Web Analytics Made Easy - Statcounter

بلندی گفت: با توجه به تحریم‌های ظالمانه و اینکه منطقه نفتی تربت حیدریه در مجاورت با مرزهای شرقی کشور قرار گرفته، برای کمک به اقتصاد کشور زیرساخت‌های لازم برای صادرات فرآورده‌های نفتی مهیا شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ سید جواد بلندی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی جنوب خراسان رضوی، صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: زیر ساخت لازم برای ذخیره سازی نفت یورو انجام شده و مخازن را تفکیک کردیم و این اقدامات با توان تخصصی پرسنل شرکت ملی نفت انجام شده و کمتر پیش آمده که کار به بیرون ارجاع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: همچنین در ادامه توانمند سازی و بروز رسانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و با توجه به تحریم های ظالمانه و اینکه این منطقه در مجاورت با مرزهای شرقی کشور قرار گرفته، برای کمک به اقتصاد کشور زیر ساخت های لازم برای صادرات فرآورده های نفتی مهیا شده که با صلاحدید مراجع بالادستی هر زمان لازم باشد انجام خواهد شد.

بلندی بیان کرد: در حالی که با شیوع ویروس کرونا بسیاری از ادارات و نهادها، میزان نیروها و یا زمان حضور خود را کاهش دادند اما فعالیت شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی منطقه بیشتر شده و تمام جایگاهها فعال و سوخت رسانی انجام شده است.

وی با بیان اینکه خط 4 اینچ منطقه به 8 اینچ تبدیل شده، افزود: این بدان خاطر است که اگر احتمالا اتفاقی در حوزه پدافندی صورت بگیرد بتوانیم نیاز منطقه را برطرف کنیم.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه تربت حیدریه دلیل توقف برخی جایگاههای سی ان جی را استاندارد سازی لازم عنوان کرد و گفت: چنانچه در جایگاهی توقفی رخ می دهد به این دلیل است که مخازن باید به مرکز استان و یا خارج از استان برای استانداردسازی و تست های لازم منتقل شود.

وی با بیان اینکه 50 جایگاه سی ان جی این منطقه در سال 95 اکنون به 63 جایگاه ارتقا یافته، افزود: در میزان جایگاهها 26 درصد و در میزان مصرف 18 درصد رشد داشته ایم، ضمن آنکه موافقت های اولیه برای احداث 14 جایگاه در سطح جنوب خراسان رضوی انجام شده است.

بلندی به ایمنی مخازن ذخیره سازی فرآورده های نفتی در حوزه پدافند غیر عامل اشاره کرد و افزود: مخازن ذخیره سازی فرآورده های نفتی با دیواره های بتنی محصور شده و در صورتی که برای یکی از مخازن اتفاقی رخ دهد فرآورده های داخل مخزن در فاصله بین دیوار بتنی و مخزن قرار می گیرد و به بیرون نشت نمی کند، ضمن آنکه اطراف مخازن سیستم های آب پاش و خنک کننده بصورت آماده باش مستقر شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی جنوب خراسان رضوی اظهار کرد: طرح دوگانه سوز کردن خودروهای عمومی بعنوان یکی از سیاست های دولت برای سوخت ارزان و پاک بصورت رایگان در کارگاههای مجاز آغاز شده و هنوز از این طرح استقبال چندانی نشده و این در حالی است که هزینه آن حدود 8 میلیون تومان برآورد شده  که دولت آن را تامین می کند.

بلندی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز اجرای طرح توزیع الکترونیک گاز مایع در این شهرستان خبر داد و گفت: در ادامه اجرای موفق توزیع الکترونیک نفت سفید در خرداد ماه امسال، طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع با هدف عرضه این سوخت به نرخ مصوب و حمایت از مصرف کنندگان در منطقه تربت‌ حیدریه به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: تربت ‌حیدریه یکی‌ از ۱۰ منطقه منتخب کشور برای اجرای طرح نمونه توزیع الکترونیک گاز مایع بود که با فراهم شدن زیرساخت های لازم و تعاملی که با بانک تجارت صورت گرفت این طرح با موفقیت در این شهرستان اجرا شد.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌ حیدریه، شهرستان‌های تربت‌حیدریه، مه‌ولات، زاوه، گناباد، رشتخوار، بجستان، خواف، کاشمر و خلیل‌آباد را زیر پوشش خود دارد.

منطقه تربت‌ حیدریه دارای 63 جایگاه اختصاصی و فروشندگی سکودار، ۹ فروشندگی داخل اتاقک، ۲۰۰ فروشندگی تعاونی روستایی و همچنین ۳۲ جایگاه فعال عرضه"سی.ان.جی" است.

ناوگان حمل و نقل منطقه تربت‌ حیدریه هم دارای ۱۷۴ نفتکش شامل ۱۱۰ دستگاه تریلی و ۵۴ دستگاه خودرو ۱۰ چرخ و ۱۰ دستگاه خودرو ۶ چرخ است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه تربت انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند

عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چندمنظوره برق‌آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی گفت: یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی - مهندسی اقدام نماید.

محمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به سریلانکا با تاکید بر اینکه پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا این است که اولویت ما حفظ و تقویت نظام تعاملات بین‌المللی با اولویت همسایگان و کشورهای منطقه است، اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های قبل تقریباً از ارتباط با کشورهای نزدیک غفلت کرده بودیم و حتی روابط ما با کشورهای همسایه نظیر پاکستان، ترکمنستان و قزاقستان ضعیف شده بود؛ در این شرایط یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی اقدام نماید.

وی تاکید کرد: یکی از فرصت‌های بسیار مهمی که در ارتباطات بین‌المللی حاصل می‌شود، ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین خدمات فنی و مهندسی مورد توجه قرار می‌گیرد و فرصت‌های خوبی برای جوانان تحصیلکرده کشور فراهم می‌شود؛ سفرهای ریاست محترم جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه گذاری را به ویژه با اولویت حوزه‌های زیر ساختی فراهم می‌کند.

این عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چند منظوره برق آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت نیروگاه و سد در کشور ایجاد شد و صادرات خدمات فنی و مهندسی به خوبی به عنوان اولویت برخی مجموعه‌های فعال در بخش تامین زیرساخت انرژی مورد توجه قرار گرفت؛ با توجه به اینکه تامین انرژی حتماً در آینده حرف اول را می‌زند، با هدف قرار دادن ظرفیت‌های همسایگان و همچنین کشورهای منطقه جهت صادرات خدمات فنی و مهندسی نظیر آنچه در سریلانکا اتفاق افتاد، می‌توانیم جایگاه خود را در منطقه و دنیا ارتقا دهیم.

وحیدی در پایان با تاکید بر اینکه حفظ نخبگان کشور موجب تقویت آینده کشور می‌شود، گفت: با فراهم شدن امکان بهره برداری از ظرفیت‌های کشورهای همسایه و منطقه با گسترش ارتباطات با این کشورها، این فرصت فراهم می‌شود تا بجای خروج جوانان از کشور، در مجموعه‌هایی جذب شوند که با استفاده از خدمات آنها در نقاط مختلف دنیا، درآمد کافی کسب کنند و این موضوع موجب افزایش ماندگاری آنها در کشور شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان