Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به رغم سوالاتی که در خصوص افزایش مجدد مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان در پاییز وجود دارد، شرکت‌ها و صنایع به پیشی گرفتن از انتظارات در بازار سهام ادامه می‌دهند. داده‌های جدید نشان می‌دهد که از زمان شدت گرفتن شیوع در اوایل ماه مارس، کدام صنایع بیشترین رشد را از نظر قیمت کلی نشان داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش MarketWatch، بین بازه زمانی 10مارس تا 7آگوست، شرکت‌های بخش فناوری اطلاعات ارزش سهام خود را به طور متوسط 30.2درصد افزایش داده‌اند. بخش اختیاری مصرف‌کننده با اختلافی اندک و رشد 30درصدی در این دوره پس از آن قرار گرفت.

گفتنی است که صنایع مواد اولیه و ارتباطات حدود 20درصد رشد را تجربه کردند، در حالی که شرکت‌های بخش مراقبت‌های بهداشتی 11درصد رشد را نشان دادند.

جمعه گذشته، 150روز از زمان شناسایی ویروس کرونا به عنوان یک بیماری همه‌گیر جهانی توسط سازمان بهداشت جهانی گذشت. به رغم سقوط اولیه بازار بورس، ارزش سهام بسیاری از شرکت‌ها و صنایع رونق گرفت.

به طور کلی، ارزش سهام اس اند پی500 به میزان 16.3درصد، نزدک 32درصد و داو جونز 9.7درصد در طول پنج ماه و از زمان اعلام بیماری همه‌گیر، رشد کردند.

در نمودار ارائه شده، درصد تغییر ارزش سهام بخش‌های مختلف اس‌اند‌پی500 از 10مارس تا 7آگوست را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین توافق جدید ایران با واشنگتن بایدن معاون خود را معرفی کرد اقدام آمریکا علیه ایران باعث بحران می‌شود روسیه و آلمان میدان‌دار دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا؟ حال بشار اسد خراب شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فناوری اطلاعات مبتلایان داو جونز بازار سهام آمریکا ویروس کرونا بیماری همه گیر صنعت ارتباطات قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت ارزش سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب‌ماندگی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، میثم عابدی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان در شهر سنندج، اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب ماندگی شود.

وی مزیت دیگر استان کردستان را نیروی انسانی توانمند آن دانست و افزود: نیروی انسانی استان با فعالیت در حوزه ICT می‌تواند عقب‌ماندگی‌های این استان را جبران کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز مزیت دیگر استان کردستان است که می‌تواند منجر به ارزآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان شود.

عابدی تاکید کرد: بهره‌گیری از اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری استان کردستان را کاهش دهد و شاخص‌های اقتصادی این استان را بهبود ببخشد.

وی تصریح کرد: طرح ایران دیجیتال سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۰ استان کشور اجرایی شد که این طرح امسال در استان کردستان نیز اجرایی می‌شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی شرکت‌های ما بود که این رقم را تا پایان سال به ۲,۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.

عابدی با اشاره به تجربه راه‌اندازی نمونه‌های موفق پلتفرم‌های کسب‌وکار در کشورمان، گفت: این پلتفرم‌ها بعضاً از استان‌های کوچکی همچون قم تولید شده‌اند که سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این تجارب استفاده کرده و حتی استان‌های مرزی همچون کردستان نیز به خارج از کشور صادر کنند.

وجود ۱۸۰ شرکت فناور در کردستان

بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیر حل مسائل و مشکلات شرکت‌های حوزه ICT استان هستیم و در حد توان امکانات لازم را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۸۰ شرکت فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری استان کردستان فعالیت دارند که بیش از ۶۰ مورد آن‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

به گزارش ایمنا، در این جلسه نمایندگان تعدادی از شرکت‌های حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال در استان کردستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

کد خبر 747514

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS  توسط کارگزاری مفید
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟
  • حصه نقدی واگذاری بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها امروز پرداخت می‌شود