Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو حزب اتحاد ملت می‌گوید: قانون از کجا آورده‌ای در کشور ما اجرا نشده است.

«جلال جلالی‌زاده»، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت، درباره فرهنگ افشاگری به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: افشاگری‌ها با هم فرق می‌کند. باید دید کسی که افشاگری می‌کند آیا به دلیل دفاع از حق مردم و مصالح مردم، برای برگرداندن اموال عمومی به بیت‌المال یا کوتاه کردن دست خائنان است؟ اگر کسی افشاگری کند و جلوی دزدی و خیانت را به خاطر مردم بگیرد، کار خوبی است اما کسی که افشاگری را به خاطر تخریب رقیب یا انتقام و رسیدن به مطامع خود انجام دهد، ناپسند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره افشاگری‌های رئیس دولت بهار توضیح داد: احمدی‌نژاد پیش از رسیدن به ریاست‌جمهوری همیشه تهدید به افشاگری می‌کرد که دزدان اقتصادی را معرفی خواهد کرد اما یک نفر را هم ندیدیم.

جلالی‌زاده افزود: افشاگری اگر واقعا قانونی و از طریق قوه قضاییه و مطبوعات باشد مطلوب است. مجلس، دیوان محاسبات، قوه قضاییه موظف هستند با مفسدان اقتصادی برخورد کنند اما اگر قرار باشد که هر کس مخالف سیاسی کس دیگری باشد، شروع به افشاگری کند، رویه و سنت ناپسندی در جامعه باب خواهد شد. متاسفانه برخی از افراد در جامعه‌ ما خودشان متهم هستند حالا یا به دلیل فرافکنی یا به دلیل اثبات حقانیت خود برخی از فسادهایی را که آشکار هستند را رونمایی می‌کنند. 

او با بیان اینکه قانون از کجا آورده‌ای در کشور ما اجرا نشده است، عنوان کرد: نمونه‌هایی بوده است که فرد، قبل از یک مسئولیت مستاجر بوده ولی بعد از اینکه مسئول شد برج می‌سازد و چندین خانه و کارخانه دارد. وقتی مسئول یک اداره کوچک ویلای چند میلیاردی می‌سازد مطمئنا آن را از راه مشروع به دست نیاورده است. اگر قانون از کجا آورده‌ای اجرا شود مردم هم قدردان خواهند شد و قطعا امنیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کشور ما چندین برابر خواهد شد. اگر قرار باشد عده‌ای مصونیت داشته باشند و شروع به افشاگری کنند در حالیکه خودشان در امان هستند، کار غیراخلاقی و به دور از شان است. 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: احمدی نژاد اقتصادی و اجتماعی جامعه قانون قانون از کجا آورده ای کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • پرونده های محاکم قضایی با اجرای حدنگار کاهش می یابد
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند