Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علی رغم گذشت یکسال از قطع سرویس اینترنت در کشمیر دولت هند هنوز اقدامی برای وصل سرویس اینترنت در این منطقه نکرده است. تاریخ انتشار: 19:45 - 22 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۵۹۸۴

خبرگزاری میزان - در حالیکه بیش از یک سال از قطع سرویس اینترنت 4G در کشمیر می گذرد و مردم این منطقه برای برقراری ارتباط با دیگر نقاط جهان به شدت مشکل دارند اقدامی عملی از سوی برای رفع مساله صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هندوستان تایمز به نقل از برخی منابع دولتی در این خصوص نوشت: قرار است اینترنت در کشمیر از روز 15 آگوست به صورت آزمایشی وصل شود.

این رسانه در گزارش خود تاکید کرد: اینترنت تنها در برخی مناطق انتخاب شده کشمیر وصل می شود و مسئولین هندی هنوز تصمیمی برای وصل کردن اینترنت در سراسر کشمیر ندارند.

از سوی دیگر مردم کشمیر معتقدند: هند به این دلیل که می داند پس از لغو خودمختاری کشمیر با سیل اعتراضات مردمی روبرو خواهد شد حاضر نیست اینترنت را در کشمیر وصل کند.

دولت هند پس از هر بار اعتراض گسترده تا ساعت ها سیگنال های تلفن همراه را نیز در منطقه قطع می کند تا اطلاع رسانی صورت نگیرد.

قطعی اینترنت پس از لغو خودمختاری کشمیر در تاریخ 5 اوت سال 2019 آغاز شد و اینک 371 روز از زمان قطع اینترنت در کشمیر می گذرد.

طی این مدت هند به صورت مقطعی اینترنت بسیار ضعیف 2G را در کشمیر وصل کرد ولی این سیگنال ضعیف هم در تمام کشمیر وجود ندارد و مردم این منطقه عملاً ارتباطشان با تمام جهان قطع شده است.

سازمان ملل از دولت های هند و پاکستان خواسته با برگزاری همه پرسی آینده کشمیر را به دست مردم آن بسپارند ولی هند مخالف برگزاری همه پرسی است.

نظامیان هندی طی 3 دهه اخیر بیش از 100 هزار کشمیری را کشته و باعث مفقودالاثر شدن 10 هزار نفر دیگر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: عمران خان از تداوم میانجیگری بین ایران و عربستان خبر داد آمریکا باید تحریم های ایران را لغو کند

انتهای پیام/

تسنیم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشمیر اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۷۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک بیش از ۱۰ میلیارد تومانی حامیان به ایتام و فرزندان محسنین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ محمود جاودان، رئیس کمیته امداد منطقه دو بندرعباس با اعلام این خبر گفت: سال گذشته حامیان نیکوکار در قالب طرح اکرام ایتام مبلغ ۱۰ میلیارد و ۲۷۲ میلیون تومان به خانواده‌های ایتام و محسنین این نهاد کمک کرده‌ اند که از این میزان ۱۰ میلیارد و ۸۳ میلیون تومان به صورت نقدی و مابقی به صورت غیر نقدی بوده است.

جاودان، با اشاره به جذب ۴۹۱ حامی در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: این تعداد حامی برای حمایت مادی و معنوی از یک هزار و ۷۹ فرزند یتیم و محسنین نیازمند ثبت نام کردند و به صورت ماهانه مبلغی به صورت مستقیم به حساب فرزندان معنوی خود واریز می‌نمایند.

رئیس کمیته امداد منطقه دو بندرعباس یاد آور شد: در حال حاضر یک هزار و ۶۸۱ یتیم و فرزندان محسنین تحت حمایت این نهاد در حوزه اکرام ایتام منطقه دو بندرعباس می‌باشند که از حمایت مادی و معنوی حامیان برخوردار هستند.

این مقام مسئول در پایان افزود: مردم نوع دوست و خیران نیک اندیش می‌توانند، با ارسال عدد ۱ به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳۷۶ و یا مراجعه حضوری به دفاتر کمیته امداد، در طرح اکرام ایتام و محسنین این نهاد مشارکت نمایند.

کد خبر 6088977

دیگر خبرها

  • کمک بیش از ۱۰ میلیارد تومانی حامیان به ایتام و فرزندان محسنین
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • اینترنت اختصاصی یا اختلالی؟
  • بزرگترین شاعر شیعی کشمیر