار شد و از همان زمان موضوع شتابدهنده های نوآوری، استارتاپ‌ها، صندوق‌های نوآوری و خطر پذیر مطرح شد که این فرهنگ سازی در اینوتکس نیز به وجود آمد.

صفاری نیا، با بیان اینکه از همان زمان صدها و هزاران تیم به فعالیت‌های نوآورانه در دانشگاه‌ها وارد شدند، ادامه داد: دغدغه فعالیت استارتاپی که محرک اکوسیستم نوآوری هستند، آغاز شد و عملا  با رویدادهای نوآورانه‌ای که توسط پارک فناوری پردیس برگزار شد، بر اساس آخرین آمار بیش از ۲۰ هزار نفر در بیش از ۶۰ شهر کشور شرکت داشتند که این نشان می‌دهد عملا جریان نیروی انسانی وارد اکوسیستم نوآوری شده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه از همان ابتدا دانشگاه‌ها در کنار پارک‌ها و مراکز رشد فعالیت خود در زمینه نوآوری را آغاز کردند، یادآور شد: امروز با فعال شدن عناصر کلیدی نوآوری در کشور شاهد هستیم که اینوتکس توانسته محفلی برای جمع شدن بازیگران اکوسیستم نوآوری در راستای هم افزایی و پیشرفت کشور باشد.

صفاری نیا با تاکید بر اینکه شرکت‌های دانش بنیان بدون شبکه سازی و عناصر اکوسیستم نوآوری نمی‌توانند نقشی ایفا کنند و باید در تعامل کامل با نهادهای تامین مالی، بازار و شرکت‌ها باشند، افزود: نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس به این اکوسیستم فناوری ونوآوری توجه ویژه‌ای کرده تا جریان هم افزایی در اکوسیستم نوآوری اتفاق بیفتد. اینوتکس یکی از عناصر فعال اکوسیستم نوآوری است که امسال به عنوان اولین نمایشگاه مجازی برگزار می‌شود و با این وجود صدها استارتاپ در آن مشارکت دارند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر هزاران نفر این نمایشگاه را دنبال می‌کنند، خاطر کرد: این نشان می‌دهد که اینوتکس به عنوان یکی از اجزای اکوسیستم نوآوری نقش‌افرینی کرده است.

به گفته رئیس نمایشگاه اینوتکس، نمایشگاه امسال جریان زیست بوم را دنبال می‌کند، درحالی که مشارکت عناصر اکوسیستم نوآوری در این نمایشگاه آنلاین بیش از سال‌های گذشته است.

به گزارش ایسنا، نهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ از امروز تا شنبه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/00373z

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نمایشگاه استارتاپ ها پارک فناوری پردیس اکوسیستم نوآوری برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴