Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن جعفری روز پنجشنبه در جلسه ساماندهی مبادی ورودی و خروجی رسمی مرز دوغارون افزود: بررسی ورود و خروج مسافران و اتباع خارجی به ایران و افغانستان از طریق مرز دوغارون، بررسی آخرین وضعیت اختلاف در نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان، تسهیل در امر صادرات و شناسایی نیازهای گمرک دوغارون از مهمترین اهداف سفر به این گذرگاه رسمی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به جایگاه گمرک اقتصادی دوغارون اشاره کرد و ادامه داد: این گمرک ۱۰۰ ساله به عنوان یکی از پنج گمرک برتر کشور قلمداد می‌شود که نقش بسزایی در تامین بخشی از اقلام اساسی کشور افغانستان داشته و موجب رونق اشتغال در شهرستان تایباد و استان‌های مختلف افغانستان شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی به صادرات سالانه افزون بر ۲ میلیارد دلار کالا از گمرک دوغارون به بازارهای هدف در افغانستان اشاره کرد و گفت: استقبال خوبی از انواع کالاهای ایرانی در شهرهای مختلف افغانستان شده که باید بستر مناسبی برای افزایش صادرات و ترانزیت از این معبر شرقی به این کشور فراهم شود.

وی با اشاره به قاچاق انواع مواد مخدر از افغانستان به داخل ایران از طریق مرزهای مشترک 2 کشور افزود: باوجود نیروهای مسلح در مرزهای مشترک ایران و افغانستان و تعامل کشور افغانستان، مرزهای شرقی استان یکی از امن ترین نقاط کشور محسوب می‌شود ولی برای جلوگیری از ورود انواع مواد مخدر به داخل کشور مجهز شدن این گمرک به انواع تجهیزات روز الکترونیکی در دستور کار قرار دارد.

جعفری ادامه داد: قاچاق سوخت هم در این گذرگاه رسمی باید مورد توجه دستگاههای امنیتی قرار گیرد کهساماندهی تردد و افراد غیرمجاز نقش بسزایی در کاهش قاچاق سوخت به افغانستان دارد.

وی گفت: ساماندهی معبر رسمی مرز دوغارون کمک شایانی به رونق اقتصادی منطقه می‌کند و نقش بسزایی در رونق بازار کسب و کار خراسان رضوی و تامین معیشت خانواده‌های مرزنشین دارد.
معاون استاندار خراسان رضوی به ظرفیت مناطق مرزی در تامین معاش اهالی منطقه بدون اتکا به درآمدهای ملی اشاره کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی همیشه مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است لذا معیشت مردم در مناطق مرزی بیش از پیش مورد توجه دولت قرار دارد.
وی همچنین بر مبارزه جدی با پدیده قاچاق تاکید و بیان کرد: همه دستگاههای اجرایی و مستقر در مرز دوغارون باید نسبت به قاچاق حساس باشند تا تمامی ظرفیتهای موجود به همین منظور در این کانون اقتصادی فراهم آید.

بازید از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون، بازارچه مرزی و موکب اربعین حسینی در محل اداره اتباع و امور مهاجرین خارجی مرز دوغارون از دیگر برنامه‌های سفر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی به شهرستان تایباد و معبر رسمی دوغارون بود.

گمرک دوغارون در ۱۸ کیلومتری تایباد قرار دارد و تایباد نیز در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

گمرک ۱۰۰ ساله دوغارون پر رونق‌ترین گمرک خراسان رضوی و پس از گمرک مشهد تنها گمرک مستقل در این استان محسوب می‌شود که تمام ترانزیت کالا به افغانستان از طریق آن صورت می‌گیرد.

بیشترین حجم کار این گمرک، ترانزیت کالا از طریق بندرعباس است و کالاهای تجار افغانستانی، پاکستانی و گاه هندی و دیگر ملل همسایه افغانستان از طریق کشورهای حوزه خلیج فارس به گمرک‌های بندرعباس، بندر لنگه و دیگر گمرکات مرزی آن کشورها منتقل و از آنجا به گذرگاه رسمی دوغارون ترانزیت می‌شود.

برچسب‌ها تایباد مرز دوغارون افغانستان استانداری خراسان رضوی گمرک جمهوری اسلامی ایران مرزبانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تایباد مرز دوغارون افغانستان استانداری خراسان رضوی گمرک جمهوری اسلامی ایران مرزبانی تایباد مرز دوغارون افغانستان استانداری خراسان رضوی گمرک جمهوری اسلامی ایران مرزبانی استاندار خراسان رضوی مرز دوغارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۳۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: پروژه انتقال آب‌های سرانی استان در بودجه ۱۴۰۳، ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در اختیار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی رشیدی امروز _ پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در آئین نکوداشت شوراهای اسلامی شهر و روستا خراسان شمالی اظهار کرد: با توجه به اینکه اوایل کار دولت، خشکسالی در استان مشهود بود و اقدامات انجام شده در گذشته کافی نبود، اولویت‌های استان پیش از سفر هیئت دولت در نظر گرفته شد.

وی افزود: با تاکید استاندار، تأمین آب استان در اولویت قرار گرفت؛ نقاط ضعف و قوت شناسایی و با برگزاری ۱۱۰۰ ساعت کار کارشناسی پروژه‌های نیمه‌تمام و بالای ۵۰ درصد مشخص شد.

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با اشاره به پروژه‌هایی اجرایی در حوزه صرفه‌جویی و تأمین آب استان، خاطرنشان کرد: طرح انتقال آب سرانی، با پیگیری مسئولان ارشد استان در سفر رئیس‌جمهور به استان مصوب شد، اما برای اجرا با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود تا اینکه با پیگیری‌های مستمر استاندار خراسان شمالی اواخر سال گذشته، مجوز ماده ۲۳ آن اخذ شد و اکنون برای اجرا در ردیف‌های بودجه‌ی سال ۱۴۰۳ برای آن چهار هزار میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شده است.

رشیدی از مرمت، احداث و آسفالت بیش از ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی، ۸۵۰ هزار مترمربع آسفالت معابر روستاها و ۸۳۰ هزار مترمربع آسفالت معابر شهری خبر داد.

کد خبر 750014

دیگر خبرها

  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد